Florin Daniel Postat Septembrie 22, 2008 Share Postat Septembrie 22, 2008 (editat) Salutari pentru a sasea oara din seria plimbare, Sau cum spune romanul “back in business” sau "back in alcool" Va propun inca o plimbare poate ultima pe anul asta (asa am zis si data trecuta cu Fagarasul si Cheia) cu doua nopti de cazare in weekendul 3,4 si 5 octombrie. Locatia de cazare se numeste "Pensiune din Livada" si este situata la 500 de castelul BRAN. Vremea se anunta frumoasa iar daca o sa fie ploaie, vant sau zapada si nu ne ducem pierdem avansul sau mai avem varianta a doua cu conservele care nu este de lepadat. Bugetul estimat se invarte in jurul sumei de 250 lei/persoana din care: - 100lei cazare/pers pentru 2 nopti/ cu mic dejun inclus (camere cu baie proprie) - 50 lei benzina (avem in jur de 350 km) - 150 lei mancare (fara ce mai avem la noi de mancat si baut) - partea buna este ca vom avea si o masina cu noi asta in caz ca mergem cu moto (a mea sotie nu ma mai lasa singur si ma bucur) care poate lua ceva mancare si de baut cam pentru fiecare in parte. Cei care au mai fost stiu cum se procedeaza cu astea !!!! Locatia are propriul restaurant care ne poate oferi pranzul (25 lei felul 1, felul 2 si desert) si cina aici ramane sa mai negociez in functie de ce cerem). Avem 28 de locuri disponibile, prin urmare putem incepe...........Avansul de 50% este obligatoriu pentru cei care doresc sa mearga. pentru inscrieri ne auzim la numarul de telefon 0749 158 068 Florin sau adresa de mess vf_daniel@yahoo.com Editat Septembrie 22, 2008 de Florin -v Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
allyen Postat Septembrie 22, 2008 Share Postat Septembrie 22, 2008 sunt pentru..deci merg sigur 2 persoane Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
inascorpio Postat Septembrie 22, 2008 Share Postat Septembrie 22, 2008 ...Va propun inca o plimbare ...doua nopti de cazare in weekendul 3,4 si 5 octombrie. Locatia de cazare se numeste "Pensiune din Livada" ... Vremea se anunta frumoasa iar daca o sa fie ploaie, vant sau zapada si nu ne ducem pierdem avansul ... .....Avansul de 50% este obligatoriu pentru cei care doresc sa mearga... Voi faceti lista, dar nu ma puneti pe mine prima, va rog 1. ... 2. ... 3. Ina (daca vine Catalin, vin cu el...daca nu, vin singura!) 4. ... etc... 28. ... Si deja comand manere pentru motor cu incalzire centrala ... sa am grija si de degetzelele mele, totusi. Si alt combinezon de ploaie...ca ala galben s-a facut praf!! Numai sa nu ninga!! Hai va pa!! O zi buna si uscata!!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Florin Daniel Postat Septembrie 22, 2008 Autor Share Postat Septembrie 22, 2008 (editat) Lista inscriere: Florin allyen 2 persoane Florin-v 2 persoane Emil gabi 2008 1 persoana Alex ramatahata 1 persoana Ina inascorpio 2 persoane Gabi Gomez 1 persoana Andi undo99 4 persoane Editat Septembrie 22, 2008 de Florin -v Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
GingiuMingiu Postat Septembrie 22, 2008 Share Postat Septembrie 22, 2008 se bea la Bran ?!?! caut loc in masina !!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Florin Daniel Postat Septembrie 22, 2008 Autor Share Postat Septembrie 22, 2008 (editat) Lista inscriere: Florin allyen 2 persoane Florin-v 2 persoane Emil gabi 2008 1 persoana Alex ramatahata 1 persoana Ina inascorpio 2 persoane Gabi Gomez 1 persoana Andi undo99 4 persoane Stefan Gingiumingiu 1 persoana AM UITAT DE TRASEU, SCUZE VA ROG !!!!!! Daca vremea este ok mergem pe urmatoarea ruta Ploiesti- Cheia- Brasov- Bran se bea la Bran ?!?! caut loc in masina !!! cam ca la cheia si numai racoritoare, Sa tin loc la conserva cu Iulia ???? Editat Septembrie 22, 2008 de Florin -v Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
GingiuMingiu Postat Septembrie 22, 2008 Share Postat Septembrie 22, 2008 da da..ca am observat ca tot timpu' la plecare sunt anesteziat, cred ca mancarea era expirata...ce dracu' ?! la naiba, stiu, stiu ! nu am dormit bine ca sforaia elefantelu' langa mine Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
allyen Postat Septembrie 22, 2008 Share Postat Septembrie 22, 2008 da da..ca am observat ca tot timpu' la plecare sunt anesteziat, cred ca mancarea era expirata...ce dracu' ?! la naiba, stiu, stiu ! nu am dormit bine ca sforaia elefantelu' langa mine saracu gingiu.....a fost si ceaiu ala stricat..sa mor yo...sau i-a pus ceva in suc ...nush gingiule ...poate acolo sunt fructele de padure proaspete:)) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ivy Postat Septembrie 22, 2008 Share Postat Septembrie 22, 2008 Lista inscriere: Florin allyen 2 persoane Florin-v 2 persoane Emil gabi 2008 1 persoana Alex ramatahata 1 persoana Ina inascorpio 2 persoane Gabi Gomez 1 persoana Andi undo99 4 persoane Stefan Gingiumingiu 1 persoana Robias si Ivy, adica 2 persoane Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Florin Daniel Postat Septembrie 22, 2008 Autor Share Postat Septembrie 22, 2008 Fini mei traiasca alaturi restul mesenilor !!!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
allyen Postat Septembrie 22, 2008 Share Postat Septembrie 22, 2008 go go go..hai sa vdm urmatorii... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Florin Daniel Postat Septembrie 22, 2008 Autor Share Postat Septembrie 22, 2008 Pentru avans ne vom intalni miercuri 14 septembrie la ora 19 la academia militara eroilor Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
GingiuMingiu Postat Septembrie 22, 2008 Share Postat Septembrie 22, 2008 14 ?! sau dooshpatru ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Florin Daniel Postat Septembrie 22, 2008 Autor Share Postat Septembrie 22, 2008 (editat) 14 ?! sau dooshpatru ? Scuze inca nu am reusit sa imi revin !!!! Vorba ta mancarea cred ca a fost expirata Si ca sa nu mai ziceti ca stau numai pe net si nu muncesc astazi am facut si ceva treaba cam 10 minute.....asa. Si acum pleca acasa la garaj sa imi curat lantul si sa-l ung Pentru avans ne vom intalni miercuri 24 septembrie la ora 19 la academia militara eroilor Editat Septembrie 22, 2008 de Florin -v Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
vic_le_vic Postat Septembrie 22, 2008 Share Postat Septembrie 22, 2008 nu ne intalnim ca de obicei, joia? bagati-ma si pe mine in calucul ca nu mai am nunti ( +Alina, evident ) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
GoMeZ Postat Septembrie 22, 2008 Share Postat Septembrie 22, 2008 Pentru avans ne vom intalni miercuri 14 septembrie la ora 19 la academia militara eroilor n-ai putut sa taci gingiule? ne intalneam de ziua mea si tu mai petreceai o data, a doua zi si de acum in fiecare miercuri la academie, intalnirea plimbaretilor iar fruncea... traiasca nasu mare ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Florin Daniel Postat Septembrie 22, 2008 Autor Share Postat Septembrie 22, 2008 (editat) Florin allyen 2 persoane Florin-v 2 persoane Emil gabi 2008 1 persoana Alex ramatahata 1 persoana Ina inascorpio 2 persoane Gabi Gomez 1 persoana Andi undo99 4 persoane Stefan Gingiumingiu 1 persoana Robias si Ivy, adica 2 persoane Victor si Alina Vic le vic 2 persoane Dan sds 1 persoana Locuri ocupate 19 ...............9 libere nu ne intalnim ca de obicei, joia? bagati-ma si pe mine in calucul ca nu mai am nunti ( +Alina, evident ) Nu Victore o sa ne intalnim MIERCURI la academia militara la ora 19,00. Joi avem intalnirea Fz-istilor si nu mai vreau sa amestecam lucrurile din respect pentru toata lumea. Esti pe lista !!!! . Editat Septembrie 22, 2008 de Florin -v Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Cristifrig Postat Septembrie 22, 2008 Share Postat Septembrie 22, 2008 Vin si eu dar trebuie sa aflu cum lucreaza nevasta mea . Trece rezervat la mine 2 locuri dar cu un semn de ? Ps. imi iau costum de MOS CRACIUN si tot vin pe motor . Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Florin Daniel Postat Septembrie 22, 2008 Autor Share Postat Septembrie 22, 2008 Vin si eu dar trebuie sa aflu cum lucreaza nevasta mea . Trece rezervat la mine 2 locuri dar cu un semn de ? Ps. imi iau costum de MOS CRACIUN si tot vin pe motor . Florin allyen 2 persoane Florin-v 2 persoane Emil gabi 2008 1 persoana Alex ramatahata 1 persoana Ina inascorpio 2 persoane Gabi Gomez 1 persoana Andi undo99 4 persoane Stefan Gingiumingiu 1 persoana Robias si Ivy, adica 2 persoane Victor si Alina Vic le vic 2 persoane Dan sds 1 persoana Cristi cristifrig 2 persoane ne vedem miercuri seara la ora 19,00 la academia militara eroilor pentru avans Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Cristifrig Postat Septembrie 22, 2008 Share Postat Septembrie 22, 2008 Florine nu uita sa iti iei cauciucuri sau a inceput sa iti placa sa stringi din buci ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
GingiuMingiu Postat Septembrie 22, 2008 Share Postat Septembrie 22, 2008 n-ai putut sa taci gingiule? ne intalneam de ziua mea si tu mai petreceai o data, a doua zi GoMeZule, m-am petrecut ca imparatii, 7 nopti, stai un pic sa-mi revin ca plange ficatu Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Cristifrig Postat Septembrie 22, 2008 Share Postat Septembrie 22, 2008 se bea la Bran ?!?! caut loc in masina !!! Am loc in remorca .Te intereseaza ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
GingiuMingiu Postat Septembrie 22, 2008 Share Postat Septembrie 22, 2008 e cald ? hey macarena !!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Cristifrig Postat Septembrie 22, 2008 Share Postat Septembrie 22, 2008 Nu e , dar asta e bine ca avem motiv sa ne incalzim . Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ratamahatta Postat Septembrie 22, 2008 Share Postat Septembrie 22, 2008 Stai linistit mingiule. Te-am dus atat pe motor prin pensiune, te duc si pana la Bran. Las ca vezi tu ce sforaie elefantu si de data asta. Nasule! sa ne iei apartamentul nuptial sa ne putem desfasura. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate