Alveola Postat Septembrie 14, 2005 Share Postat Septembrie 14, 2005 Luuume, Luuuuumeee! Avand in vedere ca sambata (17) e ziua lui Joee_Cretz iar luni (19) e a mea, ne-au copt greierii o idee mareata, cea de a ne face zilele de nastere impreuna. Motivele sunt multiple, dar cel mai bun este ca dupa doua zile de nastere te alegi cu o singura mahmureala. Locul de desfasurare a fortelor alcoolate se prefigureaza a fi taramul pieilor rosii, dar asta ramane sa va anunte Cretzu' (el e cu locatia). va pot oferi o imagine in avanpremiera a ceea ce va fi: Hai noroc! Urmariti topicul, se anunta a fi de mare interes! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
harciogu Postat Septembrie 14, 2005 Share Postat Septembrie 14, 2005 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
otar Postat Septembrie 14, 2005 Share Postat Septembrie 14, 2005 La multi ani!!!....la amandoi.....de abia asteptam petrecerea.... .... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
otar Postat Septembrie 14, 2005 Share Postat Septembrie 14, 2005 ....si iarasi ...... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Alveola Postat Septembrie 14, 2005 Autor Share Postat Septembrie 14, 2005 Multumin, multumim Inscrierile se fac aici /index.php?...=0entry242929 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Paw waw (talpa iute) Postat Septembrie 14, 2005 Share Postat Septembrie 14, 2005 La multi ani!!!! (Despre locatie vorbim la arc...cine stie cunoaste) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
joee_cretz Postat Septembrie 14, 2005 Share Postat Septembrie 14, 2005 (editat) O mica rectificare. Poate tu faci Alveolo 23.... numa ca pe mine ai mei s-au gandit sa ma proiecteze mai devreme cu un an. Asadar eu fac 24 Astept cu drag raspuns pentru locatzie de la Pielea Rosie aka Indianu' Talpa Iute. Editat Septembrie 14, 2005 de joee_cretz Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dead_man_walking Postat Septembrie 14, 2005 Share Postat Septembrie 14, 2005 io ma inscriu primu Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
joee_cretz Postat Septembrie 14, 2005 Share Postat Septembrie 14, 2005 io ma inscriu primu 242936[/snapback] Eu al-2-lea Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Paw waw (talpa iute) Postat Septembrie 14, 2005 Share Postat Septembrie 14, 2005 Da da da atunci facem la DMW ca s-a inscris primu' Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Paw waw (talpa iute) Postat Septembrie 14, 2005 Share Postat Septembrie 14, 2005 Ma inscriu si io sau nu e neaparat ...... BAH DA CAND NE DATI INVITATIA CA FARA NU SE POATE Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
joee_cretz Postat Septembrie 14, 2005 Share Postat Septembrie 14, 2005 Deci, asadar si prin urmare: gratar cu: mici, carnatzi, miel (copt de Ivan DNEPR daca vine), porc. Pentru insetatzi avem bere din plin si altele. Muzichie: poate un MP3 player la statzie sau/si chitara. Pe aceasta cale fac 2 invitatzii speciale: 2 maestrii inca in viatza ai instrumentului cu "coarde " numit pe intzelesul tuturor Chitara: Kalimera si Slabutzul aka Ionutz(sotzul sotziei lui ) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Alveola Postat Septembrie 14, 2005 Autor Share Postat Septembrie 14, 2005 O mica rectificare.Poate tu faci Alveolo 23.... numa ca pe mine ai mei s-au gandit sa ma proiecteze mai devreme cu un an. Asadar eu fac 24 242935[/snapback] 1982 a fost un an bun... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Baiazid Postat Septembrie 14, 2005 Share Postat Septembrie 14, 2005 Daca se bea, contati pe mine Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Paw waw (talpa iute) Postat Septembrie 14, 2005 Share Postat Septembrie 14, 2005 : Kalimera si Slabutzul aka Ionutz(sotzul sotziei lui ) Deci sa inteleg ca ELeste sotzul sotziei lui deci sotia care este fiica soacrei lui si bunica fiilor fiilor lui si mama fiilor lui .....daca nu am inteles bine mai explica o data Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
joee_cretz Postat Septembrie 14, 2005 Share Postat Septembrie 14, 2005 1982 a fost un an bun... 242950[/snapback] Un an bun si 1981 Ai mei se vazura, se placura....si iata-ma Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Paw waw (talpa iute) Postat Septembrie 14, 2005 Share Postat Septembrie 14, 2005 Daca se bea, contati pe mine 242952[/snapback] daca e sa contam pe tine.... ramanem cu alcool pe masa asa ca fiecare conteaza pe puterile lui Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
joee_cretz Postat Septembrie 14, 2005 Share Postat Septembrie 14, 2005 : Kalimera si Slabutzul aka Ionutz(sotzul sotziei lui ) Deci sa inteleg ca ELeste sotzul sotziei lui deci sotia care este fiica soacrei lui si bunica fiilor fiilor lui si mama fiilor lui .....daca nu am inteles bine mai explica o data 242953[/snapback] ea este sotzia sotzului ei, mama fiilor lui si soacra sotzului ficei ei Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Baiazid Postat Septembrie 14, 2005 Share Postat Septembrie 14, 2005 daca e sa contam pe tine.... ramanem cu alcool pe masa asa ca fiecare conteaza pe puterile lui 242957[/snapback] Poi ce sa fac daca sunt motorizat? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
draku Postat Septembrie 14, 2005 Share Postat Septembrie 14, 2005 LA MULTI ANI ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Paw waw (talpa iute) Postat Septembrie 14, 2005 Share Postat Septembrie 14, 2005 Un an bun si 1981Ai mei se vazura, se placura....si iata-ma 242955[/snapback] mama ce gloaba au reusit sa scoata... dar adevarul e ca din doua gloabe nu putea sa iasa armasar Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
joee_cretz Postat Septembrie 14, 2005 Share Postat Septembrie 14, 2005 LA MULTI ANI ! 242960[/snapback] Hai la bere si mici Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Paw waw (talpa iute) Postat Septembrie 14, 2005 Share Postat Septembrie 14, 2005 Poi ce sa fac daca sunt motorizat? 242959[/snapback] Pai orice...in principiu...oricum incercam sa facem dezmatul la mine in tunari ca sa fie ceva de capul lui si daca e se poate dormi o lecutza...cei care conduce ceilalantii sa bee pana nu mai poate (sper sa avem ce) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
joee_cretz Postat Septembrie 14, 2005 Share Postat Septembrie 14, 2005 cei care conduce ceilalantii sa bee pana nu mai poate (sper sa avem ce) 242966[/snapback] CARE ESTE! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Paw waw (talpa iute) Postat Septembrie 14, 2005 Share Postat Septembrie 14, 2005 ea este sotzia sotzului ei, mama fiilor lui si soacra sotzului ficei ei 242958[/snapback] sa mor daca mai inteleg ceva ma duc sa mai iau o bere poate ma dreg Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate