Rotila Postat Februarie 6, 2009 Share Postat Februarie 6, 2009 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
CrashTestPilot Postat Februarie 6, 2009 Share Postat Februarie 6, 2009 si eu din cauza jobului trebuie sa ma retrag pe la aceeasi ora dar de pe la 10 daca iesim dam si de caldura si e si mai multa lume libera! rotila tata vi si tu ? app care ai sa imi dai si mie o cheie de amortizor spate pr imprumut??? vreau sa imi intaresc amortizoru ca innebunesc Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
blue_nightwishX Postat Februarie 6, 2009 Share Postat Februarie 6, 2009 deci pana la urma pe la 10 in poli asa e bine ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Rotila Postat Februarie 6, 2009 Share Postat Februarie 6, 2009 ramane la 10 la poli?? I'm on Cum ramane cu grataru' ?? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
CrashTestPilot Postat Februarie 7, 2009 Share Postat Februarie 7, 2009 eu am vb vin cu dai pe la 11 cel tarziu la poli vb acolo Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
blue_nightwishX Postat Februarie 7, 2009 Share Postat Februarie 7, 2009 eu am vb vin cu dai pe la 11 cel tarziu la poli vb acolo ok .. 11 sa fie Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ktmleu Postat Februarie 7, 2009 Share Postat Februarie 7, 2009 eu zic ca merge si un amkart, si dupa o padure... mai de dezmortim un pic Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
CrashTestPilot Postat Februarie 7, 2009 Share Postat Februarie 7, 2009 eu zic ca merge si un amkart, si dupa o padure... mai de dezmortim un pic la noi nu este bani si la mine este intre setari ) suspesia spate trebuie saltata si intarita...noi doar o incercam pe o roata POZE VREM POZE!!! cu mine pe o roata . in seara asta unde mergem? si unde ne vedem? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
blue_nightwishX Postat Februarie 7, 2009 Share Postat Februarie 7, 2009 o sa pun pozele la rubrica poze cu sm ...ca sa respectam si regula forumului Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
switch Postat Februarie 7, 2009 Share Postat Februarie 7, 2009 (editat) Si alea cu mine, da? Aaa... suzati incursiunea... io-s 'ala mic cu enduroaica de facea poze diminteata Editat Februarie 7, 2009 de switch Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
blue_nightwishX Postat Februarie 8, 2009 Share Postat Februarie 8, 2009 (editat) Si alea cu mine, da? Aaa... suzati incursiunea... io-s 'ala mic cu enduroaica de facea poze diminteata am pus poze si cu tine .. .take a look cine vine la o mica plimbare de relax .. . la 2 la romana ne vedem azi ? hai ca e duminica ...pana nu incepe sa se strice vremea Editat Februarie 8, 2009 de blue_nightwish Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
CrashTestPilot Postat Februarie 9, 2009 Share Postat Februarie 9, 2009 cine iese azi pe la 23 in parcarea de la carrefour militari ?? o sa incercam sa ne schimbam locul cu unul mai ferit pentru exersare cred ca o sa ajungem pe timisoara sa mai recoltam cativa de acolo Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
COLD AS ICE Postat Februarie 10, 2009 Share Postat Februarie 10, 2009 s-a cam dus lantul...asa ca o sa dau pauza o perioada.... probabil o sa mai fac iesiri scurte prin "cartier".... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
CrashTestPilot Postat Februarie 10, 2009 Share Postat Februarie 10, 2009 s-a cam dus lantul...asa ca o sa dau pauza o perioada....probabil o sa mai fac iesiri scurte prin "cartier".... lasa omule ca merge asa ...daca vrei poate mai lasam din roata putin sa nu mai fie asa de intins si sigur tine...evntual daca renunti putin la uili ...sigur te tine fara nici o problema (daca vrei intreb eu de lant de unde am luat daca mai are 230 lei doar) app azi i-am intarit suspensia...in sf sta si ea sus si se lasa f putin Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Baiatu` cu Transalp` Postat Februarie 11, 2009 Share Postat Februarie 11, 2009 Hai k mi-am luat si eu baterie pana la urma, scumpa a naibi ce e o ciudatenie daia de te obliga sa cumperi numai originala, ca restul sunt prea mari. Asa ca in week ne vdm la o plimbare , macar sa mai ma plimb si eu pana o vand. Merge si Danut obligat fortat. Bah iti dau eu un lant cu care legam cainele e bun?Are fro 6 m, zale groase... si iti cumpar si lacat daca vrei Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
COLD AS ICE Postat Februarie 12, 2009 Share Postat Februarie 12, 2009 Hai k mi-am luat si eu baterie pana la urma, scumpa a naibi ce e o ciudatenie daia de te obliga sa cumperi numai originala, ca restul sunt prea mari. Asa ca in week ne vdm la o plimbare , macar sa mai ma plimb si eu pana o vand. Merge si Danut obligat fortat. Bah iti dau eu un lant cu care legam cainele e bun?Are fro 6 m, zale groase... si iti cumpar si lacat daca vrei lantzul ala il poti pastra pt tine....sa te spanzuri! ca se rupe..nu e asa o problema... da sa nu se incolaceste p-acolo pe la roata...ca ar fii o problema ne vedem pe sambata dimineata.....asta daca e vremea ok..... aveti grija de voi! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Baiatu` cu Transalp` Postat Februarie 13, 2009 Share Postat Februarie 13, 2009 hai care iesi azi la o tura? ca eu ma duc sa ma vantur putin. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
CrashTestPilot Postat Februarie 13, 2009 Share Postat Februarie 13, 2009 hai care iesi azi la o tura? ca eu ma duc sa ma vantur putin. as iesii eu dar trebuie sa imi mai intind putin lantul ca ieri l-am schimbat si nu prea ma descurcam cu cheile pe care le aveam la mine cu intinzatoarele Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Baiatu` cu Transalp` Postat Februarie 13, 2009 Share Postat Februarie 13, 2009 Am fost, mi-a placut, nu a fost frig si fff multi soferi civilivati!!! 90% din masini mi-au facut loc sa trec. Sper ca asa sa fie si de acum inainte. Maine incotro ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
CrashTestPilot Postat Februarie 13, 2009 Share Postat Februarie 13, 2009 Am fost, mi-a placut, nu a fost frig si fff multi soferi civilivati!!! 90% din masini mi-au facut loc sa trec. Sper ca asa sa fie si de acum inainte. Maine incotro ? vedem trebuie discutat oricum trebuie stabilit inca de pe acum unde merge duminica! cand toata lumea este libera Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
COLD AS ICE Postat Februarie 14, 2009 Share Postat Februarie 14, 2009 la politehnica la 11:30 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
blue_nightwishX Postat Februarie 14, 2009 Share Postat Februarie 14, 2009 la politeahnica la 11 30 ... vin si eu Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
CrashTestPilot Postat Februarie 14, 2009 Share Postat Februarie 14, 2009 la politeahnica la 11 30 ... vin si eu asta duminica? daca e duminica e perfect daca e sambata e cam nasol sunt la munca deja ..... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ktmleu Postat Februarie 15, 2009 Share Postat Februarie 15, 2009 deci iese careva azi? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
blue_nightwishX Postat Februarie 15, 2009 Share Postat Februarie 15, 2009 eu ies . Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate