doctoril Postat Septembrie 10, 2008 Share Postat Septembrie 10, 2008 deoarece am reusit si mi-au dat concediu, intre 15-29 septembrie vom pleca calare prin tara planul este urmatorul: ziua 1: Bucuresti - Costinesti (prin Calarasi, bac, Ostrov, Adamclisi, NegruVoda, Mangalia) cort ziua 2: Costinesti plaja mare plaja mare cort ziua 3: Costinesti - Histria - Tulcea gazda sau daca gasim, camping ziua 4: Tulcea - Galati - Bacau gazda sau daca gasim, camping ziua 5: Bacau - Bicaz - Cheile Bicazului - Vatra Dornei camping ziua 6: Vatra Dornei - Bistrita - Cluj prieteni ziua 7: Cluj - Oradea - Baile Felix cort ziua 8: Baile Felix - Arad gazda sau daca gasim, camping ziua 9: Arad - Moldova Noua - Baile Herculane gazda sau daca gasim, camping ziua 10: Baile Herculane - Craiova prieteni ziua 11: Craiova - Caracal - Alexandria - Bucuresti cort daca are cineva sugestii sau sfaturi referitoare la drumurile alese sau ma poate ajuta cu info despre cazare sau camping in Tulcea, Bacau, Arad si Herculane le astept cu interes in total sunt vreo 2500 km, cu o medie de 250-300 km zilnic, pt a avea timp si de poze, vizite, plimbari ... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
crazy_mouse_87 Postat Septembrie 10, 2008 Share Postat Septembrie 10, 2008 as mai dori si eu inca un concediu...privind tura ce v-a urma bv pt traseu , arata f bine cat despre cazare- la herculane este campingul 7 izvoare este vreo 10 lei p seara este piscina aproape numai grataragii care arunca artificii la 12 seara or sa te deranjeze as mai dori si eu inca un concediu...privind tura ce v-a urma bv pt traseu , arata f bine cat despre cazare- la herculane este campingul 7 izvoare este vreo 10 lei p seara este piscina aproape numai grataragii care arunca artificii la 12 seara or sa te deranjeze Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
doctoril Postat Septembrie 10, 2008 Autor Share Postat Septembrie 10, 2008 multmesc, o sa ma feresc de grataragii care arunca artificii la 12 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cojo Postat Septembrie 11, 2008 Share Postat Septembrie 11, 2008 atentiemare la drumul din ziua 6. drumul e f prost, tocmai m-am intors de acolo. prost adica denivelat si carpit cu asfalt turnat peste gropi care s-a dus dreq si ala. in rest peisajul e de vis. vedeti mare atentie si pe la moldova noua, vezi ce am scris eu din calatoria pe acolo. in zona drumuile sunt prost semnalizate si sunt muci la capitolul asfalt, dar iarasi peisaje de vis. daca vrei mai multe detalii da-mi un tf 0720 003 626 si iti pot spune mai multe ca tocmai m-am intors dintr-o tura de 5 zile prin transilvania si maramures Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
doctoril Postat Septembrie 11, 2008 Autor Share Postat Septembrie 11, 2008 multumesc de info, dar mai bine veneai azi la birou si-mi povesteai direct am citit tura ta, pacat ca ai fost singur Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
draku Postat Septembrie 12, 2008 Share Postat Septembrie 12, 2008 (editat) daca te opresti in orsova, poti incerca sa gasesti o camera la complexul sportiv de canotaj au camere cu 4 paturi, tv si baie (cu apa calda ! ) pretul a fost de 30 ron/pat, conditii ok sau poti incerca la manastirea Sf.Ana (parca asa ii zice) campinguri nu sunt prin zona (Orsova-Dr.Tr.Severin) Editat Septembrie 12, 2008 de draku Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
TheBreaker Postat Septembrie 13, 2008 Share Postat Septembrie 13, 2008 Daca ajungi in Severin da un telefon nr e in semnatura Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Trotinel Postat Septembrie 13, 2008 Share Postat Septembrie 13, 2008 Prin satele de pe langa Adamclisi asfaltul este cam prost, pe sportiva mai mult de 60 km/h nu puteam sa merg. De la Negru Voda spre Constanta e ok. Anything else, nu stiu, daca ai nevoie de orice fel de ajutor prin imprejurimile Constantei, contacteaza-ma. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Serbi Postat Septembrie 13, 2008 Share Postat Septembrie 13, 2008 desi (aproape) toate drumurile patriei noastre minunate sunt varza, trebuie sa te avertizez si eu de oradea - arad... are cateva portiuni cu gropi de era sa cad cu tot cu rozinanta... majoritatea pe roata dreapta a masinilor... concediu placut si asflat uscat! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate