n3x7 Postat Septembrie 10, 2008 Share Postat Septembrie 10, 2008 Care aveti Scuter Peugeot Speedfight 2 punetiva poze cu el aicia .... am si eu si as vrea sa vad cum arata ale voastre .... .... va roog eu moolt .... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mihaiand Postat Septembrie 10, 2008 Share Postat Septembrie 10, 2008 am io nu cred ca era nevoie sa faci topic nou pune si tu cu al tau Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
n3x7 Postat Septembrie 11, 2008 Autor Share Postat Septembrie 11, 2008 am io nu cred ca era nevoie sa faci topic nou pune si tu cu al tau O sa pun cand mai ma duk la varmiu ca eu il tin la el ca are garaj subteran si sta mai bn akolo dekat in fata blocului apropo sistemul ala audio cat tea costat si de unde --> mama din tot forumu doar unu aveti peugeot speedfight 2 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
EVO MOTORS.RO Postat Septembrie 11, 2008 Share Postat Septembrie 11, 2008 Nu l-a costat nimic , e home made Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Alex_16 Postat Septembrie 11, 2008 Share Postat Septembrie 11, 2008 (editat) am io nu cred ca era nevoie sa faci topic nou pune si tu cu al tau Am si eu o intrebare. Vreau sa-mi fac sistem audio pe scuter. Am desfacut un sistem audio pentru calculator, am luat din el boxa de la subwfer, amplificatorul si statia. Deci ala era la 220v si avea un transformator in el. In transformator intrau 2 fire rosii, care veneau de la priza, si ieseau 5 fire: 2 albastre (groase cat alea rosii), 2 galbene si unul negru (mai subtiri). Intrebarea mea: astea 3 din urma...pentru ce sunt? cum le leg si unde...? Pentru ca am desfiintat transformatorul. Editat Septembrie 11, 2008 de Alex_16 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
serj_20 Postat Septembrie 11, 2008 Share Postat Septembrie 11, 2008 (editat) Am si eu o intrebare. Vreau sa-mi fac sistem audio pe scuter. Am desfacut un sistem audio pentru calculator, am luat din el boxa de la subwfer, amplificatorul si statia. Deci ala era la 220v si avea un transformator in el. In transformator intrau 2 fire rosii, care veneau de la priza, si ieseau 5 fire: 2 albastre (groase cat alea rosii), 2 galbene si unul negru (mai subtiri). Intrebarea mea: astea 3 din urma...pentru ce sunt? cum le leg si unde...? Pentru ca am desfiintat transformatorul. Editat Septembrie 11, 2008 de serj_20 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Razvy Postat Septembrie 11, 2008 Share Postat Septembrie 11, 2008 interesant post serj_20 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ReDMoTo Postat Septembrie 11, 2008 Share Postat Septembrie 11, 2008 incredibil serjule Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Alex_16 Postat Septembrie 11, 2008 Share Postat Septembrie 11, 2008 (editat) Ai scris cu alb? )) Ontopic: uitati si poza. Prin firele rosii trec 220v si pe transformator scrie si 14v si 9v. Deci ce sa inteleg...? Pe care le montez la baterie? Pe alea 2 albastre? si cu celelalte 3 ce fac? Editat Septembrie 11, 2008 de Alex_16 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Rolly Postat Septembrie 12, 2008 Share Postat Septembrie 12, 2008 Tie nu-ti trebuie transformatorul ala. Ala transforma din 220 in .... cat? In cat iti transforma? Trebuie sa scrie pe-acolo. Ai zis ca 14...sau 9, dar nu e bine nici asa nici asa. Trebuie in exact 12. Apoi alfii plusul si minusul si le legii la baterie. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Alex_16 Postat Septembrie 12, 2008 Share Postat Septembrie 12, 2008 Tie nu-ti trebuie transformatorul ala. Ala transforma din 220 in .... cat? In cat iti transforma? Trebuie sa scrie pe-acolo. Ai zis ca 14...sau 9, dar nu e bine nici asa nici asa. Trebuie in exact 12. Apoi alfii plusul si minusul si le legii la baterie. Pai stiu ca nu-mi trebuie transformatorul. L-am taiat. Pe el scrie sus 220v, mai jos 14v si mai jos 9v. Intrebarea este: de ce sunt 5 fire? pe care din ele le leg la baterie? pe alea albastre? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dezkreator Postat Septembrie 13, 2008 Share Postat Septembrie 13, 2008 transformatorul ala scoate mai multe tensiuni pentru ca asa trebuie montajului (poate mai are preamplificatoare,corectoare si alte balarii)...acum tu daca conectezi doar 12 v la montaj s-ar putea ca o parte din el sa nu mai functioneze...nu ne putem da seama dupa culorile firelor care este + si care este minus , nu respecta standarde de culoare ca la auto de ex.... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Foltrans Postat Septembrie 13, 2008 Share Postat Septembrie 13, 2008 ati deviat de la subiect.....editie limitata x-fight furious Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate