MOTOBRAND Postat Noiembrie 11, 2005 Autor Share Postat Noiembrie 11, 2005 keep dreaming... Apropo, pe fata care a stat la masa cu noi in Etrusco o cheama Niki (BooBoo). Pe sotia lui DDU nu stiu cum o cheama. Nu stiam ca Niki (alias MIKI) e forumista BooBoo!!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
sader Postat Noiembrie 11, 2005 Share Postat Noiembrie 11, 2005 Brandule, scoate mama semnatura aia ca ma streseaza! Pune si tu ceva intelept acolo... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
sader Postat Noiembrie 12, 2005 Share Postat Noiembrie 12, 2005 S-a creat o confuzie, asa ca ma simt nevoita sa precizez pentru persoanele care m-au intrebat: MOTOBRAND nu este cu SADER. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
IraSciBil Postat Noiembrie 12, 2005 Share Postat Noiembrie 12, 2005 S-a creat o confuzie, asa ca ma simt nevoita sa precizez pentru persoanele care m-au intrebat: MOTOBRAND nu este cu SADER. Nu este ce cu sader?!? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Alveola Postat Noiembrie 12, 2005 Share Postat Noiembrie 12, 2005 Pe sotia lui DDU nu stiu cum o cheama. Adriana Eu credeam ca Sader nu e cu Motobrand... numai ei stiu ce Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
MOTOBRAND Postat Noiembrie 13, 2005 Autor Share Postat Noiembrie 13, 2005 Ce tot ziceti mah, acilea???? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Harley_X Postat Noiembrie 21, 2005 Share Postat Noiembrie 21, 2005 Deci asa ai asteptat sa plec eu la milano si ai si dat petrecere mi-e tre sa-mi faci cinste de 2 ori ca sa-mi treaca supararea Frumoase poze si zile insorite Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
MOTOBRAND Postat Noiembrie 21, 2005 Autor Share Postat Noiembrie 21, 2005 eu raman UNDE? Deci asa ai asteptat sa plec eu la milano si ai si dat petrecere mi-e tre sa-mi faci cinste de 2 ori ca sa-mi treaca supararea Frumoase poze si zile insorite La momentul respectiv, ziceai ca te balacesti in neagra noastra mare!!! Iar de partea cu cinstea... te rog, a ma ierta...insa n-ai onorat 2 invitatii la cinstire! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate