fhchth Postat Octombrie 7, 2008 Share Postat Octombrie 7, 2008 salut schimb busa 1999 cu tl100r sau ducati + difetenta busa are NOS , power comander , tobe leovince , 32000 km , pt mai multe detalii contact basty Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
smok3 Postat Octombrie 8, 2008 Share Postat Octombrie 8, 2008 salut schimb busa 1999 cu tl100r sau ducati + difetenta busa are NOS , power comander , tobe leovince , 32000 km , pt mai multe detalii contact basty putine treceri am vazut de la 4 in linie la v2 ,sti tu ceva Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Gixu. Postat Octombrie 8, 2008 Share Postat Octombrie 8, 2008 Foarte tare a treia poza...bafta la vanzare 4400 pt o busa e un pret f ok,mai ales daca luam in calcul extras-urile Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
LaurBalaur Postat Octombrie 8, 2008 Share Postat Octombrie 8, 2008 Foarte tare a treia poza...bafta la vanzare 4400 pt o busa e un pret f ok,mai ales daca luam in calcul extras-urile Si mie imi place casca lui, imediat putea sa sara... si cine stie ce se ascunde sub carenele alea la pretul asta ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
oz Postat Octombrie 8, 2008 Share Postat Octombrie 8, 2008 in locul tau nu as acuza aiurea ... e destul de cunoscut basty ca sa faca vreo magarie cu un motor.spor la vanzare Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Sergiu 30 Postat Octombrie 10, 2008 Share Postat Octombrie 10, 2008 totusi o motocicleta de genul asta la pretul asta mai rar intalnesti nu il cunosc pe tip dar sincer ridica semne de intrebare NOS in sine inseamna tunning iar tunningul inseamna fiabilitate scazuta (adica kawasaki ca sa fiti multumiti na) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dani31 Postat Octombrie 10, 2008 Share Postat Octombrie 10, 2008 NOS in sine inseamna tunning iar tunningul inseamna fiabilitate scazuta (adica kawasaki ca sa fiti multumiti na) Invata si tu sa scrii corect... tunninng nu tunning Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Reverse Postat Octombrie 10, 2008 Share Postat Octombrie 10, 2008 scuze ca te intreb , dar unde i-ai pus tu butelia aia de un metru ?? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Sergiu 30 Postat Octombrie 13, 2008 Share Postat Octombrie 13, 2008 Invata si tu sa scrii corect... tunninng nu tunning atat ai inteles tu din postul meu? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dani31 Postat Octombrie 14, 2008 Share Postat Octombrie 14, 2008 (editat) atat ai inteles tu din postul meu? Pai singura utilitate a posturilor tale pentru mine este caterinca, nu am nimic de invatat de la tine in ale motociclismului. edit: Nu-i bai, ca te descurci destul de bine la partea cu caterinca, restul se mai trec cu vederea. Editat Octombrie 14, 2008 de dani31 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
florinM620 Postat Octombrie 18, 2008 Share Postat Octombrie 18, 2008 si care este pretul curat pe busa. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate