Florin Daniel Postat Septembrie 22, 2008 Autor Share Postat Septembrie 22, 2008 (editat) Hai soro mai baga !!!! Editat Septembrie 22, 2008 de Florin -v Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
inascorpio Postat Septembrie 22, 2008 Share Postat Septembrie 22, 2008 poze *** partea a 2-a mai urmeaza... partea a 3-a... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Florin Daniel Postat Septembrie 22, 2008 Autor Share Postat Septembrie 22, 2008 te misti incet !!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
inascorpio Postat Septembrie 22, 2008 Share Postat Septembrie 22, 2008 te misti incet !!! bla, bla, bla... poze *** partea a 3-a!!! (ce ma enervati...ati stat toti in poze... deja ma doare mana de la atatea poze... ) si mai urmeaza... iar cele cu gingiu-mingiu... o sa i le trimit lui...iar daca el vrea sa le posteze...ok... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Florin Daniel Postat Septembrie 22, 2008 Autor Share Postat Septembrie 22, 2008 . Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
inascorpio Postat Septembrie 22, 2008 Share Postat Septembrie 22, 2008 . poze *** partea a 4-a... THE END!!!! (filmuletele nu am timp si rabdare sa le pun pe you tube... cine vrea sa intre pe messenger sa i le trimit si sa le puna) (daca vreti si pozele de la plimbarea din 6-7 sept...spuneti-mi... si le trimit si le puneti voi) HAI VA PA!!!! VA DORESC O SAPTAMANA PERFECTA!!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
GingiuMingiu Postat Septembrie 22, 2008 Share Postat Septembrie 22, 2008 (editat) Duamne ce adunatura ..... LE : mama cum sforaie Alex Editat Septembrie 22, 2008 de GingiuMingiu Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
magnolyum Postat Septembrie 22, 2008 Share Postat Septembrie 22, 2008 Reusite poze,reusita plimbare,reusita adunatura cum zicea mingiu... Sa ne fie de bine! Si la mai mare!!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Florin Daniel Postat Septembrie 22, 2008 Autor Share Postat Septembrie 22, 2008 Reusite poze,reusita plimbare,reusita adunatura cum zicea mingiu...Sa ne fie de bine! Si la mai mare!!! La mai mare este cea din 3,4 si 5 OCTOBRIE la Bran, unde te asteptam !!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
magnolyum Postat Septembrie 22, 2008 Share Postat Septembrie 22, 2008 Multumesc pentru invitatie. Sper sa fie cum e gandul...si sa pot ajunge. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Cristifrig Postat Septembrie 22, 2008 Share Postat Septembrie 22, 2008 Daca o tinem tot asa ne prinde craciunul pe motor . HO-HO-HO PS. mi-a ierit plimbarea am ajuns pina la OLANESTI si m-am intors acasa tot Duminica am zis iesit Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Florin Daniel Postat Septembrie 23, 2008 Autor Share Postat Septembrie 23, 2008 (editat) si ceva filmulete !!! Editat Septembrie 23, 2008 de Florin -v Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
vic_le_vic Postat Septembrie 24, 2008 Share Postat Septembrie 24, 2008 Bravo, Bravo, Bravo !!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Florin Daniel Postat Septembrie 24, 2008 Autor Share Postat Septembrie 24, 2008 (editat) Bravo, Bravo, Bravo !!! Multumim.....lasa ca la urmatoarea ai zis ca participi !!!! Daca te mai culci tot la ora 21,00 iti dam tambal Editat Septembrie 24, 2008 de Florin -v Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate