Cosmin287 Postat August 4, 2011 Share Postat August 4, 2011 Sal,cine se baga la o tura mai lunga,nu conteaza unde ,nu conteaza cand. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Alin G. Postat August 4, 2011 Share Postat August 4, 2011 (editat) Ce inseamna pentru tine ,,mai lunga'' ? De la 400 / 500 km in sus ? 2/3 zile ca si desfasurare in timp ? Sau si timp si km ? Detaliaza ... sa ne facem bugetul. Editat August 4, 2011 de Triplu xXx Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Cosmin287 Postat August 4, 2011 Share Postat August 4, 2011 Ce inseamna pentru tine ,,mai lunga'' ? De la 400 / 500 km in sus ? 2/3 zile ca si desfasurare in timp ? Sau si timp si km ? Detaliaza ... sa ne facem bugetul. Mai am 2 saptamani de concediu,timpul nu-i o problema la mine acum.Distanta,de la 500 in sus ca astia ii fac intr-o zi Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
calutz Postat August 18, 2011 Share Postat August 18, 2011 daca tot tine vremea asta asa oribila de caniculara hai sa facem un carnat prajit in bat pe malul streiului in wek sau putem merge cu cortul daca nu aveti timp de stat cateva ore...ceva curiosi? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Alin G. Postat August 19, 2011 Share Postat August 19, 2011 Sambata (maine)este ceva festivitate la Costesti . Merge cineva ? Eu maine dimineata pe la ora 10 o merg la o cafea la Samis , cine vrea sa mearga la Costesti este binevenit sa ne planificam. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ACHIMOTO Postat August 19, 2011 Share Postat August 19, 2011 Sambata (maine)este ceva festivitate la Costesti . Merge cineva ? Eu maine dimineata pe la ora 10 o merg la o cafea la Samis , cine vrea sa mearga la Costesti este binevenit sa ne planificam. Ne auzim la telefon , si planificam ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Mihai Sipe Postat August 22, 2011 Share Postat August 22, 2011 Salutare. As iesi si eu la o plimbare pe Transalpina 23-08-2011 sau 24-08-2011 cine ar fi disponibil? Detin o vitezana las nr meu de tel daca se baga cineva 0765.387.315 Mihai R6 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Alin G. Postat August 26, 2011 Share Postat August 26, 2011 Maine mergem (un grup de vreo 8-10 persoane) cu cortul si la un gratar la Feredeie. O sa fim si cu motoare si cu masini , cine vrea sa vina este bine primit, stam de Sambata pana Duminica , gratar avem noi din ala mare deci cine vrea isi aduce carnea , berea si eventual ceva carbuni . Bafta ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
calutz Postat August 31, 2011 Share Postat August 31, 2011 in data de 10.09.2011 colegul,prietenul si bikerul nostru marius zis trafalet,turcu se insoara si organizam o parada in deva suntem adunati cativa chiar si cu enduro nu conteaza ce moped aveti veniti si mancati o prajitura beti o bere si faceti niste oameni fericiti la nunta lor.sambata la ora 10-11 ne vom strange la bar terasa sarmis Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Alin G. Postat August 31, 2011 Share Postat August 31, 2011 in data de 10.09.2011 colegul,prietenul si bikerul nostru marius zis trafalet,turcu se insoara si organizam o parada in deva suntem adunati cativa chiar si cu enduro nu conteaza ce moped aveti veniti si mancati o prajitura beti o bere si faceti niste oameni fericiti la nunta lor.sambata la ora 10-11 ne vom strange la bar terasa sarmis Plateste mirele cafeaua ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ovidiu_hd Postat August 31, 2011 Share Postat August 31, 2011 Vineri plec de dimineata la un drum mai lung de vreo 450 km la Targu Neamt la intrunirea Soimii Nemteni.Daca mai doreste cineva sa vina,as fii bucuros sa nu merg singur. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ACHIMOTO Postat Septembrie 1, 2011 Share Postat Septembrie 1, 2011 Vineri plec de dimineata la un drum mai lung de vreo 450 km la Targu Neamt la intrunirea Soimii Nemteni.Daca mai doreste cineva sa vina,as fii bucuros sa nu merg singur. Ovidiu , sa ai partea de un drum minunat , de o vreme superba , si DISTRACTIE MAXIMA !!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Alin G. Postat Septembrie 1, 2011 Share Postat Septembrie 1, 2011 Vineri plec de dimineata la un drum mai lung de vreo 450 km la Targu Neamt la intrunirea Soimii Nemteni.Daca mai doreste cineva sa vina,as fii bucuros sa nu merg singur. Sunt cam 385 km pe google maps (dar direct fara alte obiective). Deci in total cam 800 km dus-intors la un consum de 5% sa fiu sigur ca imi ajunge = 40 litri x 4.42 ron = 176.80 ron benzina. Hmmmm ... cu cortul si ceva conserve ... parca ... parca ... ma hotarasc pina disera daca pot veni. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Mighty Free Postat Septembrie 1, 2011 Share Postat Septembrie 1, 2011 Sunt cam 385 km pe google maps (dar direct fara alte obiective). Deci in total cam 800 km dus-intors la un consum de 5% sa fiu sigur ca imi ajunge = 40 litri x 4.42 ron = 176.80 ron benzina. Hmmmm ... cu cortul si ceva conserve ... parca ... parca ... ma hotarasc pina disera daca pot veni. Sa imi spui de unde iei benzina la pretul asta ca si eu vreau. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ACHIMOTO Postat Septembrie 1, 2011 Share Postat Septembrie 1, 2011 Sunt cam 385 km pe google maps (dar direct fara alte obiective). Deci in total cam 800 km dus-intors la un consum de 5% sa fiu sigur ca imi ajunge = 40 litri x 4.42 ron = 176.80 ron benzina. Hmmmm ... cu cortul si ceva conserve ... parca ... parca ... ma hotarasc pina disera daca pot veni. Eu radeam de numa ca il costa benzina 176.80 ron --- Parca daca baga de 176.79 nu ii ajunge benzina , se termina inainte de casa cu 50 metrii . Sa imi spui de unde iei benzina la pretul asta ca si eu vreau. Io cred ca a vrut sa zica 5.42 ron Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ovidiu_hd Postat Septembrie 1, 2011 Share Postat Septembrie 1, 2011 Ovidiu , sa ai partea de un drum minunat , de o vreme superba , si DISTRACTIE MAXIMA !!! Multumesc,si voua va doresc un weekend cat mai placut,mai ales cu noul traseu pe care-l veti parcurge. Sunt cam 385 km pe google maps (dar direct fara alte obiective). Deci in total cam 800 km dus-intors la un consum de 5% sa fiu sigur ca imi ajunge = 40 litri x 4.42 ron = 176.80 ron benzina. Hmmmm ... cu cortul si ceva conserve ... parca ... parca ... ma hotarasc pina disera daca pot veni. Intr-ardevar sunt in jur de 380 km.Dar vreau sa merg prin Cheile Bicazului,anul trecut cu drumuri blocate si rataciri am facut 420km.Va doresc un weekend placut la toti! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Alin G. Postat Septembrie 1, 2011 Share Postat Septembrie 1, 2011 Am gresit intradevar cu pretul la benzina Era de fapt 5.42 ron/litru deci atunci nu mai merg Adevarul este ca nu primesc bilet de voie asa lung si decit sa ajung asa mai bne ma las pagubas. Sper sa pot merge Duminica cu baietii pe tura de Enduro in munti. Ne auzim , bafta! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
calutz Postat Septembrie 5, 2011 Share Postat Septembrie 5, 2011 in data de 10.09.2011 colegul,prietenul si bikerul nostru marius zis trafalet,turcu se insoara si organizam o parada in deva suntem adunati cativa chiar si cu enduro nu conteaza ce moped aveti veniti si mancati o prajitura beti o bere si faceti niste oameni fericiti la nunta lor.sambata la ora 10-11 ne vom strange la bar terasa sarmis se anuleaza parada Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Dacul Postat Septembrie 6, 2011 Share Postat Septembrie 6, 2011 (editat) Eu plec de Vineri,direct la Costesti pe traseul Calan-Dealu Mic -Costesti Editat Septembrie 6, 2011 de Dacul Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
scorpyo982 Postat Septembrie 12, 2011 Share Postat Septembrie 12, 2011 Salutari, Impreuna cu cativa prieteni pe 2 roti, am hotarat sa organizam Sambata 10.09 o iesire in Retezat la barajul Gura Apelor. Vrem sa plecam dimineata, undeva pe la 09-09:30, sa incingem gratarele, sa uitam de toate grijile cotidiene, iar undeva pe la ora 18 sa coboram. Va fi o plimbare mixta, cu motoare si cu 2-3 masini (pentru carbuni, gratare, bagaje, etc). Cine doreste sa se alature micului nostru grup e binevenit. Ne-am bucura sa fim cat mai multi. In privinta mancarii, fiecare aduce ce are pe acasa (un carnat, un colt de slanina, un capat de paine) si eventual mai facem mici cumparaturi din Hateg, inainte de a urca (un mic, o pulpa, o bere... fara alcool ca dupa aia poate se lasa cu ) Eventual putem cobora mai repede, pe la 17, sa dam o tura si la Costesti! Sunteti toti bineveniti! Salutari, Impreuna cu cativa prieteni pe 2 roti, am hotarat sa organizam Sambata 10.09 o iesire in Retezat la barajul Gura Apelor. Vrem sa plecam dimineata, undeva pe la 09-09:30, sa incingem gratarele, sa uitam de toate grijile cotidiene, iar undeva pe la ora 18 sa coboram. Va fi o plimbare mixta, cu motoare si cu 2-3 masini (pentru carbuni, gratare, bagaje, etc). Cine doreste sa se alature micului nostru grup e binevenit. Ne-am bucura sa fim cat mai multi. In privinta mancarii, fiecare aduce ce are pe acasa (un carnat, un colt de slanina, un capat de paine) si eventual mai facem mici cumparaturi din Hateg, inainte de a urca (un mic, o pulpa, o bere... fara alcool ca dupa aia poate se lasa cu ) Eventual putem cobora mai repede, pe la 17, sa dam o tura si la Costesti! Sunteti toti bineveniti! Se pare ca si weekend-ul viitor tine vremea cu noi! Se baga cineva la o tura sambata catre Pestera Ursilor sau Dumbrava Sibiului (sa facem poze cu maimutza )??? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
yedutz Postat Septembrie 12, 2011 Share Postat Septembrie 12, 2011 Salutari, Impreuna cu cativa prieteni pe 2 roti, am hotarat sa organizam Sambata 10.09 o iesire in Retezat la barajul Gura Apelor. Vrem sa plecam dimineata, undeva pe la 09-09:30, sa incingem gratarele, sa uitam de toate grijile cotidiene, iar undeva pe la ora 18 sa coboram. Va fi o plimbare mixta, cu motoare si cu 2-3 masini (pentru carbuni, gratare, bagaje, etc). Cine doreste sa se alature micului nostru grup e binevenit. Ne-am bucura sa fim cat mai multi. In privinta mancarii, fiecare aduce ce are pe acasa (un carnat, un colt de slanina, un capat de paine) si eventual mai facem mici cumparaturi din Hateg, inainte de a urca (un mic, o pulpa, o bere... fara alcool ca dupa aia poate se lasa cu ) Eventual putem cobora mai repede, pe la 17, sa dam o tura si la Costesti! Sunteti toti bineveniti! Se pare ca si weekend-ul viitor tine vremea cu noi! Se baga cineva la o tura sambata catre Pestera Ursilor sau Dumbrava Sibiului (sa facem poze cu maimutza )??? Pai sambata 10.09. tocmai a trecut.In legatura cu tura de la Pestera Ursilor sunt interesat si eu.Tinem legatura Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
calutz Postat Septembrie 13, 2011 Share Postat Septembrie 13, 2011 din nu stiu din ce motive nu ma lasa sa atasez hartile cu traseu stabilit pe wek la rubrica de enduro-adventure asa ca postez aici ca are legatura.inca nici unul nu sa anuntat cu exactitate cand ar vrea sal facem sambata-duminica de fapt vreau sa cucerim varful rusca 1355m.cum spuneam nu e traseul greu si se poate veni cu orice motoreta turing traseul are in jur de 200km dus intors depinde de traseul ales in final Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
yedutz Postat Septembrie 14, 2011 Share Postat Septembrie 14, 2011 din nu stiu din ce motive nu ma lasa sa atasez hartile cu traseu stabilit pe wek la rubrica de enduro-adventure asa ca postez aici ca are legatura.inca nici unul nu sa anuntat cu exactitate cand ar vrea sal facem sambata-duminica de fapt vreau sa cucerim varful rusca 1355m.cum spuneam nu e traseul greu si se poate veni cu orice motoreta turing traseul are in jur de 200km dus intors depinde de traseul ales in final :scratch: Foaie verde laba de rata,trec catanele pe strec Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
calutz Postat Septembrie 14, 2011 Share Postat Septembrie 14, 2011 (editat) ce nai inteles yadutz? ' Editat Septembrie 14, 2011 de calutz Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ooopsss Postat Septembrie 15, 2011 Share Postat Septembrie 15, 2011 Se pare ca si weekend-ul viitor tine vremea cu noi! Se baga cineva la o tura sambata catre Pestera Ursilor sau Dumbrava Sibiului (sa facem poze cu maimutza )??? Eu sunt interesat de un drum la Sibiu... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate