alex123 Postat Septembrie 10, 2005 Share Postat Septembrie 10, 2005 am gasit poza asta pe sbz mie imi place mult cum e facut dar pacat ca a vopsit-o cu teme ferrari si esapamentul e interesant dar cred ca e cam nasol la poponeatza as fi pus si linkul dar merge siteul cu spatele...oricum e la forum--->chopper Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Grubb Postat Septembrie 10, 2005 Share Postat Septembrie 10, 2005 Imi place per ansamblu,dar cred ca pozitia e cam aiurea sau in fine, nu este pe gustul meu! Culoarea este ok! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
just_me Postat Septembrie 10, 2005 Share Postat Septembrie 10, 2005 Un motor deosebit ..... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
XCS911 Postat Septembrie 10, 2005 Share Postat Septembrie 10, 2005 Interesant. Dar nu e practic. Pozitie incomoda. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
just_me Postat Septembrie 10, 2005 Share Postat Septembrie 10, 2005 Pentru persoana ceva mai inalta nu cred ca r fi probleme. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Blackrider Postat Septembrie 13, 2005 Share Postat Septembrie 13, 2005 e motor de show asa ca nu se pune problema confortului.....oricum, esapamentele nu incomodeaza si nici pozitia....chopperisti stiu! B. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
RENEGADE Postat Septembrie 14, 2005 Share Postat Septembrie 14, 2005 Frumos dar prefer stilul old school! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate