Harnigan Postat Septembrie 9, 2005 Share Postat Septembrie 9, 2005 Salut Am si eu o problema cu motoru.Dupa ce ma plimb cam jumatate de ora si motoru se incalzeste pana la 80-85 de grade(dupa bordu electronic) incepe si imi curge lichidul de racire pana opresc motorul.E din cauza ca se incalzeste prea rau sau poate alta e cauza?Am curatat radiatorul si nu a mai facut probleme vreo 2 luni,dar acum a inceput iar. Nu prea ma pricep la reparat deci poate e si alta cauza Multumesc anticipat! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Skywalker Postat Septembrie 9, 2005 Share Postat Septembrie 9, 2005 si eu am patit la fel. Cauza era faptul ca atunci aveam apa in loc de antigel. Temp de lucru a motoarelor este aproape de cea de fierbere a apei, as aincat se intampla ce spuneai tu. Daca pui antigel , totul va fi OK ( daca asta e cauza).Daca ai antigel si nu e pus recent, schimba-l.Verifica sa nu cumva sa ai si instalatia infundata pe undeva. Am patit si asta, dupa ce motorul a stat ffff mult timp pe tusa. A mers vreo 3-4 sapt in 5 ani si s-a depus un fel de pasta din antigel...care a infundat furtunele subtiri... Ai grija cu el, poti cala motorul daca nu e racit corespunzator ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mihai_prd Postat Septembrie 9, 2005 Share Postat Septembrie 9, 2005 Bagă un antigel de bună calitate, nu te zgârcii să pui unul de la Petrom. Încearcă-l pe cel de la Agip. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Harnigan Postat Septembrie 9, 2005 Autor Share Postat Septembrie 9, 2005 Mersi pt raspunsuri Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
vreau_bani Postat Septembrie 11, 2005 Share Postat Septembrie 11, 2005 sal in cartea tehnica a rs-ului meu scrie ca se foloseste 30% antigel si 70% apa. bafta Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
sckhreech Postat Septembrie 13, 2005 Share Postat Septembrie 13, 2005 VEZI CA SE GASESTE LA MAGAZINELE DE PROFIL LICHID SPECIAL DE RACIRE "RACING" PENTRU MOTOCICLETE CARE FIERBE UNDEVA PE LA 250 GRADE CRED CA AVEAU IN DR. TABEREI LA YAMAHA SAU CE MAGAZIN ESTE ACOLO PE GHENCEA Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate