puya123123 Postat Octombrie 3, 2008 Share Postat Octombrie 3, 2008 am vazut un accident din ce am reusit sa inteleg unu i-a deschis usa in fata motociclistului,care depasea coloana(linie discontinua).motoristul era echipat cu geaca casca si manusi.era zgariat putin pe picior atat.motoreta aproape intacta..aveti grija la idiotii care deschid usi..avea numere de ilfov bikerul Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Kassu Postat Octombrie 3, 2008 Share Postat Octombrie 3, 2008 am vazut un accident din ce am reusit sa inteleg unu i-a deschis usa in fata motociclistului,care depasea coloana(linie discontinua).motoristul era echipat cu geaca casca si manusi.era zgariat putin pe picior atat.motoreta aproape intacta..aveti grija la idiotii care deschid usi..avea numere de ilfov bikerul Pe care sector de centura s-a intamplat neintamplarea? S-a mai discutat despre depasirea coloanelor...e risc maxim! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
alexutzzz Postat Octombrie 3, 2008 Share Postat Octombrie 3, 2008 Iar frate?Altu caruia i se deschide usa...ntz ntz ntz Astia vor prin orice mijloc sa ne extermine Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
RaduSPR Postat Octombrie 3, 2008 Share Postat Octombrie 3, 2008 Soferii sunt neatenti, motociclistii nu se gandesc ca este posibil sa le deschida cineva vreo usa si asa se intampla un accident stupid. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
le_KiKi Postat Octombrie 3, 2008 Share Postat Octombrie 3, 2008 ba bogdane,sigur nu erai tu ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
costin_hammer Postat Octombrie 4, 2008 Share Postat Octombrie 4, 2008 cand depasiti coloana stati cand mai departe posibil de masinile din coloana, parerea mea Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
V a L y O Postat Octombrie 5, 2008 Share Postat Octombrie 5, 2008 Cu cat stai mai departe de masini, cu atat este mai mare riscul sa nu te vada soferul cand te apropii de el. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate