adorlith Postat Decembrie 16, 2005 Share Postat Decembrie 16, 2005 intruder 800 , vreau sa-i schimb uleiul si cred ca placutele de frana ( placutele cred ca le comand de la Louis , filtru de la magazin de piese auto 28 lei - Mann , uleiul ma gandesc cred ca mi-l aduce cineva din D. ), am intrebat pt. ca am citit ca merge cu benzina " normala " . Vezi daca gasesti placute (EBC sau alt brand) cu kevlar. Sunt mai bune decat alea standard care oricum sunt la limita. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
RENEGADE Postat Decembrie 16, 2005 Share Postat Decembrie 16, 2005 Eu am luat placute de kevlar de la Yamaha din Ghencea fata si spate. Am mai vazut la Moto-Romana. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
danm Postat Decembrie 19, 2005 Autor Share Postat Decembrie 19, 2005 "Eu am luat placute de kevlar de la Yamaha din Ghencea fata si spate. Am mai vazut la Moto-Romana " ai o adresa , telefon de la ei ? ( n-as veni pana-n Bucuresti pt. doua placute de frana ) Mersi Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
LordRhadoo Postat Decembrie 19, 2005 Share Postat Decembrie 19, 2005 "Eu am luat placute de kevlar de la Yamaha din Ghencea fata si spate. Am mai vazut la Moto-Romana " ai o adresa , telefon de la ei ? ( n-as veni pana-n Bucuresti pt. doua placute de frana ) Mersi daca e vorba despre cei ce au showroomul la metrou la piata romana: www.moto-market.ro, email : contact@moto-market.ro, tel 021.430.18.44 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
adorlith Postat Decembrie 19, 2005 Share Postat Decembrie 19, 2005 daca e vorba despre cei ce au showroomul la metrou la piata romana: www.moto-market.ro, email : contact@moto-market.ro, tel 021.430.18.44 Nu, e vorba de http://www.motociclete.com.ro/ Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
adorlith Postat Decembrie 19, 2005 Share Postat Decembrie 19, 2005 Cred ca nu vorbiti despre acelasi magazin. Sorry, n-am observat ca era si mag. din romana trecut acolo. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate