Rotila Postat Ianuarie 18, 2009 Share Postat Ianuarie 18, 2009 2 grade anunta http://www.vremea.com/ .....putin innorat Sooo???? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ktmleu Postat Ianuarie 18, 2009 Share Postat Ianuarie 18, 2009 nu cred ca iese nimeni , e prea naspa pe jos Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Rotila Postat Ianuarie 18, 2009 Share Postat Ianuarie 18, 2009 nu cred ca iese nimeni , e prea naspa pe jos Sunt eu cu moto acu si e uscat,daca iesiti dati un semn Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
blue_nightwishX Postat Ianuarie 18, 2009 Share Postat Ianuarie 18, 2009 saptamana asta daca devine uscat pe jos iesim clar , dar spre sfarsit ..adica un vineri sambata duminica sa va vad cu ardeti gumele pana la margine Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
COLD AS ICE Postat Ianuarie 19, 2009 Share Postat Ianuarie 19, 2009 mancati-as )...am ars guma de a iesit sarma din ea....pe mijloc... saptamana asta e cald...asa ca sunt afara cu moto..... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
CrashTestPilot Postat Ianuarie 20, 2009 Share Postat Ianuarie 20, 2009 las ca iesim si noi ce dreaq poate facem o tura in urmatoarele zile Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
blue_nightwishX Postat Ianuarie 22, 2009 Share Postat Ianuarie 22, 2009 ce bine a fost azi in poli he he he incepe sa se usuce ....yeeee Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
COLD AS ICE Postat Ianuarie 23, 2009 Share Postat Ianuarie 23, 2009 zice pe net ca ploo azi... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
blue_nightwishX Postat Ianuarie 23, 2009 Share Postat Ianuarie 23, 2009 zice pe net ca ploo azi... duminica daca e uscat dau cu moto in poli Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
switch Postat Ianuarie 23, 2009 Share Postat Ianuarie 23, 2009 Daca tot dai cu moto in poli, da mai tare poate pica hardughia peste toti idiotii care predau pe'acolo! Multam fain Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
MotĂśrizer Postat Ianuarie 23, 2009 Share Postat Ianuarie 23, 2009 (editat) , sesiunea asta ce face din student Editat Ianuarie 23, 2009 de Florin_KTM Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
CrashTestPilot Postat Ianuarie 23, 2009 Share Postat Ianuarie 23, 2009 (editat) o sa incercam sa te ajutam oricum cu mica modificare la evacuare sigur o sa ii chinuim pe cei de acolo duminica ma duc la ciolpani app Editat Ianuarie 23, 2009 de CrashTestPilot Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
blue_nightwishX Postat Ianuarie 23, 2009 Share Postat Ianuarie 23, 2009 o sa incercam sa te ajutam oricum cu mica modificare la evacuare sigur o sa ii chinuim pe cei de acolo duminica ma duc la ciolpani app la ciolpani ? pentru ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
CrashTestPilot Postat Ianuarie 23, 2009 Share Postat Ianuarie 23, 2009 la ciolpani ? pentru ? pai ma duc sa ma dau cu o husa Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
blue_nightwishX Postat Ianuarie 23, 2009 Share Postat Ianuarie 23, 2009 pai ma duc sa ma dau cu o husa o husa ? iti dau eu o punga ba , un capac de veceu .. aaaaaaaaaa.. .o husaberg Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
COLD AS ICE Postat Ianuarie 23, 2009 Share Postat Ianuarie 23, 2009 (editat) mergem si noi la ciopleani acolo daca nu ploo? sa radem de asta cand se da cu capacu de veceu dau si io pe la poli .....bineinteles daca nu ploo... Editat Ianuarie 23, 2009 de COLD AS ICE Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Rotila Postat Ianuarie 23, 2009 Share Postat Ianuarie 23, 2009 (editat) Sunteti bineveniti la ciolpani ....eu pun motorul ....si voi echipamentul de pe voi (ceva mici ,bere ,dastea lumesti ....duminica dupa 10-10.30 Pt transport vb maine detalii(transportul berii si al micilor ....bineinteles) ) Editat Ianuarie 23, 2009 de Rotila Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
blue_nightwishX Postat Ianuarie 23, 2009 Share Postat Ianuarie 23, 2009 stai ca nu pricep,deci duminica pe la 10-10:30 la circuitul de la Ciolpani,noi aducem ceva mici si bere....si apoi ne hlizim la razvan cum se da pe-o husa.... mmmm, ma bag ,daaaa,ultima data cand l-am vazut pe jos a fost in verdi cu drz-ul meu....il invatam betmen betmen,dar el nu si nu Vin cu masina eu...hai care te combini ma la benzinaaaa? ) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Rotila Postat Ianuarie 24, 2009 Share Postat Ianuarie 24, 2009 Noi oricum venim cu 2 masini asa ca nu tre sa o luati pe a treia. Iar de cazut poti sa cazi si tu si noi sa ne radem de tine ......asta daca iti aduci echipamentul:) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
blue_nightwishX Postat Ianuarie 24, 2009 Share Postat Ianuarie 24, 2009 ce facem noi acum... (postez de pe mobil) Poze Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
COLD AS ICE Postat Ianuarie 24, 2009 Share Postat Ianuarie 24, 2009 alte poze de azi..... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
CrashTestPilot Postat Ianuarie 24, 2009 Share Postat Ianuarie 24, 2009 FFFF tare azi! cu totul si poze si faza cu politistu si faza din poli o iesire de iarna F reusita! inca cateva poze de la mine ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Rotila Postat Ianuarie 24, 2009 Share Postat Ianuarie 24, 2009 (Scuze ca postez asa tarziu )De principiu pt maine: Am 3-4 locuri in masina si min 2 in bena( echipatzi si pe motoare ) ) Plec de acas' pe la 8 ..pantilimon-stefan cel mare-dinamo-barbu vacarescu-baneasa Pot sa va iau de pe traseu ......sau la 8-45 la Agip de la pod baneasa(unde se termina barbu vacarescu si urci pe pod pe stanga) Daca e ne auzim la un tel maine dim 0740.311.813 PS Nu uitati echipamentele (daca nu va incap ale noastre stati si faceti micii:)) ) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
CrashTestPilot Postat Ianuarie 25, 2009 Share Postat Ianuarie 25, 2009 eu sunt treaz si pe jumatate echipat in 10 min ies din casa deja Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
COLD AS ICE Postat Ianuarie 26, 2009 Share Postat Ianuarie 26, 2009 hai nenea cu pozele alea.......... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate