lukas Postat Septembrie 11, 2008 Share Postat Septembrie 11, 2008 (editat) Cine are de vanzare sau stie de unde pot cumpara si eu o janta spate pt aprilia sr 50? Postati aici dak stiti ceva. Asfalt Uscat!! Le:Dak stiti un magazin undeva prin Dambovita,eu sunt din tgv. Editat Septembrie 11, 2008 de lukas Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ReDMoTo Postat Septembrie 11, 2008 Share Postat Septembrie 11, 2008 Cine are de vanzare sau stie de unde pot cumpara si eu o janta spate pt aprilia sr 50? Postati aici dak stiti ceva. Asfalt Uscat!! Le:Dak stiti un magazin undeva prin Dambovita,eu sunt din tgv. Vezi ca sunt niste baieti Amymoto care dezmembreaza scutere, si mi se pare ca si trimite prin posta... incearca sa suni la ei: Orange: 0745.29.84.27 Cosmote: 0767.02.64.28 succes Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Razvy Postat Septembrie 11, 2008 Share Postat Septembrie 11, 2008 Vezi ca sunt niste baieti Amymoto care dezmembreaza scutere, si mi se pare ca si trimite prin posta... incearca sa suni la ei: Orange: 0745.29.84.27 Cosmote: 0767.02.64.28 succes dezmembreaza si runnere? sau numai aprilia? un id de mess nu au? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mihaiand Postat Septembrie 11, 2008 Share Postat Septembrie 11, 2008 dezmembreaza si runnere? sau numai aprilia? un id de mess nu au? suna-i ma zgarcitule Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dezkreator Postat Septembrie 11, 2008 Share Postat Septembrie 11, 2008 suna-i ma zgarcitule Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Razvy Postat Septembrie 11, 2008 Share Postat Septembrie 11, 2008 suna-i ma zgarcitule nu am eu chef sa stau o jumate de ora la telefon pana imi zice daca are piese Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Clodius Postat Septembrie 11, 2008 Share Postat Septembrie 11, 2008 http://amymoto.sunphoto.ro/contact Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
brick23 Postat Septembrie 11, 2008 Share Postat Septembrie 11, 2008 (editat) Convorbire telefonica : Eu - Persoana Amy Moto Eu:Buna ziua,am numarul de telefon de la un prieten. El:Hai sa traiesti fratioare ! Ce-ti dau ? Eu:Am si eu nevoie de lamelele de la muzicuta,daca aveti Malossi de Carbon El:N-am fratioare am muzicuta cu totu' MINIARELI. (Se aude cand tipa omu la cineva din apropiere " Ba si ti-am zis sa luam dalea de carbon p r o s t u l e") Eu:Bine,va multumesc El:Hai noroc fratioare daca mai ai nevoie mai suna ca te ajuta fratele tau. Firma ok...recomand Editat Septembrie 11, 2008 de brick23 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dmt_ctl Postat Septembrie 11, 2008 Share Postat Septembrie 11, 2008 =)))))....adevarata descriere... Convorbire telefonica : Eu - Persoana Amy MotoEu:Buna ziua,am numarul de telefon de la un prieten. El:Hai sa traiesti fratioare ! Ce-ti dau ? Eu:Am si eu nevoie de lamelele de la muzicuta,daca aveti Malossi de Carbon El:N-am fratioare am muzicuta cu totu' MINIARELI. (Se aude cand tipa omu la cineva din apropiere " Ba si ti-am zis sa luam dalea de carbon p r o s t u l e") Eu:Bine,va multumesc El:Hai noroc fratioare daca mai ai nevoie mai suna ca te ajuta fratele tau. Firma ok...recomand Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dezkreator Postat Septembrie 12, 2008 Share Postat Septembrie 12, 2008 Convorbire telefonica : Eu - Persoana Amy MotoEu:Buna ziua,am numarul de telefon de la un prieten. El:Hai sa traiesti fratioare ! Ce-ti dau ? Eu:Am si eu nevoie de lamelele de la muzicuta,daca aveti Malossi de Carbon El:N-am fratioare am muzicuta cu totu' MINIARELI. (Se aude cand tipa omu la cineva din apropiere " Ba si ti-am zis sa luam dalea de carbon p r o s t u l e") Eu:Bine,va multumesc El:Hai noroc fratioare daca mai ai nevoie mai suna ca te ajuta fratele tau. Firma ok...recomand bricule ai un stil de a povesti Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
EVO MOTORS.RO Postat Septembrie 12, 2008 Share Postat Septembrie 12, 2008 Stai sa inteleg . chiar asa s-a intamplat sau.. ai povestit tu ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
brick23 Postat Septembrie 12, 2008 Share Postat Septembrie 12, 2008 Asta s-a intamplat ma,imi pare rau ca n-am inregistrat Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
lukas Postat Septembrie 12, 2008 Autor Share Postat Septembrie 12, 2008 Ma scuzati k nu am mai intrat pe forum, o sa ii sun si o sa vad ce pot face. Asfalt uscat!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ReDMoTo Postat Septembrie 12, 2008 Share Postat Septembrie 12, 2008 (editat) nu stiu cu cine ai vorbit tu, da eu am vb la tel si m-am si intalnit cu omu, era unu la vreo 30 de ani si parea serios... poate sunt mai multi ... da a fost tare cum ai povestit rad si acum \"bricule\" Editat Septembrie 12, 2008 de ReDMoTo Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
iurox Postat Septembrie 12, 2008 Share Postat Septembrie 12, 2008 Cine are de vanzare sau stie de unde pot cumpara si eu o janta spate pt aprilia sr 50? Postati aici dak stiti ceva. Asfalt Uscat!! Le:Dak stiti un magazin undeva prin Dambovita,eu sunt din tgv. Uite aici, poate este ce ai tu nevoie: /index.php?showtopic=266518 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
lukas Postat Septembrie 12, 2008 Autor Share Postat Septembrie 12, 2008 Uite aici, poate este ce ai tu nevoie: /index.php?showtopic=266518 Am vb cu el cpe mess si a zis k este 50E/buc,e bn la acest pret? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ReDMoTo Postat Septembrie 12, 2008 Share Postat Septembrie 12, 2008 Am vb cu el cpe mess si a zis k este 50E/buc,e bn la acest pret? e ok pretu... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate