Rareshamico Postat Septembrie 21, 2008 Share Postat Septembrie 21, 2008 salut...ce combinatii pot face cu un minsk? vreau sa il dau si ca banii nu cred ca iau cine stie ce....poate il dau la schimb cu scuter sau mai stiu eu ce...astept oferte si sfaturi Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
harciogu Postat Septembrie 21, 2008 Share Postat Septembrie 21, 2008 combinatii, aranjamente, permutari... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
categoria"A" Postat Septembrie 21, 2008 Share Postat Septembrie 21, 2008 salut...ce combinatii pot face cu un minsk? vreau sa il dau si ca banii nu cred ca iau cine stie ce....poate il dau la schimb cu scuter sau mai stiu eu ce...astept oferte si sfaturi Este inmatriculat? De unde esti? Cat vrei pe el? Poze ai? Raspunde la intrebarile astea si mai vedem... S-o gasi vreo combinatie si pentru tine. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Mike06 Postat Septembrie 21, 2008 Share Postat Septembrie 21, 2008 (editat) baga poeze si iti spunem noi!!!spune starea actelor si cum sta cu motorul! as vrea unul dar sa ma decid!cam ce iti cer baga poeze si iti spunem noi!!!spune starea actelor si cum sta cu motorul! as vrea unul dar sa ma decid!cam ce iti cere inima??? Editat Septembrie 21, 2008 de Mihai_Mobra Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Rareshamico Postat Septembrie 21, 2008 Autor Share Postat Septembrie 21, 2008 baga poeze si iti spunem noi!!!spune starea actelor si cum sta cu motorul!as vrea unul dar sa ma decid!cam ce iti cer baga poeze si iti spunem noi!!!spune starea actelor si cum sta cu motorul! as vrea unul dar sa ma decid!cam ce iti cere inima??? asta e si problema...nu am acte...motoru e in stare foarte buna...deci inafara de acte si roata de pe spate care e un pic stramba e totu ok...a da! minsku e modificat enduro o sa pun poze nu am deocamdata Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bn13hor Postat Septembrie 21, 2008 Share Postat Septembrie 21, 2008 pune pretu si de inde esti ca sa putem calcula cat e de rentabil sipoze neaparat asta daca vrei sa rezolvi ceva caci fara cum vrei sa-l dai ca nu esti in piata lumea de pe forum e imprastiata in toata tara mersi Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate