rua Postat Septembrie 30, 2008 Share Postat Septembrie 30, 2008 am un nipru de vazare as di cluj netaiat ,saptamana asta i fac o poza ,daca ati mai trebe,calin 074654562 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bn13hor Postat Septembrie 30, 2008 Autor Share Postat Septembrie 30, 2008 am un nipru de vazare as di cluj netaiat ,saptamana asta i fac o poza ,daca ati mai trebe,calin 074654562 am vrut sa te sun nu-i corect numarul asa ca te rog cand revii cu poze scrie-l intreg faptul ca esti din cluj e avantajos pt ca santem aproape mersi Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
rua Postat Septembrie 30, 2008 Share Postat Septembrie 30, 2008 ami cer scuze nu ieram atent 0746545692 calin saptamana asta i fac si niste poze ,scaune la supape rectificate, supape,ghiduri,arcuri ,noi ,motoru [cilinndri] alezati la cota 1 pistoane cocosate,baterie noua 14 amperi,motocicleta i vopsita cu tifon [rat bike] ....daca te intereseaza ne antelegem...as schimbate multe pe iel nam rabdare sa mai scriu...sper pe vineri sa am timp sa i fac niste poze ,nu am timp sa ma ocup de iel si mam hotarat sa al vand motoru de cand lam facut nu am umblat nici 2oo km ...a si are momentan ataj de jupiter [ai anmatriculat cu ataj]... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
valicaddy Postat Septembrie 30, 2008 Share Postat Septembrie 30, 2008 cadrul de MT9 nu e la fel e de un milion de ori mai bine lucrat, de la suduri la ce vrei tu! dar de unde il mai iei pe ala!!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dany_oldmoto Postat Septembrie 30, 2008 Share Postat Septembrie 30, 2008 cadrul de MT9 nu e la fel identic ca cel de k750 e de un milion de ori mai bine lucrat, de la suduri la ce vrei tu! dar de unde il mai iei pe ala!!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bach Postat Septembrie 30, 2008 Share Postat Septembrie 30, 2008 (editat) cadrul de MT9 nu e la fel e de un milion de ori mai bine lucrat, de la suduri la ce vrei tu! dar de unde il mai iei pe ala!!! ma refeream strict la "modelul"\tipul de cadru......nu la material sau structura de rezistenta sau lucratura sau mai stiu eu ce Editat Septembrie 30, 2008 de bach Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Aleko Postat Septembrie 30, 2008 Share Postat Septembrie 30, 2008 am eu cadru de MT9 de vanzare, fara acte logic. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Aleko Postat Septembrie 30, 2008 Share Postat Septembrie 30, 2008 (editat) defapt as avea niste chestii de la un club de ciclism, un act de vanzare si parca un talon unde nu se specifica seria, asta pentru cei cu pile la RAR. Editat Septembrie 30, 2008 de Aleko Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dany_oldmoto Postat Octombrie 1, 2008 Share Postat Octombrie 1, 2008 am eu cadru de MT9 de vanzare, fara acte logic. tinel ca il iau eu Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Aleko Postat Octombrie 2, 2008 Share Postat Octombrie 2, 2008 e al tau Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bn13hor Postat Octombrie 2, 2008 Autor Share Postat Octombrie 2, 2008 am si eu unu,0747503609 pune-mi niste poze si un pret in care sa tii cont de distanta dintre noi p.s eu sunt din bistrita Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Alex_83 Postat Octombrie 7, 2008 Share Postat Octombrie 7, 2008 Daca te mai intereseaza vreo oferta am un Dnepr mt11. E inmatriculat cu atas, eu l-am luat fara, am luat ulterior si atas dar nu am reusit sa-l reglez. E inmatriculata pe Neamt, am toate actele la ea, dar nu e pe numele meu. Am carte, talon, nr noi... n-am asigurare si inspectia a expirat in iulie. Am vopsit-o anul trecut - la pensula(a fost demontata pe bucati n-am vopsit-o doar cat se vede) Are un cauciuc nou(vreo 1000 km) iar celalalt mai vechi - nu stiu cat de vechi dar are carne pe el. Carburatoare keihin, aprindere originala. Am si trei bobine de dacie in caz ca vrei s-o modifici Baterie noua de 16 amperi - cumparata prin mai. L-am cumparat anul trecut la sfarsitul lui mai si am mers maxim 1500 de km cu el. Mi-a placut Niprul, dar e prea mare si prea greoi, iar lipsa timpului m-a impiedicat sa merg cu el cat as fi vrut. L-am cumparat anul trecut cu 400 de euro, acum vreau 300 de euro pe el. Daca e cineva interesat de el il schimb si cu un minsk sau cu un voshod in stare buna. plus sau minus diferenta. Nu ma intereseaza sa o trec pe numele meu, dar sa fie cu actele in regul sa pot circula cu ea. Adica talon si carte. Telefonul meu este 0724042348 - Alex. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bn13hor Postat Octombrie 7, 2008 Autor Share Postat Octombrie 7, 2008 Daca te mai intereseaza vreo oferta am un Dnepr mt11. E inmatriculat cu atas, eu l-am luat fara, am luat ulterior si atas dar nu am reusit sa-l reglez.E inmatriculata pe Neamt, am toate actele la ea, dar nu e pe numele meu. Am carte, talon, nr noi... n-am asigurare si inspectia a expirat in iulie. Am vopsit-o anul trecut - la pensula(a fost demontata pe bucati n-am vopsit-o doar cat se vede) Are un cauciuc nou(vreo 1000 km) iar celalalt mai vechi - nu stiu cat de vechi dar are carne pe el. Carburatoare keihin, aprindere originala. Am si trei bobine de dacie in caz ca vrei s-o modifici Baterie noua de 16 amperi - cumparata prin mai. L-am cumparat anul trecut la sfarsitul lui mai si am mers maxim 1500 de km cu el. Mi-a placut Niprul, dar e prea mare si prea greoi, iar lipsa timpului m-a impiedicat sa merg cu el cat as fi vrut. L-am cumparat anul trecut cu 400 de euro, acum vreau 300 de euro pe el. Daca e cineva interesat de el il schimb si cu un minsk sau cu un voshod in stare buna. plus sau minus diferenta. Nu ma intereseaza sa o trec pe numele meu, dar sa fie cu actele in regul sa pot circula cu ea. Adica talon si carte. Telefonul meu este 0724042348 - Alex. e cm mare distanta dintre noi dar nu imposibila la schimb ti-as putea da o jawa 350 din 78 am sa incerc sa fac poze dar tot la fel sta cu actele ca si ata eu m-am dat cu ea are nerv dar e cu platini si pe 6 v si nu incarca iti dau bani nu-i problema dar cum putem contacta propietarul??????? ca la a mea sta la doi pasi de mine si mi-e prieten dar daca nu-l cunosti si dai peste un suparat ca a platit impozitul atitia ani de cand nu stie nimic de motor E PROBLEMA Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Alex_83 Postat Octombrie 7, 2008 Share Postat Octombrie 7, 2008 Cu proprietarul am vorbit, cand am incercat sa dau de urma atasului original. Nu parea interesat sa faca actele cu toate ca i-am propus. LA cat e de mic impozitul pe an (in jur de 10 roni) mai mult e deranjul. Aveam si nr lui de telefon - tre sa-l caut. Oricum nu cred ca e prea complicat sa-l gasesc, ideea e sa vrea sa faca actele. Nu sunt interesat de jawa datorita faptului ca se gasesc foarte greu piese de schimb. Daca tot o dau pe asta vreau ceva usor de intretinut. Am avut Minsk inainte si imi pare rau ca l-am dat si m-am incurcat cu hardughia de Nipru. Deja la rusul care aduce piese in Galati gasesc tot mai putine piese. Asta e ...comunistele mor incet si sigur... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ORISZA KES Postat Octombrie 9, 2008 Share Postat Octombrie 9, 2008 Cu proprietarul am vorbit, cand am incercat sa dau de urma atasului original. Nu parea interesat sa faca actele cu toate ca i-am propus. LA cat e de mic impozitul pe an (in jur de 10 roni) mai mult e deranjul. Aveam si nr lui de telefon - tre sa-l caut. Oricum nu cred ca e prea complicat sa-l gasesc, ideea e sa vrea sa faca actele.Nu sunt interesat de jawa datorita faptului ca se gasesc foarte greu piese de schimb. Daca tot o dau pe asta vreau ceva usor de intretinut. Am avut Minsk inainte si imi pare rau ca l-am dat si m-am incurcat cu hardughia de Nipru. Deja la rusul care aduce piese in Galati gasesc tot mai putine piese. Asta e ...comunistele mor incet si sigur... AM UN PRIETEN CARE E PASIONAT DE COMUNISTE ... MAI MULT DE MZ ! CE ZICI DE UN MZ DE 175 ? FUNCTIONAL ! DACA TE INTERESEAZA DA-MI PM SI ITI POT TRIMITE SI CATEVA POZE ,(IN 2-3 ZILE)! NOROC ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Alex_83 Postat Octombrie 9, 2008 Share Postat Octombrie 9, 2008 ma intereseaza. ce model de mz este? poze? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ORISZA KES Postat Octombrie 9, 2008 Share Postat Octombrie 9, 2008 ma intereseaza. ce model de mz este? poze? este al unu prieten care isi cauta ceva mai mare ... maine imi aduce pozele si le pun pe site ! este modelul din 1961 ! Piese in totalitae originale ! Si mergre f. bine ! acte O.K. are itp-ul si asigurare expirate ! maine iti fac un pm cu nr. lui de telefon ! este al unu prieten care isi cauta ceva mai mare ... maine imi aduce pozele si le pun pe site !este modelul din 1961 ! Piese in totalitae originale ! Si mergre f. bine ! acte O.K. are itp-ul si asigurare expirate ! maine iti fac un pm cu nr. lui de telefon ! ca idee generala ... mz 175 1960 comunista clasica ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Alex_83 Postat Octombrie 9, 2008 Share Postat Octombrie 9, 2008 In principiu iti dau un raspuns dupa ce imi dai poze Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ORISZA KES Postat Octombrie 9, 2008 Share Postat Octombrie 9, 2008 In principiu iti dau un raspuns dupa ce imi dai poze e si normal asa ! am sa-ti dau nr. de telefon al prietenului meu maine in PM ! eu nu fac treaba asta pentru profit ... el e prietenul meu si vrea ceva mai mare tu , ai nevoie de ceva mai mic ! eu doar va pun in legatura (are calculatorul varza si nu pot sa va pun in legatura elecronic) si daca e ok ... bravo voua ! Bafta multa ! Sper sa fie toata lumea multumita! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Alex_83 Postat Octombrie 9, 2008 Share Postat Octombrie 9, 2008 ok. astept mesajul. multumesc! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ORISZA KES Postat Octombrie 10, 2008 Share Postat Octombrie 10, 2008 poze initiale cu MZ -ul ! acum arata mai bine ! (pozele sunt de la cateva intruniri de anul acesta) ADI = 0721923521 si/sau 0763337917 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Alex_83 Postat Octombrie 10, 2008 Share Postat Octombrie 10, 2008 multumesc, dar nu ma intereseaza. e prea veche si daca pica ceva piese gasesc f f greu si nu noi. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ORISZA KES Postat Octombrie 11, 2008 Share Postat Octombrie 11, 2008 multumesc, dar nu ma intereseaza. e prea veche si daca pica ceva piese gasesc f f greu si nu noi. ok ! bafta la vanzare / schimb ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
vladim Postat Octombrie 11, 2008 Share Postat Octombrie 11, 2008 Am nipru mt 10 cu atas, original, in stare functionala, sunt toate actele la el. Daca cineva e interesat sa ma contacteze pe nr de tel. 0723042068, pret maxim 200 euro, dar trebiue sa mearga cu mine in Republica Moldova fiindca motocicleta e acolo. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bn13hor Postat Octombrie 22, 2008 Autor Share Postat Octombrie 22, 2008 imi pare rau dar m-am combinat la o yamaha supertenere de 750 de suflet voi tine ij-ul asa ca rog moderatorii daca considera ca nu m-ai ajuta pe nimeni sa stearga topicul asfalt uscat Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate