dadesign Postat Octombrie 4, 2008 Share Postat Octombrie 4, 2008 (editat) Aprilia scarabeo sau Yamaha why? Ce sa-mi cumpar? Mi-ar fi de folos parerea voastra! Si bune si rele! 2T sau 4T? Editat Octombrie 4, 2008 de dadesign Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Razvy Postat Octombrie 4, 2008 Share Postat Octombrie 4, 2008 daca as fi in locul tau as alege aprilia scarabeo 2t Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Patrick_M Postat Octombrie 4, 2008 Share Postat Octombrie 4, 2008 am eu de vanzare un Scarabeu de vanzare. 2007, 2 t, garantie inca 1 an, 4500km, revizie facuta la 3500, bujie noua, filtru nou, in rest totul perfect precum in poza. 0731897146 daca te intereseaza.ii pun numai ulei full sintetic mobil racing.dupa revizie a iesit perfect la toate.e o ocazie. nu il vand ca e defect sau vicii ascunse. vreau moto mare si cu asta nu am ce face ...deci vreau sa il dau cuiva care o sa il ingrijeasca si sa ii dea numai ulei klumea si benzina. asfalt uscat p.s. iti dau si un parbriz mare bonus si o casca Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dadesign Postat Octombrie 5, 2008 Autor Share Postat Octombrie 5, 2008 am eu de vanzare un Scarabeu de vanzare. 2007, 2 t, garantie inca 1 an, 4500km, revizie facuta la 3500, bujie noua, filtru nou, in rest totul perfect precum in poza. 0731897146 daca te intereseaza.ii pun numai ulei full sintetic mobil racing.dupa revizie a iesit perfect la toate.e o ocazie. nu il vand ca e defect sau vicii ascunse. vreau moto mare si cu asta nu am ce face ...deci vreau sa il dau cuiva care o sa il ingrijeasca si sa ii dea numai ulei klumea si benzina. asfalt uscat p.s. iti dau si un parbriz mare bonus si o casca who much? who much? scuze, How much? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Patrick_M Postat Octombrie 5, 2008 Share Postat Octombrie 5, 2008 1100 neg Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dadesign Postat Octombrie 5, 2008 Autor Share Postat Octombrie 5, 2008 1100 neg Este interesant pretul, merci pt. raspuns, dar eu doresc sa cumpar una noua si am nevoie de factura pt ca o iau pe firma. Daca ma razgandesc te contactez. Astept in continuare parerile voastre. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
M@TRIX Postat Octombrie 5, 2008 Share Postat Octombrie 5, 2008 Aprilia Scarabeo in 4T mi se pare cea mai buna alegere. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
sorin malos Postat Octombrie 6, 2008 Share Postat Octombrie 6, 2008 Aprilia Scarabeo in 4T mi se pare cea mai buna alegere. eu te-as sfatui sa iei Yamahaul ,am mai avut din astea la vinzare si nam avut niciodata probleme dupa ce leam vindut ,nu acelasi lucru pot sa spun despre scarabeo ,unde mereu aveam ceva de reparat Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dadesign Postat Octombrie 6, 2008 Autor Share Postat Octombrie 6, 2008 (editat) Ca sa intelegeti, acest scuter eu il bag in garajul unui camper si trebuie sa indeplineasca cateva conditii: sa fie cat mai usor(max100kg), robust, sa nu depaseasca inaltimea de 110 cm si sa aiba rotile mai mari pt ca nu merg cu el numai pe sosea. Vreau un model clasic si nu cred ca cei ce au creat aceste modele nu au facut corect raportul diametru roti - putere motor. Editat Octombrie 6, 2008 de dadesign Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
alby Postat Octombrie 6, 2008 Share Postat Octombrie 6, 2008 (editat) salut, eu as alege Aprilia Scarabeo 2t! este si mai frumusel ca why-ul si cred ca si mai bun! bafta Editat Octombrie 6, 2008 de alby Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
The One. Postat Octombrie 7, 2008 Share Postat Octombrie 7, 2008 Salut ! Aprilia Scarabeo 2T fara indoiala. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mihaiand Postat Octombrie 7, 2008 Share Postat Octombrie 7, 2008 La design ... nu imi place nici unul ;) , dar dintre cele doua as alege Aprilia Scarabeo 2T Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
kidmeister Postat Octombrie 9, 2008 Share Postat Octombrie 9, 2008 piaggio liberty 50 nu iti place ? e in acelasi segment .. 2t cu roti mari Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dadesign Postat Octombrie 17, 2008 Autor Share Postat Octombrie 17, 2008 de Scarabeo 50 2T cu injectie ce parere aveti? http://www.speed-sports.com/motorscooters/...scarabeo50.html Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Razvy Postat Octombrie 19, 2008 Share Postat Octombrie 19, 2008 de Scarabeo 50 2T cu injectie ce parere aveti?http://www.speed-sports.com/motorscooters/...scarabeo50.html mai bine unu pe carburator Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dadesign Postat Octombrie 19, 2008 Autor Share Postat Octombrie 19, 2008 Asa de bune au fost ca nici nu se mai fac! Aprinia nu mai are in ofreta 2t cu injectie! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
EVO MOTORS.RO Postat Octombrie 20, 2008 Share Postat Octombrie 20, 2008 Esti sigur tu de asta? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dadesign Postat Octombrie 20, 2008 Autor Share Postat Octombrie 20, 2008 (editat) Esti sigur tu de asta? De ce sa fiu sigur te intreb? La modelul scarabeo ma refeream. Si incerc sa port un dialog fara aroganta! Oricum eu voi trage o concluzie din opiniile voastre pt. ca poate sunteti cei mai avizati! Un scooter inca nu am avut, motiv pt care v-am cerut parerea. Am ales scarabeo 2t cu carburator, tinand seama de contextul in care il folosesc. M-am dus si sa-l cumpar dar nevinovatii de la United Motors m-au dus cu vorba! Am un camper si trebuie sa intre in garajul acestuia! Altfel imi cumparam o motocicleta mai mare fara sa mai cer opinii! Esti sigur tu de asta? Apropo "cunoscatorule": ce varsta ai? Editat Octombrie 20, 2008 de dadesign Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate