GoMeZ Postat Octombrie 7, 2008 Share Postat Octombrie 7, 2008 alien_x more to come Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Cristifrig Postat Octombrie 7, 2008 Share Postat Octombrie 7, 2008 hai Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Florin Daniel Postat Octombrie 7, 2008 Autor Share Postat Octombrie 7, 2008 , Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
GoMeZ Postat Octombrie 7, 2008 Share Postat Octombrie 7, 2008 alien_x more to come Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Florin Daniel Postat Octombrie 7, 2008 Autor Share Postat Octombrie 7, 2008 . Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Florin Daniel Postat Octombrie 7, 2008 Autor Share Postat Octombrie 7, 2008 . Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
GoMeZ Postat Octombrie 7, 2008 Share Postat Octombrie 7, 2008 alien_x restul mai pe seara Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Cristifrig Postat Octombrie 7, 2008 Share Postat Octombrie 7, 2008 E DEJA SEARA Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
snowstorm Postat Octombrie 7, 2008 Share Postat Octombrie 7, 2008 (editat) si inca ceva pozne de pe munte din ce-a mai cenzurat puiu meu! Editat Octombrie 7, 2008 de snowstorm Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
GingiuMingiu Postat Octombrie 7, 2008 Share Postat Octombrie 7, 2008 cand iesim iar ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
alien_x Postat Octombrie 7, 2008 Share Postat Octombrie 7, 2008 cand iesim iar ? ...cand se va anunta iar ploaie si cod galben,tot iti parea tie rau ca nu ai facut pana acum un traseu lung pe ploaie Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Cristifrig Postat Octombrie 7, 2008 Share Postat Octombrie 7, 2008 (editat) Eu am auzit ca l-a facut ..........din solidaritate cu noi a mers cu trapa deschisa si el jumate afara din conserva ca sa experimenteze senzati noi ;) Editat Octombrie 7, 2008 de Cristifrig Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Florin Daniel Postat Octombrie 7, 2008 Autor Share Postat Octombrie 7, 2008 cand iesim iar ? Pentru moment abonatii plimbarilor se pot intalni vineri seara dupa ora 20,00 la garajul din drumul taberei unde vom depana amintiri inecate in sprit !!!! ...cand se va anunta iar ploaie si cod galben,tot iti parea tie rau ca nu ai facut pana acum un traseu lung pe ploaie Finii mei, va manaca DE O SIGHISOARA ?????? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ratamahatta Postat Octombrie 7, 2008 Share Postat Octombrie 7, 2008 Nasule, spui cand e si eu ma prezint. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
GingiuMingiu Postat Octombrie 7, 2008 Share Postat Octombrie 7, 2008 spritz vineri prezent ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
allyen Postat Octombrie 7, 2008 Share Postat Octombrie 7, 2008 Pentru moment abonatii plimbarilor se pot intalni vineri seara dupa ora 20,00 la garajul din drumul taberei unde vom depana amintiri inecate in sprit !!!! Finii mei, va manaca DE O SIGHISOARA ?????? eu ma bag ...sunt capat de lista:))) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
BigDuke Postat Octombrie 7, 2008 Share Postat Octombrie 7, 2008 Am facut eu sambata Bucuresti Cheia Brasov Sighisoara si retur si pot sa va zic ca a fost demential mai ales brasov Sighisoara o incantare de drum. Vi-l recomand cu caldura si vreme frumoasa. . Astfal uscat. Super tari pozele mai ales alea cu oaia Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Florin Daniel Postat Octombrie 8, 2008 Autor Share Postat Octombrie 8, 2008 Am facut eu sambata Bucuresti Cheia Brasov Sighisoara si retur si pot sa va zic ca a fost demential mai ales brasov Sighisoara o incantare de drum. Vi-l recomand cu caldura si vreme frumoasa. . Astfal uscat. Super tari pozele mai ales alea cu oaia Multumim si te asteptam cu noi data viitoare !!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
GoMeZ Postat Octombrie 8, 2008 Share Postat Octombrie 8, 2008 deci cand sighisoara ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Florin Daniel Postat Octombrie 8, 2008 Autor Share Postat Octombrie 8, 2008 (editat) deci cand sighisoara ? Bueey am glumit bueey, este pre mult de mers si nu stiu daca mai avem vreme, dar putem face una mai aproape daca nu deranjeaza, dar in cazul asta cred ca nu suntem intregi la minte.........fratilor este octombrie si in cel mai fericit timp o pot organiza la sfarsit de luna. Pana caut cazarea cea mai buna etc mai dureaza ceva, asa ca ar trebui sa supunem la vot cam cine ar fii pentru inca una in perioada 31 oct - 2 nov ???? Editat Octombrie 8, 2008 de Florin -v Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
GoMeZ Postat Octombrie 8, 2008 Share Postat Octombrie 8, 2008 daca nu ninge e bun si decembrie hai ca am urcat si ale mele poze, si filmuletele inei... le postez dimineata asta -------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- deci filmuletele de la ina Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Florin Daniel Postat Octombrie 8, 2008 Autor Share Postat Octombrie 8, 2008 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
GoMeZ Postat Octombrie 8, 2008 Share Postat Octombrie 8, 2008 deci bag si ale mele poze daca sunteti pe faza, bagati text more to come... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Florin Daniel Postat Octombrie 8, 2008 Autor Share Postat Octombrie 8, 2008 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate