MotĂśrizer Postat Octombrie 31, 2008 Share Postat Octombrie 31, 2008 a turbat Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
CrashTestPilot Postat Octombrie 31, 2008 Share Postat Octombrie 31, 2008 a turbat asta e ...pacat ca rugineste cand iesi cu noi ? vi sa vezi locul ala de antrenament de la pipera?sa stim si noi sa fim mai multi ps mr mishu nu mai iese azi? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
MotĂśrizer Postat Octombrie 31, 2008 Share Postat Octombrie 31, 2008 (editat) poate azi si nu sta, zilnic merge, este misjlocul meu de transport oriunde ies cu el plec Editat Octombrie 31, 2008 de Donnie Darko Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
CrashTestPilot Postat Octombrie 31, 2008 Share Postat Octombrie 31, 2008 poate azi sa vedem sa nu faci ca mine cand zic ca vin in 10 minute si ajung in 30 eu nu vreau sa zic o ora sa nu ma injure lumea eu sunt scurt si la obiect AZI IES CU MOTO CAND SCAP DE LA MUNCA deloc mai tarziu :laugh: Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
blue_nightwishX Postat Octombrie 31, 2008 Share Postat Octombrie 31, 2008 dau eu tonul in seara asta : ora 21:30-22:00 la mec la romana e bine ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
CrashTestPilot Postat Octombrie 31, 2008 Share Postat Octombrie 31, 2008 (editat) dau eu tonul in seara asta : ora 21:30-22:00 la mec la romana e bine ? din punctul meu de vedere e super bine...daca nu se trage fibra azi ceea ce sper sa nu eu sunt sigur acolo! cum termin la job te sun si iti spun sau postez pe forum dinainte sa se stie ca vin deci darko u got de info ne vedem acolo. Tu pe unde stai? sa stim poate ne intalnim pe drum Editat Octombrie 31, 2008 de CrashTestPilot Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ktmleu Postat Octombrie 31, 2008 Share Postat Octombrie 31, 2008 daca e 1n plan ceva 1nteresant as venii si eu. PS: prin zona baneasa sta careva?? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
CrashTestPilot Postat Octombrie 31, 2008 Share Postat Octombrie 31, 2008 (editat) daca e 1n plan ceva 1nteresant as venii si eu. PS: prin zona baneasa sta careva?? pe unde hoinarim noi cand ne strangem mereu este interesant, crede-ma nu ai ce pierde vin-o cu noi azi ca nu ai nimic de pierdut si vezi daca iti place ce facem si pe unde mergem maine de dim mergem la locul nostru da? dani a zis ca aduce pozaru ...si ne tragem in cate-o poza sus si distractie sa fie cine intra pe topic si vrea sa vina ...azi la 21:30 sau 22:00 la mecul de la roamana intalnirea da-ti un pm ceva pt nr telefon daca ajuta ...si asta ramane locul de intalnire Editat Octombrie 31, 2008 de CrashTestPilot Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
COLD AS ICE Postat Octombrie 31, 2008 Share Postat Octombrie 31, 2008 diseara la mac 21:30----22:00 maine dimineata padure la pranz amckart....eu doar vizionare deoarece nu am bani sa ma dau:D duminica bautura:)) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
CrashTestPilot Postat Octombrie 31, 2008 Share Postat Octombrie 31, 2008 diseara la mac 21:30----22:00maine dimineata padure la pranz amckart....eu doar vizionare deoarece nu am bani sa ma dau:D duminica bautura:)) eu sunt ok cu programul ...azi 9juma 10 mec ...maine de dim pe la 10 padure ...dupa masa la munca nu ajung la amkart ....duminica antrenamnet wheelee si alea alea dupa care mai pe seara bautura...(nu ar strica sa o dam in bautura mai multi eu mai am ceva vin care se baga? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
blue_nightwishX Postat Octombrie 31, 2008 Share Postat Octombrie 31, 2008 s-a stabilit ,gataa ! La 21 30 - 22 la romana la mec daca e 1n plan ceva 1nteresant as venii si eu. PS: prin zona baneasa sta careva?? Exista plan in pipera tunari asta seara o sa-ti placa,pariu ?am o surpriza pt baieti asta seara ) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ktmleu Postat Octombrie 31, 2008 Share Postat Octombrie 31, 2008 s-a stabilit ,gataa !La 21 30 - 22 la romana la mec Exista plan in pipera tunari asta seara o sa-ti placa,pariu ?am o surpriza pt baieti asta seara ) ok, vin si eu! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
COLD AS ICE Postat Octombrie 31, 2008 Share Postat Octombrie 31, 2008 asta e de asta vara Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
CrashTestPilot Postat Octombrie 31, 2008 Share Postat Octombrie 31, 2008 (editat) ASA BAIETII! USOR USOR SPARGEM GHEATA PRESIMT CA O SA URMEZE MULTE POZE CA AIA SEZONUL CARE VINE SI NU CATE 1 CI IN GRUP PE O ROATA ASTEPT CU MARE INTERES FILMELE CE SE VOR FACE MAINE LA PADURE "METAL MULISHA" DANY!!! Editat Octombrie 31, 2008 de CrashTestPilot Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
COLD AS ICE Postat Octombrie 31, 2008 Share Postat Octombrie 31, 2008 ooohhhh daaaaaaaaa Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
MotĂśrizer Postat Octombrie 31, 2008 Share Postat Octombrie 31, 2008 (editat) bah, vin si eu ce plm ca ma enervati atata Editat Octombrie 31, 2008 de Donnie Darko Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
CrashTestPilot Postat Octombrie 31, 2008 Share Postat Octombrie 31, 2008 bah, vin si eu ce plm ca ma enervati atata asa te vrem (partidu te vrea super motordizat ) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
motofum Postat Octombrie 31, 2008 Share Postat Octombrie 31, 2008 ce dickstractie pe unii sa ma bagati si pe mine la socoteala dar momentan mobra e in service Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
MotĂśrizer Postat Octombrie 31, 2008 Share Postat Octombrie 31, 2008 nu primim electrici Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
motofum Postat Octombrie 31, 2008 Share Postat Octombrie 31, 2008 ha ha... hodorogule Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Baiatu` cu Transalp` Postat Octombrie 31, 2008 Share Postat Octombrie 31, 2008 Salut, sunt si eu prezent in seara asta la Romana, o sa vin cu Danut. Cya Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
blue_nightwishX Postat Octombrie 31, 2008 Share Postat Octombrie 31, 2008 (editat) e cineva care are rau de inaltime la sarituri ? va astept la 22:00 la romana la mec ! si maine dimineata pentru cine vrea sa vina . ..ne vedem la ora 9 30 tot la mec la romana ....ca sa mergem la sarituri in padure s-apoi pe la un 12 pe amk ? Editat Octombrie 31, 2008 de blue_nightwish Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
CrashTestPilot Postat Octombrie 31, 2008 Share Postat Octombrie 31, 2008 acum vin si eu plec din casa te sun acum sa ma asteptati Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mihaio07 Postat Octombrie 31, 2008 Share Postat Octombrie 31, 2008 e cineva care are rau de inaltime la sarituri ?si maine dimineata pentru cine vrea sa vina . ..ne vedem la ora 9 30 tot la mec la romana ....ca sa mergem la sarituri in padure Sa faceti niste poze, ca sa vada si ochiul meu cum sariti cam 3m inaltime si 10 lungime Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
blue_nightwishX Postat Noiembrie 1, 2008 Share Postat Noiembrie 1, 2008 facem maine poze ....azi doar a invatat sa decoleze Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate