AlinP Postat Februarie 11, 2013 Share Postat Februarie 11, 2013 dar poate-l cheama vasile, te-ai gandit la asta? ai putea sa nu opresti nici tu si gata, problem solved! Conteaza numele adevarat al militianului? As putea sa nu opresc, prefer sa practic "sportul" asta asa cum consider eu te-ai tampit? ) cum sa NU opreasca? lui ii PLACE bastonul lui VIOREL ))))) Amice? daca pasiunea ta sunt cluburile de rasuciti nu arunca pe mn cu noroiul tau sexual Orientarile tale sexuale sunt neinteresante pt mine Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cristilvk Postat Februarie 11, 2013 Share Postat Februarie 11, 2013 bai, cine nu e "serpentinar sa nu mai discute Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Performance Solutions Postat Februarie 11, 2013 Share Postat Februarie 11, 2013 Conteaza numele adevarat al militianului? As putea sa nu opresc, prefer sa practic "sportul" asta asa cum consider eu Amice? daca pasiunea ta sunt cluburile de rasuciti nu arunca pe mn cu noroiul tau sexual Orientarile tale sexuale sunt neinteresante pt mine conteaza, normal! bastonul lui viorel nu e bastonul lui vasile! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vizitator Irinel Stiulete Postat Februarie 11, 2013 Share Postat Februarie 11, 2013 Conteaza numele adevarat al militianului? As putea sa nu opresc, prefer sa practic "sportul" asta asa cum consider eu Amice? daca pasiunea ta sunt cluburile de rasuciti nu arunca pe mn cu noroiul tau sexual Orientarile tale sexuale sunt neinteresante pt mine m3n, te-ai scapat la inceput ca-ti place bastonul lui Viorel. acu nu tre sa bati in retragere... las-o asa de-acu, nu oscila... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Performance Solutions Postat Februarie 11, 2013 Share Postat Februarie 11, 2013 =)))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
AlinP Postat Februarie 11, 2013 Share Postat Februarie 11, 2013 nu ma simt 'jicnit' de fatalai care abia asteapta sa-i traga viorel cu baston pe dreapta (sau pe stanga) )) Am pus "jicnit" de la o conversatie pe care ai avut-o cu crazy devil unde era cu G mare dar am uitat sa pun ghilimelile de rigoare, greseala mea Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
frigider Postat Februarie 11, 2013 Share Postat Februarie 11, 2013 299!!!!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
AlinP Postat Februarie 11, 2013 Share Postat Februarie 11, 2013 m3n, te-ai scapat la inceput ca-ti place bastonul lui Viorel. acu nu tre sa bati in retragere... las-o asa de-acu, nu oscila... Ma bucur sa vad ca esti persistent in "inteligenta" ta Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vizitator Irinel Stiulete Postat Februarie 11, 2013 Share Postat Februarie 11, 2013 Am pus "jicnit" de la o conversatie pe care ai avut-o cu crazy devil unde era cu G mare dar am uitat sa pun ghilimelile de rigoare, greseala mea greseala ta este ca nu stii sa-ti alegi bastonu pe masura si ca te dai la alea 'groase' Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
free fly Postat Februarie 11, 2013 Share Postat Februarie 11, 2013 Omule, astea nu sunt viteze de forja, este o plimbare mai alerta asa. Eu nu inteleg de ce te incapatanezi sa te alaturi oamenilor astia care vb de la 150km/h in sus. eu zic ca pot merge si asa. batalia se de pe curbe.... "serpentinarii adunarea" bla bla... pe curbe si mie ii place sa trec de 150:) p.s amzis ca stau 1 zi daca nu e asa. ....ma apuc de pescuit (dau zzr1400 pe mulinete...) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Performance Solutions Postat Februarie 11, 2013 Share Postat Februarie 11, 2013 299!!!!! 299+! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vizitator Irinel Stiulete Postat Februarie 11, 2013 Share Postat Februarie 11, 2013 Ma bucur sa vad ca esti persistent in "inteligenta" ta sunt persistent precum striatiile de pe bastonul lui viorel Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Performance Solutions Postat Februarie 11, 2013 Share Postat Februarie 11, 2013 sunt persistent precum striatiile de pe bastonul lui viorel cum sunt alea? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
AlinP Postat Februarie 11, 2013 Share Postat Februarie 11, 2013 bai, cine nu e "serpentinar sa nu mai discute corect, eu ma retrag, nu am ce cauta aici daca serpentinar inseamna sa o arzi cu 200 pe curba in trafic si sa fii mandru de asta Ma mir totusi ca nu conduc romanii primele 3 locuri in MotoGp cu asemenea pepiniera de mari sperante Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vizitator Irinel Stiulete Postat Februarie 11, 2013 Share Postat Februarie 11, 2013 cum sunt alea? eu stiu din auzite. AlinP stie din 'simtite' mai mult ca sigur Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
AlinP Postat Februarie 11, 2013 Share Postat Februarie 11, 2013 (editat) cum sunt alea? Intreaba'- ca vad ca este in tema, experienta isi spune cuvantul Editat Februarie 11, 2013 de AlinP Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vizitator Irinel Stiulete Postat Februarie 11, 2013 Share Postat Februarie 11, 2013 corect, eu ma retrag, nu am ce cauta aici daca serpentinar inseamna sa o arzi cu 200 pe curba in trafic si sa fii mandru de asta Ma mir totusi ca nu conduc romanii primele 3 locuri in MotoGp cu asemenea pepiniera de mari sperante tu ai fost un tip 'retras' inainte sa intri aici ) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Performance Solutions Postat Februarie 11, 2013 Share Postat Februarie 11, 2013 corect, eu ma retrag, nu am ce cauta aici daca serpentinar inseamna sa o arzi cu 200 pe curba in trafic si sa fii mandru de asta Ma mir totusi ca nu conduc romanii primele 3 locuri in MotoGp cu asemenea pepiniera de mari sperante nu-i nici o echipa de romani ca altfel... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cristilvk Postat Februarie 11, 2013 Share Postat Februarie 11, 2013 hai sa fim seriosi...incepuse sa se organizeze o ieseala...fiecare raspunde pt viteza, stilul de mers si faptele sale...sange...daca intri intr`o discutie sa o strici, go away...d`aia te iau baietii la baston Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vizitator Irinel Stiulete Postat Februarie 11, 2013 Share Postat Februarie 11, 2013 hai sa fim seriosi...incepuse sa se organizeze o ieseala...fiecare raspunde pt viteza, stilul de mers si faptele sale...sange...daca intri intr`o discutie sa o strici, go away...d`aia te iau baietii la baston pai ce sa-i faci,nu vezi ca unora le place cu bastonu? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
AlinP Postat Februarie 11, 2013 Share Postat Februarie 11, 2013 tu ai fost un tip 'retras' inainte sa intri aici ) Conversez doar cand subiectul ma intereseaza sau am ceva de spus, vorba la kila ramane pt altii nu-i nici o echipa de romani ca altfel... echipele sunt pe masura talentului pilotilor Degeaba ai echipa daca nu are cine sa concureze Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Performance Solutions Postat Februarie 11, 2013 Share Postat Februarie 11, 2013 hai sa fim seriosi...incepuse sa se organizeze o ieseala...fiecare raspunde pt viteza, stilul de mers si faptele sale...sange...daca intri intr`o discutie sa o strici, go away...d`aia te iau baietii la baston sunt curios daca-i place bastonul pe uscat sau nu... a lui viorel, evident! ) Conversez doar cand subiectul ma intereseaza sau am ceva de spus, vorba la kila ramane pt altii echipele sunt pe masura talentului pilotilor Degeaba ai echipa daca nu are cine sa concureze si pe bani, aici nu prea sunt! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cristilvk Postat Februarie 11, 2013 Share Postat Februarie 11, 2013 tocmai s`a dat dovada ca nu exista "uneala" in comunitate, deci nimeni nu denigreaza nimic...s`au pierdut doua pagini degeaba... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vizitator Irinel Stiulete Postat Februarie 11, 2013 Share Postat Februarie 11, 2013 tocmai s`a dat dovada ca nu exista "uneala" in comunitate, deci nimeni nu denigreaza nimic...s`au pierdut doua pagini degeaba... pai tre sa-si castige si moderatorii painea cumva nu?))) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Performance Solutions Postat Februarie 11, 2013 Share Postat Februarie 11, 2013 tocmai s`a dat dovada ca nu exista "uneala" in comunitate, deci nimeni nu denigreaza nimic...s`au pierdut doua pagini degeaba... dac-ar fi sa ne unim intre noi ar fi cam gay, zic! )) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate