Sari la conținut

Husqvarna Te 350


secbiker
 Share

Postări Recomandate

Am o Husqvarna te350 din 94. Am reparat ambielaju si am schimbat pistonul. Am cumparat si un lant distributie DID dar este foarte strans chiar si fara intanzator. Am numarat zalele si este egal cu cel vechi. Eu cred ca pasul nu este la fel. Va rog sa-mi spuneti ce tip de lant sa cumpar, ma dispera deja motorul asta deoarece nu prea sunt piese la el.

 

Vad ca nimeni nu are habar ce lant trebuie la motorul asta. Incep sa cred ca asta a fost facut la repezeala de cei de Cagiva. Totusi am comandat un lanu nou pentru acest tip si surpriza este identic cu cel l-am achizitionat pirma data. Problema este cu el ca dupa parerea este prea strans, de aceea va intreb cam cat de intinse trebuie sa fie aceste lanturi de distributie? Daca invart motorul se invarte perfect, nu are probleme cu calcatu pe pinioane. Cei care stiti si ati mai facut spuneti cam cat trebuie sa fie intins acest lant?

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Pai nu prea are lumea Husquarne.. asta nu inseamna ca sunt proaste.

 

Lantul de distributie trebuie sa stea intins, normal, si daca spui ca motorul se poate roti normal fara ca lantul sa paraie sau sa tinda sa sara de pe pinioane, nu vad unde e problema.. ai vrea sa aiba burta? Pentru un lant de distributie e esential sa fie cat mai intins, un dinte sarit si s-a stricat toata treaba, de-aia are si intinzator permanent. Daca spui ca se roteste usor, probabil ca nu ai nici o problema.

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Vizitator
Răspunde la acest topic...

×   Alipit ca text avansat.   Restituie formatare

  Doar 75 emoji sunt permise.

×   Linkul tău a fost încorporat automat.   Afișează ca link în schimb

×   Conținutul tău precedent a fost resetat.   Curăță editor

×   Nu poți lipi imagini direct. Încarcă sau inserează imagini din URL.

 Share

  • Navigare recentă   0 membri

    Nici un utilizator înregistrat nu vede această pagină.

×
×
  • Creează nouă...