ianachim Postat Octombrie 8, 2008 Share Postat Octombrie 8, 2008 vreau sa alerg un wkendul 11/12.oct pana in maramures cobor apoi spre bucuresti prin apuseni asfalt si unde e nevoie drum mai prost dar nu prin munti si coclauri 1000 - 1200 km in 2 zile pe preferinta moto touring-enduro Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
pompiliu Postat Octombrie 9, 2008 Share Postat Octombrie 9, 2008 vreau sa alerg un wkendul 11/12.oct pana in maramurescobor apoi spre bucuresti prin apuseni asfalt si unde e nevoie drum mai prost dar nu prin munti si coclauri 1000 - 1200 km in 2 zile pe preferinta moto touring-enduro salutare om bun spunemi traseul in mare cu stima Pompi Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ianachim Postat Octombrie 9, 2008 Autor Share Postat Octombrie 9, 2008 (editat) SAMBATA BUCURESTI BRASOV SF GHEORGHE MIERCUREA CIUC GHEORGHENI BICAZ BROSTENI VATRA DORNEI IACOBENI CARLIBABA VISEU DE SUS SIGHET MARMATIEI VADU IZEI DUMINICA VADU IZEI BAIA MARE SOMCUTA MARE HUEDIN BABENI LETCA BALAN SANMIHAIU ALMASULUI HUEDIN CAPUSU MARE GILAU SAVADISLA BAISOARA BURU POIANA AIUDULUI AIUD TEIUS BLAJ OCNA SIBIULUI CRISTIAN SIBIU VALEA OLTULUI RM VALCEA PITESTI BUCALE Editat Octombrie 9, 2008 de ianachim Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mih Postat Octombrie 9, 2008 Share Postat Octombrie 9, 2008 SAMBATA BUCURESTI BRASOV SF GHEORGHE MIERCUREA CIUC GHEORGHENI BICAZ BROSTENI VATRA DORNEI IACOBENI CARLIBABA VISEU DE SUS SIGHET MARMATIEI VADU IZEI DUMINICA VADU IZEI BAIA MARE SOMCUTA MARE HUEDIN BABENI LETCA BALAN SANMIHAIU ALMASULUI HUEDIN CAPUSU MARE GILAU SAVADISLA BAISOARA BURU POIANA AIUDULUI AIUD TEIUS BLAJ OCNA SIBIULUI CRISTIAN SIBIU VALEA OLTULUI RM VALCEA PITESTI BUCALE Offf , daca nu mergeam la Bulgari cu siguranta mergeam si eu . Acestea fiind spuse iti doresc asfalt uscat! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ianachim Postat Octombrie 12, 2008 Autor Share Postat Octombrie 12, 2008 o tura de vis 1400 km soare ceata noapte zi asfalt pietris padure campie deal apa munti ce iti poti dori in doua zile de alergat motocicleta prin romania 12 ore pe zi de stat in sea si turat motorul la maxim poze maine ps. multumesc celor ce nu au venit si m.au lasat sa ma desfasor fara sa ma tot opreasca ba la o tigare ba ca are poponeata obosit etc 4 scurte Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Jean_Taxi Postat Octombrie 12, 2008 Share Postat Octombrie 12, 2008 Frumos traseul.., juma l-am facut singur(si ce bine a fost), iar cealalta juma cu pretenii.., asta ma facut sa-mi doresc un enduro-touring.Sa-ti vedem si pozele Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ianachim Postat Octombrie 13, 2008 Autor Share Postat Octombrie 13, 2008 traseul POZE AICI /index.php?showtopic=277998 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
plescoi rulz Postat Octombrie 13, 2008 Share Postat Octombrie 13, 2008 pai daca le multumesti ca n-au venit ce dreq ai mai pus plimbarea pe site? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ianachim Postat Octombrie 13, 2008 Autor Share Postat Octombrie 13, 2008 pai daca le multumesti ca n-au venit ce dreq ai mai pus plimbarea pe site? plescoi mama pt cei care au venit cu ideea si cand au vazut cat e de mers au renuntat Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
asdfghjk Postat Octombrie 13, 2008 Share Postat Octombrie 13, 2008 f misto. am vrut sa ma duc si eu exact pe traseul ala spre n si sa ma intorc prin moldova. n-am apucat. in afara de tine si pompi mai umbla cineva sau numai asa in gluma? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
pompiliu Postat Octombrie 16, 2008 Share Postat Octombrie 16, 2008 f misto. am vrut sa ma duc si eu exact pe traseul ala spre n si sa ma intorc prin moldova. n-am apucat. in afara de tine si pompi mai umbla cineva sau numai asa in gluma? salut gindeste ceva frumos pentru duminica Pompi Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ianachim Postat Octombrie 16, 2008 Autor Share Postat Octombrie 16, 2008 bucuresti - vama veche pe drumul vechi cu bacu Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
KIDROCK Postat Octombrie 16, 2008 Share Postat Octombrie 16, 2008 hehehe remember ??? i'm in Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ianachim Postat Octombrie 16, 2008 Autor Share Postat Octombrie 16, 2008 hehehe remember ??? i'm in ok man daca e vremea ok plecam dum de dim sa traiesti Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
motorola Postat Octombrie 16, 2008 Share Postat Octombrie 16, 2008 (editat) si eu am fost in 10-13 oct pe o ruta similara; imi pare rau ca nu am citit postul tau din timp, ca mergeam impreuna vreme la fel de buna, peisaje, zi, noapte, incercari... /index.php?showtopic=278435 Editat Octombrie 16, 2008 de motorola Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Enduristul Postat Octombrie 16, 2008 Share Postat Octombrie 16, 2008 bucuresti - vama vechepe drumul vechi cu bacu adica cam asa? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
KIDROCK Postat Octombrie 18, 2008 Share Postat Octombrie 18, 2008 cum e domnilor mai facem ceva sa nu ??? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ianachim Postat Octombrie 18, 2008 Autor Share Postat Octombrie 18, 2008 kid man fara suparare maine merg la calarasi pt miting e mai imp decat o iesire Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
KIDROCK Postat Octombrie 18, 2008 Share Postat Octombrie 18, 2008 pai cred ca apar si eu,dar e treaba sa nu ploua Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate