CrashTestPilot Postat Octombrie 30, 2008 Share Postat Octombrie 30, 2008 daca totul o sa fie ok sambata de dim poate vin si eu pana sa incep munca...sper sa nu fie vre-o problema va salut acum ma bag la baut grav inainte de munca ...sa stiu ca pot sa stau linistit si calm Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
blue_nightwishX Postat Octombrie 30, 2008 Share Postat Octombrie 30, 2008 mie imi place cuvantul "poate". Diseara tu poate...,insa eu pot ) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
CrashTestPilot Postat Octombrie 30, 2008 Share Postat Octombrie 30, 2008 (editat) este bine ca poti dar eu am probleme mari de tot ....totusi pacat ca desi totusi am fortat nota ieri nu am reusit sa dau de voi .....sper ca sambata sa ies si eu sa ma dau greu rau de tot Editat Octombrie 30, 2008 de CrashTestPilot Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mmisulicaa Postat Octombrie 30, 2008 Share Postat Octombrie 30, 2008 La ce ora si unde ne vdm in seara asta? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
blue_nightwishX Postat Octombrie 30, 2008 Share Postat Octombrie 30, 2008 la 8 la ... mec la romana ? la 8 la ... mec la romana ? ma misule .. mai vine ma cineva . .sau ne dam ca orbetii prin paduri pana ne suna Razvan ca vine si el in 10 minute ? ) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
CrashTestPilot Postat Octombrie 30, 2008 Share Postat Octombrie 30, 2008 eu acum am scapat......nici nu a mai avut rost sa va sun....vedem maine sau sambata de dimineata in padure la locul nostru....fiind zi o sa fie super tare...pe la 8-9 dim as vrea sa plecam sa avem timp de alergat...eu la ora 13 cel tarziu trebuie sa ajung la munca:P Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mmisulicaa Postat Octombrie 30, 2008 Share Postat Octombrie 30, 2008 Asta seara am facut si ceva soft enduro (aici gasiti o parte din ruta; selectati "Satelite" ca sa va prindeti pe unde e), apoi am facut o mica tura prin oras. SuperFun cu SuperMoto. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Enduristul Postat Octombrie 30, 2008 Share Postat Octombrie 30, 2008 daca prinde 150 si vreau sa fie mai multa lume prezenta putin respect pt ce a fost dar se pare ca nu are cine....si ca o ultima urare "iti doresc ce imi doresti tu mie si sa ti se intample tie" 1. Vezi ca datorita faptului ca roata fata e mai mica decat originalul ,s-ar putea sa-ti arate tie la bord o viteza mai mare decat cea reala. 2. Nu stiu ce vrei sa spui cu urarea de mai sus.Nu ti-am dorit niciodata sa crapi sau sa patesti ceva ,si nici nu doresc vreunui motociclist sa pateasca ceva indiferent cat rau mi-a facut el mie. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
CrashTestPilot Postat Octombrie 30, 2008 Share Postat Octombrie 30, 2008 (editat) 1. Vezi ca datorita faptului ca roata fata e mai mica decat originalul ,s-ar putea sa-ti arate tie la bord o viteza mai mare decat cea reala.2. Nu stiu ce vrei sa spui cu urarea de mai sus.Nu ti-am dorit niciodata sa crapi sau sa patesti ceva ,si nici nu doresc vreunui motociclist sa pateasca ceva indiferent cat rau mi-a facut el mie. viteza este masurata cu vitezometru de la masina (logan mvc) pe autostrada la finalul ei spre intrarea din bucuresti cand ei aveau 140-145 eu am trecut pe langa ei deci zic eu ca aveam mai mare decat a lor Asta seara am facut si ceva soft enduro (aici gasiti o parte din ruta; selectati "Satelite" ca sa va prindeti pe unde e), apoi am facut o mica tura prin oras. SuperFun cu SuperMoto. super tare mishule eu am ajuns prea tarziu de la munca sa mai va deranjez sa ma asteptati printr-un loc anume ...ramane sa le alergam maine sau sambata dim la locul pt sarituri din padure ...am vb deja cu dani vine si el sper nu fim decat noi 2 "metal mulisha" si asa noi suntem nebunii grupului el se da la greu pe o roata eu vreau sa perfectionez la viteze mai mici nu ca in seara aia de a zmuncit direct pe o roata la 60 la ora Editat Octombrie 30, 2008 de CrashTestPilot Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
blue_nightwishX Postat Octombrie 30, 2008 Share Postat Octombrie 30, 2008 (editat) dupa ce am colindat pe bd. Timisoara pe la fermele si conacul parasit , am iesit in Domnesti , am luat-o pe digul barajului Arges pana aproape de calea ferata in padure ! iepuri pe camp , fazani ,caini ciobanesti si ....masini cu futiciosi cu geamuri aburite am revenit in bucuresti prin Cornetu, Buda,Bragadiru si apoi am luat o portie din Parcul Verdi la driftuit si terfelit mobra in iarba asta a fost in seara de azi ,dar...si maine e o zi asa.... si acum sa punem poze : Editat Octombrie 30, 2008 de blue_nightwish Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
COLD AS ICE Postat Octombrie 31, 2008 Share Postat Octombrie 31, 2008 brava mah baieti! pastrez benzina pt maine dimineata! ieri nu mi-a mers forumul deloc.......nush de ce! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
CrashTestPilot Postat Octombrie 31, 2008 Share Postat Octombrie 31, 2008 place dani pe unde au fost baietii? fermele alea parasite sunt super...trebuie sa ajungi acolo...ramai masca. Sambata de dim mergem in pipera in padure...eu am facut rost si de bani de gaz...pana in ora 10 max sa fim pe acolo sa avem timp la greu ...abia astept sper sa le facem si poze sau sa ne filmam cum le aplecam si eventual facem power slideuri cine mai vrea sa vina este bine venit cu cat suntem mai multi cu atat e mai super Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
blue_nightwishX Postat Octombrie 31, 2008 Share Postat Octombrie 31, 2008 azi e vineri,haloween party and stuff,eu iau o pauza la unu din cluburi: biker's otopeni,paw sau la apashu. Sau...iesim in pijamale pe magheru pe motor ? ) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
icv45 Postat Octombrie 31, 2008 Share Postat Octombrie 31, 2008 Sau...iesim in pijamale pe magheru pe motor ? ) Nuuuu! ca ne amendeaza militia! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
blue_nightwishX Postat Octombrie 31, 2008 Share Postat Octombrie 31, 2008 ziceti ma? Iesim in pijamale asta seara ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
CrashTestPilot Postat Octombrie 31, 2008 Share Postat Octombrie 31, 2008 eu m-as baga la un party costum p.... dar se rezolva sa venim imbracati in pijamale daca e cazu eventual sa venim toti motarzii in pijamale sa vad la ce ora scap azi de la muncile infecte si ce zice consoarta despre club (mergem in pow daca e?) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
icv45 Postat Octombrie 31, 2008 Share Postat Octombrie 31, 2008 Un Expirat nu incercam? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
CrashTestPilot Postat Octombrie 31, 2008 Share Postat Octombrie 31, 2008 intrebare ...pana la urma ce fac cu filtru de aer? il curat si atat? nu mai trebuie si el uns cu ceva? sa stiu sa nu fie aiurea daca il las uscat Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
blue_nightwishX Postat Octombrie 31, 2008 Share Postat Octombrie 31, 2008 ziceti ma? Iesim in pijamale asta seara ? intrebare ...pana la urma ce fac cu filtru de aer? il curat si atat? nu mai trebuie si el uns cu ceva? sa stiu sa nu fie aiurea daca il las uscat Da-i cu spray de filtru aer dp ce se usuca bine. Asta seara eu nu ies la plimbare,ca vad ca-s putini intrazneti cu pijamalele Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
CrashTestPilot Postat Octombrie 31, 2008 Share Postat Octombrie 31, 2008 tu ce zici sa trecem doar prin pow putin? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
COLD AS ICE Postat Octombrie 31, 2008 Share Postat Octombrie 31, 2008 eu o sa trec prin pow dupa orele 22:00 dar nu pijamale Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
blue_nightwishX Postat Octombrie 31, 2008 Share Postat Octombrie 31, 2008 daca e sa iesiti undeva,dati-mi de stire daca sunteti mai mult de 2 sa vin si eu Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
CrashTestPilot Postat Octombrie 31, 2008 Share Postat Octombrie 31, 2008 (editat) eu sigur o sa fiu daca se lasa cu iesire acum sa mai vina cineva si deja avem trupa (multa lume care cisteste topicul asta nu incumeta sa iasa cu noi desii ii invitam in nenumerate randuri) nu va mananca nimeni nu ne spargem in figuri ...vrem doar sa ne cunoastem cu totii si sa ne bucuram de sm-urile noastre si asa suntem cam putini macar sa nu fim izolati Editat Octombrie 31, 2008 de CrashTestPilot Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
MotĂśrizer Postat Octombrie 31, 2008 Share Postat Octombrie 31, 2008 mie mi-e frica frate ca o sa ma sparg in figuri si sunt eu mai retras asa de fel Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
CrashTestPilot Postat Octombrie 31, 2008 Share Postat Octombrie 31, 2008 mie mi-e frica frate ca o sa ma sparg in figuri si sunt eu mai retras asa de fel asta am observat nu ai iesit niciodata cu noi si nici nu stiu daca o sa iesi pt ca doar citesti a patit ce ktm-ul macar sa stim si noi Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate