Sari la conținut

Accident La Trecerea De Pietoni


bandi
 Share

Postări Recomandate

tocmai am vorbit cu o amica... faza in dupa-amiaza asta: fata pune piciorul pe trecerea de pietoni, motociclist opreste reglementar, mashina din spate nu mai opreshte... moto & calaretz pe jos, in spate o ambulantza. motoristu' e OK, motoru' julit. fata oarecum ingrozita ca daca nu oprea mtoristu' mashina o lua pe ea... :cheers:

 

comentariul unui trecator: va datzi seama, domnishoara, ca v-a trecut moartea prin fatza? eh, sa nu exageram da' daca te gandeshti ca ea nu avea casca in cap... :baldy:

Editat de bandi
Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

De aia de azi incepand pun vesta reflectorizanta pe mine, mai ales seara/noaptea. Chit ca si geaca avea ceva reflectorizant pe ea... macar ii mai sare prostului ceva in ochi :cheers:

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Intotdeauna cand opresc la treceri,semfaoare etc sau chiar si cand franez mai brusc in trafic stau cu ochii in oglinzi si ma uit la cel din spate..o data ma si salvat la un stop l-am vazut pe unu in spate cu un maxi taxi ca se apropia tare si am intrat pe rosu spre dreapta si am scapat ptr ca ala sa oprit cu scartz peste trecerea de pietoni....

 

aveti grija

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Si io la fel ma uit...si in conserva la fel fac...iar cand vad ca se apropie unu prea tare ciupesc de multe ori frana sa-i sar in ochii la talamb.. :cheers:

244987[/snapback]

 

Faza cu ciupitul franei de mai multe ori o practic frecvent. Cred ca are efect deoarece creeierul(in cazul in care exista) "vede" ca e ceva acolo care clipeste

Cu uitatul in oglinzi este destul de riscant deoarece nu mai poti fi atent la aspectul asfaltului si daca nu eliberezi frana la timp s-ar putea sa blochezi roata pe o portiune cu nisip/ulei sau chiar apa.

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Vizitator
Răspunde la acest topic...

×   Alipit ca text avansat.   Restituie formatare

  Doar 75 emoji sunt permise.

×   Linkul tău a fost încorporat automat.   Afișează ca link în schimb

×   Conținutul tău precedent a fost resetat.   Curăță editor

×   Nu poți lipi imagini direct. Încarcă sau inserează imagini din URL.

 Share

  • Navigare recentă   0 membri

    Nici un utilizator înregistrat nu vede această pagină.

×
×
  • Creează nouă...