ionut73 Postat Septembrie 12, 2005 Share Postat Septembrie 12, 2005 continuam cu pozele atv-urile au mers in gasca ... aici se apropiau de speciala de cross. Din toate 6 numai unul singur a plecat si a doua zi. cel mai popular participant la acest eveniment ... si colegul lui de echipa intre timp au inceput sa soseasca baietii dupa primul tur Francois Dunca Dan Tatoiu ... el a plecat primul si a avut ghinionul sa abordeze prima zona nasoala pe unde nu trebuia. A stat in noroi o ora si a scos motoreta cu calul. Dupa primul tur s-a suparat si si-a luat jucariile si-a plecat. Ca o mica barfa - se pare ca nu e o figura foarte populara ... cei care au venit in spatele lui au inteles ca nu era bine pe-acolo pe unde a luat-o el, au ocolit si si-au vazut de drum. Cam urat Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ionut73 Postat Septembrie 12, 2005 Share Postat Septembrie 12, 2005 Unii nenorociti au scos marcajele, au pus crengi peste poteca, pietre mari pe drum, doar sa faca rau (sau poate era distractiv pentru ei?).Oricum nu a fost greu de gasit drumul corect, mai mult de 5-10 minute n-am fost ratacit. 241734[/snapback] Okesz, ce numar aveai? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ionut73 Postat Septembrie 12, 2005 Share Postat Septembrie 12, 2005 cateva poze de la circuitul de cross. Aici majoritatea au mers atent, insa au fost si unii care au mers full gas. Aici ieseau in evideenta crossistii Amir sau ... calaretul fara cap partenerul lui, Luca. Felicitari pt Luca - a mers si a doua zi! Fetele la sosire Romeo Duicu ... Echipa lui Zsolt intre cele doua ture Max Balasescu cu noua lui achizitie - un Husaberg de cross f nervos Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ionut73 Postat Septembrie 12, 2005 Share Postat Septembrie 12, 2005 Intr-un tarziu au aparut si ai nostri ca brazii - Dan si cu Cata. Felicitari lui Cata pentru ambitia de a se da cu vaca! inainte de intrarea in parcul inchis fiecare mai mesterea cate putin la motoreta. Atentie! Numai concurentii au voie sa se atinga de motoreta in timpul concursului, asa ca au pus si fetele mana la treaba unii mai priceputi au umblat chiar si la ambreiaj dupa atata transpiratie s-au improvizat si uscatoare Dupa o prima tura foarte grea cu vaca, Amir s-a ambitionat sa o faca si pe a doua. A reusit sa ajunga pe la ora 8. Se lasase seara si farul era distrus iar insotitorul lui Avea motoreta de cross (farul era doar artizanal) Bravo lui! Superambitios! A doua zi nu a mai continuat. Era prea mult ... Trupa lui Toni Seicarescu Si o tanara speranta - Alex Mirea, baiatul de 6 ani al lui Dan Mai am cateva insa nu sunt f spectaculoase. Nu am reusit sa merg undeva pe traseu intr-o zona mai misto. Daca eram cu motoreta poate reuseam, cu masina insa mai greu. Felicitari inca o data sportivilor si organizatorilor:ok: Poate pune cineva si niste clasamente .... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Okesz Postat Septembrie 12, 2005 Share Postat Septembrie 12, 2005 Am avut nr. 230, vezi te rog daca n-ai cumva o poza si cu mine.Am cautat si eu rezultatele finale, probabil o sa apare pe motorsport.ro peste cateva zile, caci FRM-u' nu a afisat nici macar pe cele de la Sibiu. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
TaChe Postat Septembrie 12, 2005 Share Postat Septembrie 12, 2005 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ionut73 Postat Septembrie 13, 2005 Share Postat Septembrie 13, 2005 Am avut nr. 230, vezi te rog daca n-ai cumva o poza si cu mine.Am cautat si eu rezultatele finale, probabil o sa apare pe motorsport.ro peste cateva zile, caci FRM-u' nu a afisat nici macar pe cele de la Sibiu. 241760[/snapback] Din pacate nu am poze cu tine Imi pare rau ca nu ne-am intalnit. Eu am frecat-o pe-acolo 2 zile si am vorbit cu toata lumea. Pune si tu o poza cu tine ca sa stiu data viitoare pe cine caut si sa depasim statutul de cyber friends Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
destroyer Postat Septembrie 13, 2005 Autor Share Postat Septembrie 13, 2005 cateva poze de la circuitul de cross.Aici majoritatea au mers atent, insa au fost si unii care au mers full gas. Aici ieseau in evideenta crossistii Amir sau ... calaretul fara cap partenerul lui, Luca. Felicitari pt Luca - a mers si a doua zi! Fetele la sosire Romeo Duicu ... Echipa lui Zsolt intre cele doua ture Max Balasescu cu noua lui achizitie - un Husaberg de cross f nervos 241744[/snapback] Sper ca v-ati simtit mai mult decat bine la Buzau. As fi super-recunoscatoare daca mi-ati putea trimite poze cat mai multe din timpul concursului (o sa trimit si eu ce am). Din pacate eu am apucat sa fac destul de putine.! O sa incerc sa obtin clasamentul de la FRM si il trimit la toata lumea. ANA Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Pit Postat Septembrie 13, 2005 Share Postat Septembrie 13, 2005 Am auzit ca a fost foarte misto.. si vreme buna ... tot ce vrei , ma oftic de mor ca nu am venit / macar ca spectator Nota 10 pt. Cata care a mers cu vaka Care are mai multe info referitor de cursa de la zarnesti din octombrie? enduro sau cross ? am vazut ca vorbea cineva pe forum... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Cata M Postat Septembrie 13, 2005 Share Postat Septembrie 13, 2005 Am auzit ca a fost foarte misto.. si vreme buna ... tot ce vrei , ma oftic de mor ca nu am venit / macar ca spectator Nota 10 pt. Cata care a mers cu vaka 242246[/snapback] Multzumesc ...mi-a ajuns o tura cu vaka.Astept sa-mi iau ceva mai usor sa merg din nou la enduro. Ca spectator nu aveai ce vedea mare lucru, doar circuitul de motorcross, toata frumusetzea era insusi traseul de enduro care trebuia parcurs. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Soso Postat Septembrie 13, 2005 Share Postat Septembrie 13, 2005 @pit...cursa de enduro, probabil ca partea de cros v a fi chiar pe traseul de la zarnesti, si inca nu e cert nimic, dar speram.ai curaj sa mai concurezi dupa ce am anuntat ca ma inscriu Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Raven Postat Septembrie 13, 2005 Share Postat Septembrie 13, 2005 vine zozo ? muahahahah ! welcome my friend ! cand este cursa ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Okesz Postat Septembrie 13, 2005 Share Postat Septembrie 13, 2005 Asta-s eu la start, cand eram inca curat. DSC00020.zip Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Okesz Postat Septembrie 13, 2005 Share Postat Septembrie 13, 2005 Inca o incercare de a pune poza. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ionut73 Postat Septembrie 13, 2005 Share Postat Septembrie 13, 2005 Asta-s eu la start, cand eram inca curat. 242532[/snapback] poate totusi pui si una fara casca Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Okesz Postat Septembrie 13, 2005 Share Postat Septembrie 13, 2005 Pe acest calculator nu am nici o poza cu mine fara casca, doar asta in care se vede cat de cat cine se ascunde sub casca... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Okesz Postat Septembrie 13, 2005 Share Postat Septembrie 13, 2005 Pozele puse de Ana se pot viziona, sau de fapt nu sunt atasate (doar o tentativa)? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Cata M Postat Septembrie 13, 2005 Share Postat Septembrie 13, 2005 Pozele puse de Ana se pot viziona, sau de fapt nu sunt atasate (doar o tentativa)? 242558[/snapback] Nu sunt atasate.... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Raven Postat Septembrie 14, 2005 Share Postat Septembrie 14, 2005 ana are poze ! le vedem si eu? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Pit Postat Septembrie 14, 2005 Share Postat Septembrie 14, 2005 @pit...cursa de enduro, probabil ca partea de cros v a fi chiar pe traseul de la zarnesti, si inca nu e cert nimic, dar speram.ai curaj sa mai concurezi dupa ce am anuntat ca ma inscriu Pai ma soso tu o sa fi la amatori, deci concuram la clase diferite Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Okesz Postat Septembrie 14, 2005 Share Postat Septembrie 14, 2005 Stie cineva daca putem gasi undeva pe net rezultatele de la Buzau? Pe frm, motorsport sau ktm.ro nu sunt afisate. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Bogdan Secelean Postat Septembrie 14, 2005 Share Postat Septembrie 14, 2005 Stie cineva daca putem gasi undeva pe net rezultatele de la Buzau?Pe frm, motorsport sau ktm.ro nu sunt afisate. 242937[/snapback] Servus, Atilla, pe net nu cred, s-ar putea, eu incerc sa le pun cum le-am primit pe mail de la FRM. Am vazut ca ai mers la B, eu am mers la C, pentru prima cursa oficiala de enduro e OK, am facut toate turele din ambele zile, dar blocajul de jumatate de ora in mocirla si ratacirea din prima zi m-au privat de a fi mai sus in clasament. Next time, maybe... buzau_c_cumulat.html buzau_b_cumulat.html buzau_a_cumulat.html Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ionut73 Postat Septembrie 16, 2005 Share Postat Septembrie 16, 2005 Multumim pentru postarea rezultatelor Bogdane. Si felicitari! Okesz, tu esti Okanyi Attila? Felicitari! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Okesz Postat Septembrie 16, 2005 Share Postat Septembrie 16, 2005 Multumesc Ionut, da eu sunt ala.Sa ne vedem cu bine la Zarnesti, sa ne si cunoastem. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
digitallysane Postat Septembrie 16, 2005 Share Postat Septembrie 16, 2005 A aparut si pe ktm.ro clasamentul pe zile. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate