Alfred Postat Septembrie 8, 2008 Share Postat Septembrie 8, 2008 Dezmembrez Yamaha Aerox, An fabricatie 1999 Am toate piesele inafara de carterul din spate, etrierul spate si discu de frana, Carenele nu arata prea bine, in rest toate piesele functioneaza. Preturi si intrebari aici sau pe mail: alfred_motors@yahoo.com Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
biker-boy21 Postat Octombrie 4, 2008 Share Postat Octombrie 4, 2008 mai ai furca .daca da lasami un id si un nr de telefon ms Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
enth3os Postat Octombrie 4, 2008 Share Postat Octombrie 4, 2008 As vrea piesa aceea cu aripioare de la variator,cea care apare prima dupa ce dai capacul de la variator jos.Doar daca e in stare buna. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dOctOr Postat Octombrie 4, 2008 Share Postat Octombrie 4, 2008 Dezmembrez Yamaha Aerox, An fabricatie 1999Am toate piesele inafara de carterul din spate, etrierul spate si discu de frana, Carenele nu arata prea bine, in rest toate piesele functioneaza. Preturi si intrebari aici sau pe mail: alfred_motors@yahoo.com cat vrei pe carenele fatza?cea mare si cea cu farul?...si poate si cele de langa sha..nu cele din spate,cele de mai jos Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
VipCristian Postat Octombrie 4, 2008 Share Postat Octombrie 4, 2008 Dezmembrez Yamaha Aerox, An fabricatie 1999Am toate piesele inafara de carterul din spate, etrierul spate si discu de frana, Carenele nu arata prea bine, in rest toate piesele functioneaza. Preturi si intrebari aici sau pe mail: alfred_motors@yahoo.com Mie imi trebuia fix carterul.. altu nu mai ai? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
koyotina Postat Octombrie 6, 2008 Share Postat Octombrie 6, 2008 Sal! am nevoie de rezervorul pentru lichidul de racire... daca nu a crapat si la tine PM plssss! nu imi merge messul Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
rock_angel Postat Octombrie 7, 2008 Share Postat Octombrie 7, 2008 uite aici id-ul unui baiat care vrea niste piese de aerox..id-ul este mupuiepe Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
CzCustoms Postat Februarie 15, 2009 Share Postat Februarie 15, 2009 Dezmembrez Yamaha Aerox, An fabricatie 1999Am toate piesele inafara de carterul din spate, etrierul spate si discu de frana, Carenele nu arata prea bine, in rest toate piesele functioneaza. Preturi si intrebari aici sau pe mail: alfred_motors@yahoo.com Mai ai piesele???? Imi trebuie urgent cititorul de la aprindere. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
EVO MOTORS.RO Postat Februarie 16, 2009 Share Postat Februarie 16, 2009 Contacteaza-l la alfred_motors . Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate