d3c1s1v Postat Septembrie 18, 2008 Share Postat Septembrie 18, 2008 (editat) Am un scuter Alien in 2 timpi 49cc ... limitatoru la asta consta in marirea gaurei de la jigler si o piulita acolo unde e cureaua ... la scoaterea acestei piulite in primul rand scade considerabil puterea iar la viteza prind maxim 70 ... dupa 2 saptamani sa rupt variatoru si cureaua e ferfenita ... Intrebarea mesa este daca stiti undeva de unde pot sa iau aceasta piesa in forma de cerc ca sa tocit acolo in mijloc unde e stelutza .... (IASI) Editat Septembrie 18, 2008 de d3c1s1v Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Razvan-dida Postat Septembrie 19, 2008 Share Postat Septembrie 19, 2008 incearca la Tomesti .... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
d3c1s1v Postat Septembrie 19, 2008 Autor Share Postat Septembrie 19, 2008 unde la tomesti ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
sunnyboy Postat Septembrie 19, 2008 Share Postat Septembrie 19, 2008 Uite aici topic in care se vorbeste despre delimitari. /index.php?showtopic=72632 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
d3c1s1v Postat Septembrie 19, 2008 Autor Share Postat Septembrie 19, 2008 ms .. sper ca o sa gasesc un raspuns sau ceva ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
EVO MOTORS.RO Postat Septembrie 20, 2008 Share Postat Septembrie 20, 2008 alien -> Chinezarie? daca da , e clara treaba :-j Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mdanut Postat Septembrie 20, 2008 Share Postat Septembrie 20, 2008 unde vine steluta nu ii axul de la ambielaj ? ii clara treaba ai de munca Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
CzCustoms Postat Septembrie 22, 2008 Share Postat Septembrie 22, 2008 schimba titlul topicului...:: daca e chinezarie nuu scoateti limitatorull!!!!moarte sigura!!!! ) =))) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
d3c1s1v Postat Septembrie 23, 2008 Autor Share Postat Septembrie 23, 2008 (editat) da cred ca e chinezarie ... e firma Jongjia [sau Rich Motors (RS)]... am dat 41 de miliaone pe el :| iam scos limitatoru si dupa vreo 1500km sa dus ... acuma sper sa pot sal fac ... Editat Septembrie 23, 2008 de d3c1s1v Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Razvan-dida Postat Septembrie 23, 2008 Share Postat Septembrie 23, 2008 nu imi vine sa cred ce greseli fac unii cu aceste scutere.... care dai o gramada de bani... si sunt vai de mama lor scutere... incredibil..... nici nu vreau sa ma gandesc ce scuter ti-ai fi putut lua cu acesti bani ..... Toata lumea..... " Lasa ma ca asta macar e nou... " si se strica mai repede decat unul la mana a2a.... si cu 40 de milioane .. crede-ma .. iti luai unul cu firma... calumea tare..... si totusi.... incredibil... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Alex_16 Postat Septembrie 23, 2008 Share Postat Septembrie 23, 2008 (editat) da cred ca e chinezarie ... e firma Jongjia [sau Rich Motors (RS)]... Poate Longjia... Editat Septembrie 23, 2008 de Alex_16 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate