dragosh Postat Septembrie 7, 2005 Share Postat Septembrie 7, 2005 pentru cei interesati, intalnirea va avea loc in data de 09.09.2005 (vineri) ora 20.30 in fata la everest cu plecare spre soseaua pipera(cred ca stiti despre ce este vorba).la intalnire pot participa si alte motociclete, din categoriile mai sus mentionate! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ray Postat Septembrie 7, 2005 Share Postat Septembrie 7, 2005 Cine organizeaza? cu ce ocazie... daca stii spune-ne Sunt interesat sa vin:) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dragosh Postat Septembrie 7, 2005 Autor Share Postat Septembrie 7, 2005 (editat) ne intalnim sa facem cateva liniute ,etc! nu este o intalnire oficiala!!!!!!!!!! Editat Septembrie 7, 2005 de dragosh Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Kali Postat Septembrie 7, 2005 Share Postat Septembrie 7, 2005 Nu cumva va adunati si la benzinaria Petrom de la Dorobanti? Ca m-am oprit intr-o seara sa alimentez si ce era pe-acolo... Plin Un soi de Arc pt <300 cmc. Fain. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dragosh Postat Septembrie 7, 2005 Autor Share Postat Septembrie 7, 2005 (editat) fratilor trebuie sa vedem care este cea mai rapida aprilia din bucuresti!! toti le laudam pe forum dar nu stim exact cum sta treaba ! Editat Septembrie 7, 2005 de dragosh Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
XCS911 Postat Septembrie 7, 2005 Share Postat Septembrie 7, 2005 fratilor trebuie sa vedem care este cea mai rapida aprilia din bucuresti!!toti le laudam pe forum dar nu stim exact cum sta treaba ! 238816[/snapback] zici asta ca ai una de 250... normal ca ii faci pe cei cu rs de 50 si 125 cmc. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ray Postat Septembrie 7, 2005 Share Postat Septembrie 7, 2005 Eu n-o sa vin sa ma dau in spectacol la "liniute". Credeam ca e mai ... profunda ... chestia asta. In fine, vom vedea. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
hamude speedfight Postat Septembrie 8, 2005 Share Postat Septembrie 8, 2005 o as fiu acolo....... sa vad c rsuri sunt in bucuresti.. si d c sunt in stare yele.... n vedem acolo fratii mei Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Reverse Postat Septembrie 10, 2005 Share Postat Septembrie 10, 2005 Nu cumva va adunati si la benzinaria Petrom de la Dorobanti? Ca m-am oprit intr-o seara sa alimentez si ce era pe-acolo... Plin Un soi de Arc pt <300 cmc. Fain. 238777[/snapback] Te`am vazut ..eram cu un baiat cu un rs negru se chinuia sa nimereasca butoanele de la pompa ,eu eram cu tzr`u meu ....acolo ne mai intalnim ce`i care stau prin cartier asa cativa cea mai puternica aprilia rs50 din bucuresti e...care o fi sa se traga cu mine cu tzr`u ... bafta all Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
egobrain Postat Septembrie 20, 2005 Share Postat Septembrie 20, 2005 Eu n-o sa vin sa ma dau in spectacol la "liniute". Credeam ca e mai ... profunda ... chestia asta. In fine, vom vedea. Foarte corect. Ce rahat de liniute sa faceti voi cu 125-urile?! Dak aveti noroc poate o sa prindeti 100 km/h (cu vant din spate). Nu prea va e teama de ridicol?! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Reverse Postat Septembrie 20, 2005 Share Postat Septembrie 20, 2005 Foarte corect. Ce rahat de liniute sa faceti voi cu 125-urile?! Dak aveti noroc poate o sa prindeti 100 km/h (cu vant din spate). Nu prea va e teama de ridicol?! stii tu,un 125 bun in 2t full power delimitat ia suta cam in 6 secunde asa (daca stie respectivu sa schimbe bine vitezele) asa ca nu stiu ce vezi tu asa ridicol...mi se pare binisor la 16 ani sa ai ceva care ia in 6 secunde suta si ~180 top speed...nu e destul??sau ptr unii motor inseamna doar ce e peste 500...?? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
egobrain Postat Septembrie 22, 2005 Share Postat Septembrie 22, 2005 stii tu,un 125 bun in 2t full power delimitat ia suta cam in 6 secunde asa (daca stie respectivu sa schimbe bine vitezele) asa ca nu stiu ce vezi tu asa ridicol...mi se pare binisor la 16 ani sa ai ceva care ia in 6 secunde suta si ~180 top speed...nu e destul??sau ptr unii motor inseamna doar ce e peste 500...?? Pai cate d'astea crezi k sunt? O sa vin 1,2 cu un specimen d'asta si va face pp toti. WOW, how interesting! si astea au fost liniutele. Mai bine va adunati si si p urma stati si va recuperati pe la scoala. BAFTA oricum. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Reverse Postat Septembrie 22, 2005 Share Postat Septembrie 22, 2005 Pai cate d'astea crezi k sunt? O sa vin 1,2 cu un specimen d'asta si va face pp toti. WOW, how interesting! si astea au fost liniutele. Mai bine va adunati si si p urma stati si va recuperati pe la scoala. BAFTA oricum. marea majoritate le au delimitate...poate primii km ii fac cu ele limitate dar cam toata lumea le delimiteaza.Nu bem,noi suntem elevi constiinciosi Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate