vlady_phx Postat Septembrie 25, 2008 Share Postat Septembrie 25, 2008 salutare ! deoarece varu-miu nu are net, m-a rugat pe mine sa ma interesez de o aprindere de Voschod, si am venit la voi. stiti cumva de unde pot cumpara o aprindere, da intreaga? mi-a explicat ca ii trebe TOT sistemul de aprindere, nu numai o parte. deci, daca e cineva care are informatii, sau care are o oferta de vanzare, va rog sa imi lasati un PM, si discutam. Asfalt uscat ! Vladimir Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mircea_simson Postat Septembrie 25, 2008 Share Postat Septembrie 25, 2008 salutare ! deoarece varu-miu nu are net, m-a rugat pe mine sa ma interesez de o aprindere de Voschod, si am venit la voi. stiti cumva de unde pot cumpara o aprindere, da intreaga? mi-a explicat ca ii trebe TOT sistemul de aprindere, nu numai o parte. deci, daca e cineva care are informatii, sau care are o oferta de vanzare, va rog sa imi lasati un PM, si discutam.Asfalt uscat ! Vladimir Vorbeste cu Dany de pe forum si-ti aduce una noua. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Mike06 Postat Septembrie 25, 2008 Share Postat Septembrie 25, 2008 da eu vreau unul INTREG!!!!stii cumva ce model este de unde este il vinde cumva??? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
vlady_phx Postat Septembrie 25, 2008 Autor Share Postat Septembrie 25, 2008 Vorbeste cu Dany de pe forum si-ti aduce una noua. Frate-boss, sunt cel putin 20 de utilizatori cu numele Dany si ceva. e unu Dany simplu, da ala nu a mai intrat pe forum din 2003 !! daca poti, te rog sa-mi dai numele sau nickul lui exact, sau ...un numar de telefon . salut si asfalt uscat ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
danutza Postat Septembrie 25, 2008 Share Postat Septembrie 25, 2008 dany_oldmoto este tipul in cauza. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dany_oldmoto Postat Septembrie 30, 2008 Share Postat Septembrie 30, 2008 Frate-boss, sunt cel putin 20 de utilizatori cu numele Dany si ceva. e unu Dany simplu, da ala nu a mai intrat pe forum din 2003 !!daca poti, te rog sa-mi dai numele sau nickul lui exact, sau ...un numar de telefon . salut si asfalt uscat ! de voshot mai greu de gasit dar in schimb pot aduce de minsc de 90w sau 60w noua. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Mike06 Postat Octombrie 1, 2008 Share Postat Octombrie 1, 2008 auzi dany.....dar ceva piese de voshod ai ceva???ma intereseaza carterele in special!!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dany_oldmoto Postat Octombrie 1, 2008 Share Postat Octombrie 1, 2008 auzi dany.....dar ceva piese de voshod ai ceva???ma intereseaza carterele in special!!! un motor secon desfacut stiu undeva in ukraina,am sa intreb ce vrea rusul pe el cartere mai greu, dar motor incomplet gasesc fara probleme Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Mike06 Postat Octombrie 1, 2008 Share Postat Octombrie 1, 2008 adica vrei sa spui ca motor,,,,desfacut,fara ceva pin el...nu?ce cilindru are?cu o teava?si daca e asa as vrea sa sa il cumpar dar sa nu fie in ultimul hal!!trebe sa iau un voshod dezmembrat de la oldbiker_johan.....sa vad,pastram legatura! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate