ianachim Postat Septembrie 24, 2008 Share Postat Septembrie 24, 2008 (editat) desi, sincer sa fiu, cu motorul am fost in mai 2008 dar graba pe care o aveam atunci m.a facut sa ocolesc orasul insa acum am <degustat> 5 zile aces minunat oras cam 3 zile pt centru va ajung cu varf si indesat daca vreti sa admirati cladirile, strazile, si dealurile ce imprejmuiesc orasul vechi insa am dat o tura si pe la magazinele de moto unde am fost impresionat de sistemul lor undeva la 45 de minute de mers cu mij de transp in comun am gasit pe o colina un adevarat PARC MOTO cel putin 8 firme expuneau motocilete noi si 2 cu moto preparate nicidecum sistemul romanesc <fiecare cu (cuvant urat) masii> si cat mai departe unul de altul ca daca vrei sa faci o compartatie alergi o sapt in bucuresti sa vezi 4 reprezentante de moto aici parca era un >sameb> deschis nonstop nu are sens sa pun poze ca toata lumea cunoaste noile modele insa celor care dau o fuga in praga le stau la dispozitie cu locatia ORICUM PRETURILE LA MOTO SI ECHIP SUNT MAI MARI DECAT LA NOI acum cateva din cele 500 de poze trase pe stazile <pragai> Editat Septembrie 24, 2008 de ianachim Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
KHK Postat Septembrie 24, 2008 Share Postat Septembrie 24, 2008 La ce iti trebuie sa vezi 4 reprezentante? Bavaria vinde moto doar in Pipera cred... Sau pt ca ei sunt cum sunt.... mai vezi una la Budapesta sau Viena. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Saphira Postat Septembrie 24, 2008 Share Postat Septembrie 24, 2008 sectiunea se numeste IMAGINI DIN CALATORIILE PE DOUA ROTI Avionu are mai multe. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
MotoPlus Postat Septembrie 24, 2008 Share Postat Septembrie 24, 2008 (editat) sectiunea se numeste IMAGINI DIN CALATORIILE PE DOUA ROTI corect! super trip! felicitari..si eu visez sa ajung pe acolo Editat Septembrie 24, 2008 de MotoPlus Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Philip_HD Postat Septembrie 24, 2008 Share Postat Septembrie 24, 2008 sectiunea se numeste IMAGINI DIN CALATORIILE PE DOUA ROTIAvionu are mai multe. SO?! Te oftici ca pe la voi ploua tot timpul? Reao! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ianachim Postat Septembrie 26, 2008 Autor Share Postat Septembrie 26, 2008 sectiunea se numeste IMAGINI DIN CALATORIILE PE DOUA ROTI Avionu are mai multe. hi hi hi b 16 dmo cui nu.i place nu pune botul si nu mai schimba nick Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
KIDROCK Postat Septembrie 26, 2008 Share Postat Septembrie 26, 2008 da te plimbi domnule,nu te joci,frumoase pozele nu am ce sa zic.Te pooopa kidu' Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate