IraSciBil Postat Septembrie 5, 2005 Share Postat Septembrie 5, 2005 Bateria are 2 saptamani,Varta.La buton nu vrea deloc.Impinsa o ia intr'un metru,fara ajutor.ce sa'i fac?(inafara de fier vechi) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ZIDU' Postat Septembrie 5, 2005 Share Postat Septembrie 5, 2005 Bateria are 2 saptamani,Varta.La buton nu vrea deloc.Impinsa o ia intr'un metru,fara ajutor.ce sa'i fac?(inafara de fier vechi) 237559[/snapback] sa verifici starea bateriei si felul in carese face incarcarea sa verifici daca nu ai consum pe baterie cand motorul este oprit sa verifici electromotrorul si firele care merg la el Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
morarugeorge Postat Septembrie 5, 2005 Share Postat Septembrie 5, 2005 Bateria are 2 saptamani,Varta.La buton nu vrea deloc.Impinsa o ia intr'un metru,fara ajutor.ce sa'i fac?(inafara de fier vechi) 237559[/snapback] cum adica nu vrea? nu invarte? invarte? face click sau clack? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
UncleFester Postat Septembrie 5, 2005 Share Postat Septembrie 5, 2005 Vezi aici: /index.php?...ndpost&p=232307 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
IraSciBil Postat Septembrie 6, 2005 Autor Share Postat Septembrie 6, 2005 sa verifici starea bateriei si felul in carese face incarcareasa verifici daca nu ai consum pe baterie cand motorul este oprit sa verifici electromotrorul si firele care merg la el 237654[/snapback] Vezi aici: /index.php?...ndpost&p=232307 237677[/snapback] Unde sa ma duc cu ea ca eu sunt antitalent la desfacut suruburi si fire? Ce ziceti voi acolo sunt SFuri pt mine. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ZIDU' Postat Septembrie 6, 2005 Share Postat Septembrie 6, 2005 Unde sa ma duc cu ea ca eu sunt antitalent la desfacut suruburi si fire?Ce ziceti voi acolo sunt SFuri pt mine. 237983[/snapback] La fire ma pricep eu bine de tot. La suruburi mai putin Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate