comunistu Postat Septembrie 18, 2008 Share Postat Septembrie 18, 2008 vand ij planeta 5 pret 14 mil .acte tot tot .nu mai vrea nimeni motoare rusesti ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
harciogu Postat Septembrie 18, 2008 Share Postat Septembrie 18, 2008 cam laconic anuntul. baga descriere. ultima segmentare, cat de tocite sunt gumele... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
comunistu Postat Septembrie 18, 2008 Autor Share Postat Septembrie 18, 2008 vand ij planeta 5 pret 14 mil .acte tot tot .nu mai vrea nimeni motoare rusesti ? motorul dupa cum se vede este modificat ,fara sa fie taiat cadru ,comenzi avansate ,reverzor lacrima super .vopsea is stare ff buna ,cauciucurile merg inca 2 sezoane ,motorul acum e desfacut pentru segmentare .asigurare valabila pana in ianuarie anul ce vine .verificare pan in 2010 .aprinderea lui pe alternator 12v ,instalatia electrica originala . Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Mike06 Postat Septembrie 20, 2008 Share Postat Septembrie 20, 2008 aripa fata canci!!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
comunistu Postat Septembrie 20, 2008 Autor Share Postat Septembrie 20, 2008 motorul dupa cum se vede este modificat ,fara sa fie taiat cadru ,comenzi avansate ,reverzor lacrima super .vopsea is stare ff buna ,cauciucurile merg inca 2 sezoane ,motorul acum e desfacut pentru segmentare .asigurare valabila pana in ianuarie anul ce vine .verificare pan in 2010 .aprinderea lui pe alternator 12v ,instalatia electrica originala . are frate aripa ,daca te intereseaza id meu polgaradrian ,in poza nu se vede ,dar are una mai icuta cei drept dar are .asfalt uscat Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vizitator corleone Postat Septembrie 20, 2008 Share Postat Septembrie 20, 2008 daca n-aveam deja doua mobre il luam, la banii astia e pomana, nici scuter nu-ti iei cu ei. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
comunistu Postat Septembrie 21, 2008 Autor Share Postat Septembrie 21, 2008 are frate aripa ,daca te intereseaza id meu polgaradrian ,in poza nu se vede ,dar are una mai icuta cei drept dar are .asfalt uscat cinste tie .ai chiar mobra ?eu am 4 .il dau daca vrei si la schimb da ........... nu chiar pe mobra .asfalt uscat cinste tie .ai chiar mobra ?eu am 4 .il dau daca vrei si la schimb da ........... nu chiar pe mobra .asfalt uscat Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Mike06 Postat Septembrie 21, 2008 Share Postat Septembrie 21, 2008 cinste tie .ai chiar mobra ?eu am 4 .il dau daca vrei si la schimb da ........... nu chiar pe mobra .asfalt uscat VAD ca sunt multi cu NUMAR MARE DE MOBRE!!!sunt placut surprins!! si eo am 3 mobbre super 50 s Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
comunistu Postat Septembrie 21, 2008 Autor Share Postat Septembrie 21, 2008 VAD ca sunt multi cu NUMAR MARE DE MOBRE!!!sunt placut surprins!! si eo am 3 mobbre super 50 s da suntem destui cu mobre .ale mele sunt putin modificate pentru coclauri ale tale in stare originala ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
alectronic Postat Septembrie 23, 2008 Share Postat Septembrie 23, 2008 rezervosul de ce este ? cadru a suferit modificari ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate