Jean_Taxi Postat Octombrie 10, 2008 Share Postat Octombrie 10, 2008 De fapt imi trebe neaparat un contact de mz rt 125 bun sau toata cutia aceea neagra unde este si contactul daca nu se da separat.., platesc bine si sunt f grabit! Astept PM, multumesc.Daca cineva are un Mz rt125 care da piese separat astept PM . . De fapt imi trebe neaparat un contact de mz rt 125 bun sau toata cutia aceea neagra unde este si contactul daca nu se da separat.., platesc bine si sunt f grabit! Astept PM, multumesc.Daca cineva are un Mz rt125 care da piese separat astept PM . . Chiar nu are nimeni cutia aceea neagra?! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dany_oldmoto Postat Octombrie 10, 2008 Share Postat Octombrie 10, 2008 De fapt imi trebe neaparat un contact de mz rt 125 bun sau toata cutia aceea neagra unde este si contactul daca nu se da separat.., platesc bine si sunt f grabit! Astept PM, multumesc.Daca cineva are un Mz rt125 care da piese separat astept PM . . Chiar nu are nimeni cutia aceea neagra?! caut de 1 an si eu una completa si nimic deocamdata Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
4bike Postat Octombrie 10, 2008 Share Postat Octombrie 10, 2008 ...si io la fel dar daca gasesc maine pe la veterama mai multe o sa va cumpar si voua ...sper sa va placa si pretul ca ultima oara am vazut pe ebay ca sa dat la 40 euri Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Dimethylmercury Postat Octombrie 11, 2008 Share Postat Octombrie 11, 2008 De fapt imi trebe neaparat un contact de mz rt 125 bun sau toata cutia aceea neagra unde este si contactul daca nu se da separat.., platesc bine si sunt f grabit! Astept PM, multumesc.Daca cineva are un Mz rt125 care da piese separat astept PM . . Chiar nu are nimeni cutia aceea neagra?! Am gasit azi in targul de la Negreni unul incomplet. La tine ce este cu probleme? Asta avea contactul si bobina bune. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Jean_Taxi Postat Octombrie 12, 2008 Autor Share Postat Octombrie 12, 2008 Cred ca mi-ar ajunge si un contact, dar sa fie bun, ca restul pieselor din cutie par ok. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate