todea Postat Octombrie 4, 2008 Share Postat Octombrie 4, 2008 ma gandesc ca poate sunt ceva bikeri de prin imprejurimile jud alba in londra sau imprejurimi si propun a bea o bericica eventual o plimbare pe 2 roti. /index.php?...p;#entry1500709 cateva poze de la o plimbarik alaturi de un preten din sebes.apropo eu sunt din aiud:P bafta si sa auzim numai de bine Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
hunter2002 Postat Octombrie 11, 2008 Share Postat Octombrie 11, 2008 bulan vad ca nu prea ai succes la motoristi in londra,hai acasa si le luam pe doamnele Suzi Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
todea Postat Octombrie 13, 2008 Autor Share Postat Octombrie 13, 2008 /index.php?...p;#entry1500709 se incearca ceva ''club romanesc''' si pe aici dar nush daca se va reusi:)))) am sa vin si akas cand da caldura acuma e brrrrrr:D hai bafta si impopotoneazo pe suzi acu ca vine iarna Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
costin_hammer Postat Mai 12, 2011 Share Postat Mai 12, 2011 hai 2 degete sus care sunteti pe langa Londra Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
lestatlioncourte Postat Mai 14, 2011 Share Postat Mai 14, 2011 gata nenea, nu dadea ca ridicam mana... dar ma mai gandeam. eu stau in SE... problema e ca momentan n-am airbox la tramvai adica yamaha xj900f. tu de prin ce zona esti? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
costin_hammer Postat Mai 14, 2011 Share Postat Mai 14, 2011 sunt in Windsor, abia acum m am apucat de cautat mobra....ceva sugestii, unde sa caut?? in principiu tot un 600RR vreau Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
lestatlioncourte Postat Mai 14, 2011 Share Postat Mai 14, 2011 (editat) pai cel mai simplu este sa cauti pe gumtree, acolo gasesti motociclete mai ieftine, dar ai grija cu cine te intalnesti au fost si cazuri neplacute. daca vrei sa cumperi o motocicleta "buna" intretinuta de un om responsabil poti cauta pe motorcyclenews.com sunt preturi cu vreo 100-200 mai mari dar cred ca merita, toate pe acolo au MOT si Road Tax. daaar daca ai in zona un "Metropolis motorcycles" fa-le o vizita au si ei deal-uri la motociclete sh destul de bune. Personal recomand sa vii intr-o zii chiar si in week-end e deschis in Vauxhall chiar sub pod la ring road este un Metropolis maricel si cu oameni foarte de treaba. Bafta la shopping! L.e. SE1 7TP postcode-u din vauxhall Editat Mai 14, 2011 de lestatlioncourte Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
todea Postat Mai 15, 2011 Autor Share Postat Mai 15, 2011 sunt in Windsor, abia acum m am apucat de cautat mobra....ceva sugestii, unde sa caut?? in principiu tot un 600RR vreau inainte sa-l cumperi fa o verificare online, te costa 10 lire..eu era sa ma intep de curand cu un motor pe finanta.Cat despre locul de unde sa-l cumperi poti incerca si ebayul..eu pe toate 3 le-am luat dp ebay.Daca reusesti sa-ti cumperi la sf lunii se merge la cadwell park 2 zile consecutive 180£ sau luna viitoare la donington 160£/zi Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vizitator Postat Mai 15, 2011 Share Postat Mai 15, 2011 cine merge la Donington prin Septemptembrie ? daca mergeti prin zona poate ne vedem, nu neaparat pe pista ci la plimbari. Vreau sa vin si io cu trotineta ) daca nu va dati prea tare si daca va spargeti pe pista carenele (nu doresc nimanui) ma puteti cauta ) am deja experienta in design si refacut carene o sa pun lucrarile pe blog in maxim o luna. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
BxP_BV Postat Mai 15, 2011 Share Postat Mai 15, 2011 Sal, am nevoie de niste piese pentru motocicleta, si le-am gasit pe majoritatea pe ebay - UK. Ma ajuta si pe mine cineva sa le cumpar din UK si sa mi le trimita in Romania, Brasov? Poate mai stiti voi ceva siteuri de unde pot cumpara piese 2nd hand. Ma intereseaza urmatoarele pentru Suzuki Bandit 600N - 1996: - codita (macar partea dreapta) - ceasuri - ghidon - bord - rezervor - pompa frana si maneta - oglinzi Multumesc, Bogdan Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
lestatlioncourte Postat Mai 15, 2011 Share Postat Mai 15, 2011 eu te-aw ajuta cu cea mai mare placere, dar crezi ca merita? e destul de scump transportul eu la un coletde 14kg am platit 1200 ron. daca esti hotarat iti dau pm cu adresa mea ca sa ai shipping adress si dupa aia le pun eu la posta spre tine. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
BxP_BV Postat Mai 15, 2011 Share Postat Mai 15, 2011 Da, eu un pic cam scump, dar gasisem zilele trecute codita de Bandit la 10 lire pe ebay.uk iar in ro la 100 Euro. Trebui sa vad exact ce varianta este mai buna. Insa ceasurile si bordul nu le-am gasit decat pe ebay. O sa cantaresc piesele si o sa te rog sa imi spui (cand vei avea timp sa te interesezi) cam cat ar costa un transport pana in Ro. Expedierea se poate face direct la mine, ca sa nu mai platesc un transport? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vizitator Postat Mai 15, 2011 Share Postat Mai 15, 2011 eu te-aw ajuta cu cea mai mare placere, dar crezi ca merita? e destul de scump transportul eu la un coletde 14kg am platit 1200 ron. daca esti hotarat iti dau pm cu adresa mea ca sa ai shipping adress si dupa aia le pun eu la posta spre tine. say what?! cat? wtf? TOTI romanii primesc si trimit colete in tara, cu microbuzu sau cu atlasibu cu microbuzu am primit pachet toate piesele din garaj si am platit 10-20 lire, si nu o data! am primit sac de 25 de kg si am platit tot asa... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
lestatlioncourte Postat Mai 15, 2011 Share Postat Mai 15, 2011 mmmda eu nu am incredere chiar in orcine, si prefer posta sau firma de curierat gen dhl sau ups. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
costin_hammer Postat Mai 15, 2011 Share Postat Mai 15, 2011 Cu finanțarea nu e combinatie ca trebuie sa am 3 ani vechime in zona si abia ce am aterizat, dar având contract de munca bun pot lua de la banca . Cât despre circuit ... te anunț cand o sa o am si vin cu voi pt plimbare restul mai vedem acolo Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
todea Postat Mai 15, 2011 Autor Share Postat Mai 15, 2011 nu m-ai inteles..nu m zis sa iei pe finanta,am zis sa fi atent la ce cumperi sa nu te trezesti cu rate pe cap Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
lestatlioncourte Postat Mai 15, 2011 Share Postat Mai 15, 2011 si mai ales sa faci un quote la asigurare, dar sa bagi si numarul de inmatriculare, ca daca motorul a fost inregistrat drept cat. c unele companii nu il asigura Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
costin_hammer Postat Mai 16, 2011 Share Postat Mai 16, 2011 Multumesc, o sa va țin la curent. Apropo, service uri oki pe unde sunt? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vizitator Postat Mai 16, 2011 Share Postat Mai 16, 2011 @lestat, cum iti dai seama daca un vehicul e categoria C? unde scrie, cum poti afla? apropos s-a schimbat V5-ul din August 2010, acum e cu rosu ca e antifurt ) si nu poate fi completat de "hotz" ci trebuie trimisa o bucata din el la DVLA ca noul proprietar sa primeasca un V5 nou Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
lestatlioncourte Postat Mai 16, 2011 Share Postat Mai 16, 2011 Pai cand iti faci hpicheck apare registered cat. C, sau unii chiar iti spun, sau cand faci quote la asigurare si bagi numarul de inmatriculare, fie iti zice, fie e cat la o masina... aproape. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vizitator Postat Mai 16, 2011 Share Postat Mai 16, 2011 aha, deci e de bine Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
costin_hammer Postat Mai 16, 2011 Share Postat Mai 16, 2011 Voi va dați seama ca vb limbi străine pt mine, nu? Dacă se poate lăsați un nr de tel pe privat. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vizitator Postat Mai 18, 2011 Share Postat Mai 18, 2011 am uitat sa intreb daca mere careva la ACE sau la BMM prin ce zone stati? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
lestatlioncourte Postat Mai 18, 2011 Share Postat Mai 18, 2011 eu stau in peckham si momentan nu prea imi permit sa ma duc la biker hang out-uri cu scuteru, si la tramvai (xj 900)nu am mot...inca Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
costin_hammer Postat Mai 18, 2011 Share Postat Mai 18, 2011 Vb in 2 sapt cand o sa am mobra PS: Windsor Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate