roby_nitr0 Postat Septembrie 12, 2008 Share Postat Septembrie 12, 2008 (editat) Salut, am un suzuki rg 250 si am nevoie de niste piese si de la persoanele care au detinut in trecut acest model niste sfaturi, probleme care pot aparea si ce mai vreti s inpartasiti Ca piese am nevoie de un cablu de vitezometru(care s-a rupt astazi ) , un releu de semnalizare, un releu de incarcaresi vata de sticla pt tobe. HELP Asa si uitasem........ am o bujie blocata adica cred ca s-a stricat filetul, se mai poate face ceva??? si daca da ce??? . Editat Septembrie 12, 2008 de roby_nitr0 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ThunderByte Postat Septembrie 15, 2008 Share Postat Septembrie 15, 2008 (editat) Salut, am un suzuki rg 250 si am nevoie de niste piese si de la persoanele care au detinut in trecut acest model niste sfaturi, probleme care pot aparea si ce mai vreti s inpartasiti Ca piese am nevoie de un cablu de vitezometru(care s-a rupt astazi ) , un releu de semnalizare, un releu de incarcaresi vata de sticla pt tobe. HELP Asa si uitasem........ am o bujie blocata adica cred ca s-a stricat filetul, se mai poate face ceva??? si daca da ce??? . Sincer nu am avut niciodata asa ceva dar o sa incerc sa te ajut, era la un momentdat pe forum la cineva la semnatura un site de unde se putea lua aproape orice piesa de Suzuki ... Later Edit: Acum nu dau de el ... dar tre sa apara unu ce stie de site si o sa iti dea el link, cel putin asa sper ... Editat Septembrie 15, 2008 de ThunderByte Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
livius_ereticus007 Postat Septembrie 17, 2008 Share Postat Septembrie 17, 2008 din ce an e? daca e mai batrana, intra pe www.wemoto.com Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
roby_nitr0 Postat Septembrie 20, 2008 Autor Share Postat Septembrie 20, 2008 (editat) Sincer nu am avut niciodata asa ceva dar o sa incerc sa te ajut, era la un momentdat pe forum la cineva la semnatura un site de unde se putea lua aproape orice piesa de Suzuki ... Later Edit: Acum nu dau de el ... dar tre sa apara unu ce stie de site si o sa iti dea el link, cel putin asa sper ... Multumesc mult, respectele mele din ce an e? daca e mai batrana, intra pe www.wemoto.com E din 86, multumesc mult stai ca ma uit din ce an e? daca e mai batrana, intra pe www.wemoto.com Am gasit piesele , da akum intrebarea cea mai importanta.....cum le aduc???ce card imi trebuie??? Editat Septembrie 20, 2008 de roby_nitr0 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bogdanawo Postat Septembrie 22, 2008 Share Postat Septembrie 22, 2008 Multumesc mult, respectele mele E din 86, multumesc mult stai ca ma uit Am gasit piesele , da akum intrebarea cea mai importanta.....cum le aduc???ce card imi trebuie??? de obicei merge visa sau mastercard.....trebuie sa gasesti detaliile tot pe site-ul pe care ai gasit si piesele. din curiozitate, poti detalia despre acest suzuki? niste poze? si eu sunt posesor de "babaciuni" Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
roby_nitr0 Postat Septembrie 23, 2008 Autor Share Postat Septembrie 23, 2008 (editat) de obicei merge visa sau mastercard.....trebuie sa gasesti detaliile tot pe site-ul pe care ai gasit si piesele.din curiozitate, poti detalia despre acest suzuki? niste poze? si eu sunt posesor de "babaciuni" Jucaria nu mai este la starea originala, a fost modificata la exterior dar nu si p sub carene(motoru e in 2 timpi si fuge de rupe), postez akum niste poze mai vechi si mai bag maine unele mai detaliate Editat Septembrie 23, 2008 de roby_nitr0 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bogdanawo Postat Septembrie 24, 2008 Share Postat Septembrie 24, 2008 Jucaria nu mai este la starea originala, a fost modificata la exterior dar nu si p sub carene(motoru e in 2 timpi si fuge de rupe), postez akum niste poze mai vechi si mai bag maine unele mai detaliate misto panarama......vezi cu bujia aia, daca este blocata si incerci sa o desfaci si se rupe, o scoti cu un extractor destul de usor, dar, daca are filetul busit in chiulasa, demontezi chiulasa si o bucsezi, la un strungar mediu ca incemanare o poti bucsa usor, e o operatiune simpla, trebuie sa-ti faca bucsa si sa aiba un tarod mai mare, cu care sa taie alt filet in chiulasa......apoi, dupa ce ai infiletat si strans bine bucsa in motor, o nituieste pe partea cealalta, in camera de ardere, cu un dorn, astfel ca sa fii sigur ca nu se va desface odata cu bujia. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate