robert bk350 Postat Mai 15, 2012 Autor Share Postat Mai 15, 2012 avansezi frumos.la telescopul spate la strangerea axului,am si eu crepata piesea in cauza.dar am reusit sa o strang asa,si sta teapana. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
4bike Postat Mai 22, 2012 Share Postat Mai 22, 2012 avansezi frumos.la telescopul spate la strangerea axului,am si eu crepata piesea in cauza.dar am reusit sa o strang asa,si sta teapana. se pare ca e o boala a lor,sa plesneasca acolo,ca mai am inca unul si e tot la fel.parea o nimica toata de sudat acea zona dar mi-a facut numai probleme. e pe final motoreta,mici detalii de pus la punct cu care nu ma mai stresez.am trecut deja la U-Boot...cadrul e deja vopsit,degripata bara de torsiune,etc. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
hufo Postat Mai 22, 2012 Share Postat Mai 22, 2012 (editat) ... Am desfacut si al 2-lea grup care e si el de solo,pinioane ok si dupa ce l-am revizuit,l-am trantit sus.Telescopul spate/stanga avea o fisura la strangerea axului si din cauza aliajului foarte prost(probabil zinc mult),s-a lasat sudat foarte greu. .... arata foarte bine, as avea totusi o intrebare , cu ce ai curatat /tratat/vopsit Grupul ? Carburatorarele? Decarburol sau Ultraschall? merci Editat Mai 22, 2012 de hufo Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
4bike Postat Mai 23, 2012 Share Postat Mai 23, 2012 arata foarte bine, as avea totusi o intrebare , cu ce ai curatat /tratat/vopsit Grupul ? Carburatorarele? Decarburol sau Ultraschall? merci nimic special,grupul e spalat in benzina si tras la perie iar carburatoarele la fel plus un bonus in baia de ultrasunete. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
robert bk350 Postat Iunie 2, 2012 Autor Share Postat Iunie 2, 2012 ai mai facut ceva la BK ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
4bike Postat Iunie 13, 2012 Share Postat Iunie 13, 2012 (editat) ai mai facut ceva la BK ? Sigur,m-am apucat de Simson La BK am avut ceva probleme cu rotile ca nu am avut nici macar o spita originala.Ieri le-am incaltat si dupa ce scot sabotii de fata din presa,ca le-am schimbat ferodourile,le pun sus.Barca si aripa atasului sunt si ele pregatite de vopsire pe sapt. viitoare si sper sa le vad pe finalul saptamanii legate una de alta.Bine,asta daca o sa am cu ce,ca intre timp am reusit sa rup prin rasucire un tirant superior de atas,adica un surub de 18mm... ceva progrese: continuam cu extractia mustelor din lac.. Editat Iunie 13, 2012 de 4bike Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
nel_old_times Postat Iunie 14, 2012 Share Postat Iunie 14, 2012 Da,frumoasa.O vedem pe drum,avansatule? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
robert bk350 Postat Iunie 15, 2012 Autor Share Postat Iunie 15, 2012 arata bine! felicitari . tine-o tot asa,si sa nevedem si cu alte poze.ba...chiar cu un filmulet Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
4bike Postat Iunie 24, 2012 Share Postat Iunie 24, 2012 mersi de aprecieri.are cam mult spray ptr. gustul unora si al meu la fel dar cateodata e mai sanatos asa decat un crom rezistent la 2 ploi!intodeauna e loc de mai bine dar din ce a fost si cum a ajuns,ma declar multumit.restul sa mai faca si altii. aproape de final.inca ma gandesc daca sa-i trimit la cromat cateva piese si daca mai investesc in gume noi ptr. scarite si sei .sezutul de atas e la tapiter de ceva vreme si inca ramane in studiu parbrizul din plexiglas daca sa-i pun unul sau nu. o sa-i fac si un filmulet dupa ce pun la punct si ultimile maruntisuri. bk Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Fishy86 Postat Iunie 24, 2012 Share Postat Iunie 24, 2012 Foarte frumoasa ! Ce culoare o sa fie tapiteria de la atas? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
4bike Postat Iunie 24, 2012 Share Postat Iunie 24, 2012 negru o sa fie,ca si seile de la moto tot negre sunt.cotierele le-am pus deja.mi-ar fi placut un crem/beige dar mi-e foarte greu sa gasesc in zona vinilin,mai ales ca s-a inchis fabrica Guban de unde ma aprovizionam. asa ceva as fi vrut: Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
johnny_cranky Postat Iulie 29, 2012 Share Postat Iulie 29, 2012 Ce va invidiez . Daca as avea bani as repara si eu motoru dar cred ca nu o sa mai gasesc piese cand o sa am eu bani dedicati EXCLUSIV pentru ea, dar ma bucur pentru voi si ma mai bucur ca inca se mai gasesc piese.Mai rar dar se gasesc. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
robert bk350 Postat Iulie 29, 2012 Autor Share Postat Iulie 29, 2012 sa intelegem...ai si tu un BK ? si bun venit pe forum Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
johnny_cranky Postat Iulie 29, 2012 Share Postat Iulie 29, 2012 da am si eu un IFA BK 350.Si bine v-am gasit Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
robert bk350 Postat Iulie 29, 2012 Autor Share Postat Iulie 29, 2012 poti sa incarci poze cu ifa ta? ca ne plac pozele daca incarci poze cu bk-ul tau,mai incarc si eu cateva in premiera cu a mea BK.desi nu ma folosesc de ea,dar tot timpul is cu gandul calare pe isprava neagra. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
johnny_cranky Postat Iulie 29, 2012 Share Postat Iulie 29, 2012 este invelita cu o gramada de chestii sa nu rugineasca.Pana o sa ma apuc eu sa o fac mai are.Imi trebuie la prima vedere roata de spate,cardan si probabil alte chestii mai mici motoru am inteles ca ebun de la ai mei.Tata nu a mai mers cu el din cauza cardanului, i se crapase si am inteles ca a facut la strung de vreo 2 ori dar tot se crapa. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
robert bk350 Postat Iulie 29, 2012 Autor Share Postat Iulie 29, 2012 cat esti dispus dai pe o roata si un cardan? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
johnny_cranky Postat Iulie 30, 2012 Share Postat Iulie 30, 2012 nu stiu, nu ma pricep.nu stiu valoarea lor pe piata Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
robert bk350 Postat August 14, 2012 Autor Share Postat August 14, 2012 ei nu ! poate alta data ei nu ! poate alta data s-a vandut ifa bezmembrata.s-a ma eliberat putin garajelu meu Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
danzi76 Postat Iunie 28, 2017 Share Postat Iunie 28, 2017 Salutare MZ-eriasi, Cam abrupt s-a inchis acest topic, multe poze promise, video ... etc. Mai sunt BK-uri pe strada? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dantopan117 Postat Septembrie 17, 2017 Share Postat Septembrie 17, 2017 Salut, imi amintesc despre cum imi povestea tata ca venea pe la noi un unchi cu un motor ''mare, boxer, cardan, IFA''. Dupa vreo 15 ani, cercetand una-alta, mi-am dat seama despre ce era vorba si am aflat ca il vanduse prin 2000 si ar trebui sa fie la un militian, pe langa Dej. Avand in vedere ca tata avusese in tinerete o Danuvia de 125 (o am si acum, e in lucru de cand ma stiu) mi se pare normal ca un motor de 3 50 i se parea tanc, asa am zis si eu cand m-am urcat prima data pe Ural Daca aflu ca e in stare buna, functional, mi-ar placea sa ii schimb proprietarul, insa de reparatii nu am timp. Ma doare sufletul ca nu ma pot ocupa cum trebuie nici de ce am, tocmai am vandut un ETZ 250 si am donat banii unui prieten bolnav. Nu am vazut nici o IFA pe strada, cel putin de cand am inceput sa intorc capul si dupa motoare; nu zic ca nu sunt insa in Dej sau Cluj eu nu am vazut. Sunt rare. Numa' bine! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate