Sari la conținut

danm

Membru
  • Număr conținut

    200
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Orice postat de danm

  1. Frumoasa tura, felicitari .Din cate am inteles pe Transilvanica, bornele sunt din km in km ( Sunt aduse cu masina - deci se poate ). Greutatea ii importanta cand esti singur.Rreteta mea : 1 Haine , umblu cu un singur schimb ( nu merg pe luna, cat poate costa un tricou sau altceva daca trebuie ? ). Merino clar, rezista cateva zile fara miros ( se usuca mai incet decat sintetic dar nu speli atat) Sunt multumit de Merinito - decent la pret si comparat cu alte brenduri mai cunoscute mai bun-parerea mea . Fara goretex sau alte vrajeli ( sunt grele, incomode si se cand se uda ai f... ) 2.Vase - am trecut pe inox ( titan= nu se incalzeste cum vreau, aluminiu - naspa pe foc de lemne). I-mi fac mancarea ,seara cumperi local ( oricum trebuie bere) . 3 cort - orice decent ( depinte cat ii de cald - alea iefine nu au aearisire buna ) , saltea cea mai importanta ( mai ales daca temperatura scade ) , sac de dormit depinde de temperatura ( am 2 ) , folosesc asternut ( sau cum dracu ii zice , are cateva avantaje ) . 4 Folosesc scaun , cred ca undeva pe la 1,5 kg . Per total la ultima catarire ( fara trusa de scule si camera + haine ploaie ) = 14kg .
  2. Mai sus ai primit cel mai bun sfat. PS. La chorere că să te bai tare, "trebe sckil"
  3. Salutare, mă interesează aceste cizme, întrebare pentru cei ce portă sau au purtat modelul ( sau Goodyear) cum ii mărimea, comparativ cu pantofi de stradă? Mulțumesc.
  4. 150 e/ bucata ii buget ? ( nu pentru mine ). Care ii sensul folosorii unei mobre ușoare dacă pt niște genți mai pui 2 fiare că suport?
  5. Rar am fost dezamăgit de chinezării, am știut pe ce dau bani, dar de Revit și Alpinestar foarte ( bine ,mi sa spus că le-am luat eu pe alea mai ieftine ) . Deci am învățat câteva lucruri: nu crede in youtuberi, și nu da bani pe goretex sau " waterproof " ( haine, papuci)
  6. https://rhinowalk.com/collections/moto-bag/products/waterproof-motorcycle-pannier-side-bag-pair, sau de pe aliexpres
  7. Eu am ceva copie după Kriega, de 3 ani , vinilinul să stricat îl locurile unde vin clemele, dar apa , cleme rupte, cusături desfăcute deloc.Acum am luat nește copii de enduristan, nu le-am incercat încă, dar par ok.
  8. Salut, întrebare pentru posesorii mai vechi: ce viscozitate la ulei folosiți ( știu ce zice honda), ce aveți în trusa originală a motocicletei ? Mersi
  9. Greutate vreo 66-67 kg 1,73 m, experiența , drumuri mai cunoscute Raul sadului Transalpina, strategică , Petrimanu-valea Oltețului - Polovragi .viteza pe drumuri de sonda și 80 , normal 30-40
  10. Salut , sunt nou in aria asta ( am mers 2 ani pe un F650 - grea pentru mers singur ). Caut de ceva vrema un drz 400 ( bune sunt rare, care sunt, au preturi de colectie ). Intrebarea mea pentru cei care au experienta , care ar fi alternativa ? Ce vreau eu de la ea : - greutate pana in 155 kg ( sa poata offroad , nu extrem ) - decenta pe sosea ( sa pota tine 100 km/ora ) - schimburi ( ulei in special ) minim 2000 km - pornire buton ( nu-i musai , da-i mai usor ) - nu ma intereseaza daca ii carburatie sau injectie . Buget undeva pana in 4000 ( nu mai pun , ca daca mai puneam luam noua si nu intrebam ) Multumesc .
  11. Sigur o am de vreo 2-3 ani (pionier evo), eu am doar lateral și deasupra ( suprafața dreaptă, am la altă cască in fața și mi-am dat seama că la mers încet îmi ia din aer, așa că nu m-am gândit să montez și acolo)
  12. Sigur o am de vreo 3 ani (pionier evo), eu am doar lateral și deasupra ( suprafața dreaptă, am la altă cască in fața și mi-am dat seama că la mers încet îmi ia din aer, așa că nu m-am gândit să montez și acolo) Sigur o am de vreo 3 ani (pionier evo), eu am doar lateral și deasupra ( suprafața dreaptă, am la altă cască in fața și mi-am dat seama că la mers încet îmi ia din aer, așa că nu m-am gândit să montez și acolo)
  13. 1.Dacă mergi mult pe autostradă ( sau viteze mari) s-ar putea să nu-ți placă ( depinde ce ai avut înainte) ii zgomotoasă ( toate sunt, dar asta un pic mai tare- rezolvi cu dopuri) 2. Ii aerisită ( dacă mergi pe frig atenție, doar aerisire din fața se închide ) 3.ii ușoară ( vs. Caramidele de +1600g la care dacă mai pui cameră și comunicați riști să-ți rupi singur gatul la o frână , nu vorbim de confortul pe o zi întreagă) 4. Calitatea ii mai mare decât bani pe care-i plătești ( părerea mea ,comparativ cu alte mărci ) 5.ochelari încorporați sunt ok, mie nu mi se pare că deformează imaginea, 6.poti să pui ochelari motocros , se închide viziera 7.daca ii cumperi viziera sau interiorul de pe AliExpress se potrivesc ( oricum sunt făcute acolo ) 8.vine pregătită pt.pinlock dar fără el ( dacă ești fan) 9. Cozorocul nu acoperă așa bine viziera ( te cam deranjează soarele )
  14. O intrebare pentru cei care au folosit si cizme " adventure " si enduro , cum stau la capitolul confort termic ? ( cat de cald ti-e vara in ele )
  15. danm

    stare drum

    Salut, m-ar interesa starea " drumului " Cugir- Mugesti-Purcateti- Strungari . Multumesc
  16. Există ceva nou, asemănător, la care să nu te uiți la ceas , când mergi cu ea ?
  17. Pai la ăsta ce faci dacă ești fumător?(până fumezi țigara trebuie să schimbi uleiul) , nu merge trebuie altceva.
  18. poate cineva sa defineasca unicornul asta ? ( din punctul lui de vedere )
  19. Unicornul există, sau voi îl așteptați de la o firmă mare?
  20. canistrele sunt faine ( dar sunt bune doar pentru poze , cum spunea cineva mai sus nu ai unde le folosi ) , gandeste-te la ceva protectii pentru levierele de pe ghidon, o sa dai pe jos cu ea sigur ( un levier rupt poate fi o problema , + greutatea de la canistre , dar sti deja pe cine sa injuri pentru asta ) , pentru gentile laterale nu-ti trebuie suport ( arata frumos , dar greutatea dinou, faci doar un scut la evacuare ), suspensia lasa-o asa ( sunt in aceeasi dilema , dar sa fim realisti pentru a o duce la limite trebuie skil sau prostie ), in rest spor, un proiect frumos .
  21. Dacă motorul ăla sa gripat in 200km, avea probleme dinainte, trebuiau doar ascultate
  22. Mă interesează doar greutatea, mai caut și un arc pentru cricul lateral
×
×
  • Creează nouă...