Dacul Postat Mai 22, 2011 Share Postat Mai 22, 2011 Felicitari Dacule, bine ai revenit E motorul de la TM? Asai ? Da,al lui Arthur,a fost la bike's on ice Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mihai1963 Postat Mai 22, 2011 Share Postat Mai 22, 2011 Dacule, musai tre' s-o botezam in iezerul de la Surianu Fain motor, felicitari ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Alin G. Postat Mai 22, 2011 Share Postat Mai 22, 2011 (editat) Da,al lui Arthur,a fost la bike's on ice De acolo stiu motorul, parca l-am vazut anul asta si la Garnic cu el. Sa il stapinesti sanatos ! Editat Mai 22, 2011 de Triplu xXx Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
scorpyo982 Postat August 5, 2011 Share Postat August 5, 2011 Astea sunt jucariile mele: Yamaha FZR 600 Honda CBX 650E Si ca sa nu fie probleme (stiti voi traba aia cu "zama calda"), doar CBX-ul e al meu... FZR-ul e al sotiei mele ... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
yedutz Postat August 5, 2011 Share Postat August 5, 2011 Astea sunt jucariile mele: Yamaha FZR 600 Honda CBX 650E Si ca sa nu fie probleme (stiti voi traba aia cu "zama calda"), doar CBX-ul e al meu... FZR-ul e al sotiei mele Sa te bucuri de ele si sa le stapaniti sanatosi Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ACHIMOTO Postat August 6, 2011 Share Postat August 6, 2011 Astea sunt jucariile mele: Yamaha FZR 600 Honda CBX 650E Si ca sa nu fie probleme (stiti voi traba aia cu "zama calda"), doar CBX-ul e al meu... FZR-ul e al sotiei mele ... Sa faceti cat mai multi km , fara evenimente neplacute , si sa aveti amandoi bani de benzina exact cat va doriti !!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Mihai Sipe Postat August 16, 2011 Share Postat August 16, 2011 Va prezint si eu vechea si noua achizitie in materie de MOTO Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ooopsss Postat August 19, 2011 Share Postat August 19, 2011 (editat) am pus noi stikere pe intruder si a iesit asta.. Editat August 19, 2011 de ooopsss Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Nistorescu Postat August 19, 2011 Share Postat August 19, 2011 de unde le`ai cumparat ... ca sa imi pun si eu ))) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Alin G. Postat August 19, 2011 Share Postat August 19, 2011 am pus noi stikere pe intruder si a iesit asta.. Sa o stapanesti sanatos. Vezi ca este o bestie ce ai cumparat tu ... grija mare. Oricum felicitari pentru achizitie. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
yedutz Postat August 19, 2011 Share Postat August 19, 2011 Sa o stapanesti sanatos. Vezi ca este o bestie ce ai cumparat tu ... grija mare. Oricum felicitari pentru achizitie. No,ca l-ai speriat pe Ovidiu ca deja o si vinde .A bagat-o pe bursa locala. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
XTremeD Postat Septembrie 5, 2011 Share Postat Septembrie 5, 2011 J,ariel & Gili Weekend Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ooopsss Postat Septembrie 5, 2011 Share Postat Septembrie 5, 2011 ce misto!!!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
yedutz Postat Septembrie 5, 2011 Share Postat Septembrie 5, 2011 J,ariel & Gili Weekend Didi,trebuiau postate pe acest topic: /index.php?/topic/363720-drumetiile-hunedorenilor/page__st__400 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
XTremeD Postat Septembrie 6, 2011 Share Postat Septembrie 6, 2011 Didi,trebuiau postate pe acest topic: http://www.motocicli...r/page__st__400 Scuze,n-am stiut.Oare se pot muta? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ACHIMOTO Postat Septembrie 6, 2011 Share Postat Septembrie 6, 2011 Scuze,n-am stiut.Oare se pot muta? Didi , nu-i stres , data viitoare sti unde sa pui pozele din iesiri !!! Sa speram ca ne lasa vremea sa ne vedem la Joia Moto !!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
XTremeD Postat Septembrie 6, 2011 Share Postat Septembrie 6, 2011 Didi , nu-i stres , data viitoare sti unde sa pui pozele din iesiri !!! Sa speram ca ne lasa vremea sa ne vedem la Joia Moto !!! Merci!Scuze incaodata! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
luckyleo Postat Decembrie 18, 2011 Share Postat Decembrie 18, 2011 poze cu Vera mea: Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
yedutz Postat Decembrie 18, 2011 Share Postat Decembrie 18, 2011 Sexy,Vera .Multi km fara incidente. offtopic-ai participat la o joie moto la Arcul de Triumf in Bucale? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ACHIMOTO Postat Decembrie 19, 2011 Share Postat Decembrie 19, 2011 poze cu Vera mea: Frumoasa bestia ........ vad ca ai si accesorizat-o ........... SA AI PARTE DE EA , fara incidente nedorite !!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
luckyleo Postat Decembrie 19, 2011 Share Postat Decembrie 19, 2011 la anul o fac si mai frumoasa ...poate si un airbrush si schimb si echipamentul daca mai raman bani o duc si la concerte Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Raul_Deva Postat Ianuarie 22, 2012 Share Postat Ianuarie 22, 2012 Asta e noul meu motor, Yamaha Bulldog Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Alin G. Postat Ianuarie 22, 2012 Share Postat Ianuarie 22, 2012 Sa ne vedem cu bine la primavara. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
calutz Postat Ianuarie 23, 2012 Share Postat Ianuarie 23, 2012 Asta e noul meu motor, Yamaha Bulldog si intruderul???mai e sau sa transformat in bulldog. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Gilbert Postat Martie 21, 2012 Share Postat Martie 21, 2012 (editat) la anul o fac si mai frumoasa ...poate si un airbrush si schimb si echipamentul daca mai raman bani o duc si la concerte Daca ai bani destui poti sa vii sa-ti fac o aerografie.. Editat Martie 21, 2012 de Gilbert Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate