Sari la conținut

luckyleo

Membru
  • Număr conținut

    40
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Orice postat de luckyleo

  1. /index.php?/topic/706017-yamaha-virago-xv535/
  2. /index.php?/topic/706017-yamaha-virago-xv535/ pot sa postez si aici, nu?
  3. Deci, pana la urma, se mai pleaca au ba?...loc de intalnire si ora? Respect!
  4. Salutare! Plimbarea e duminica? Cum e drumul? Eu n-as avea probleme daca ar fi ceva zgaltaieli,chiar imi plac, dar n-as vrea sa-mi zdruncin pasagerul prea tare pe viroaga. Altfel, ma bag. De fapt, ma bag oricum, sa vedem, in functie de ce-mi spuneti voi, daca vin singur sau insotit. Respect!
  5. Cu putina intarziere, vin si eu cu poze de la plimbarea de duminica cu destinatia, sa zicem Blidaru A fost o zi faina, intr-o companie placuta, multumesc! Respect!
  6. Ok, tovarasi, asa sa fie. Ora 11- in centrul Calanului. Respect! 0785084570-Leo, daca se mai hotareste cineva din Deva sa vina sau pentru orice alte lucruri legate de moto.
  7. Da, ma bag la un Costesti sau aiurea prin zona. Unde ne vedem maine? Respect!
  8. @scorpyo982: pai poate cand va hotarati si stabiliti ce si cum, postati si aici detaliile. Respect! @ovidiu_hd: cam departe pentru Vera mea fara ITP (il fac saptamana asta). Respect!
  9. Salutare! Daca aveti chef de o plimbare duminica, eu ma bag.Nu prea stiu zona, asa ca va las pe voi sa alegeti destinatia, oriunde e bine pentru mine, nu fac nazuri...doar poze faine. Respect!
  10. la anul o fac si mai frumoasa ...poate si un airbrush si schimb si echipamentul daca mai raman bani o duc si la concerte
  11. multumesc pentru primire! pai voi pe unde va adunati sa depanati povesti pe timp de iarna..ca as veni si eu.....Deva o stiu binisor, Hunedoara nu prea dar o invat. Vineri de exemplu am fost in John's la concert..faina atmosfera..erau pe acolo si niste baieti de la Dark Ravens Motorul l-am pregatit de iarna si e in garaj la ai mei pe undeva pe langa comuna Zam...deci sa curga vinul. @yedutz: cat eram la bucale ma duceam destul de des la Arc si de acolo plecam gasca spre Biker's (Otopeni) @ACHIMMOTO : strang bani pentru o revizie de primavara la tine
  12. Salutare tovarasi pe doua roti! Sunt proaspat sosit pe aceste meleaguri, dupa 25 de ani in Bucuresti care mi-au mancat ficatii si ma bucur ca am descoperit aici o comunitate moto numeroasa. M-am stabilit in Deva de cateva luni si in prezent incerc sa-mi refac viata de la 0. Am o viroaga frumoasa (zic eu) XV535 din 1989 si de abia astept primavara sa ne punem iar la drum. Experienta moto: din 2009 si aproximativ 10000 de km (deci incepator). Sper sa imi gasesc locul printre voi. Bine v-am gasit si asfalt uscat !
  13. luckyleo

    Yamaha VIRAGO ZONE

    am vorbit cu omul. maine o rezolv! multam fain si sper sa ne vedem sa-ti dau berea
  14. luckyleo

    Yamaha VIRAGO ZONE

    multumesc frumos pentru raspuns si scuze pentru diemnsiunile exagerate ale fontului! am inteles ca ala este pretul pentru inlocuit cablul...in situatia in care deja ai cablul nou....eu nu am ..deci unde as putea sa gasesc....imi trebuie destul de repede ...momentan l-am inlocuit cu cablul de ambreiaj al unui Kawasaki ZZR tinut pe bara de un prieten (noroc chior)viroaga mea e acum Yamasaki multam fain! Philip_HD
  15. luckyleo

    Yamaha VIRAGO ZONE

    salutare dragi viragisti! viroaga mea e pe bara ...s-a rupt cablul de ambreiaj ...asa ca cine poate/stie/vrea sa ma ajute cu o locatie/sfat/recomandare despre unde as putea lua altul...nu ezitati ...multam fain asfalt uscat si dau o bere celui care ma ajuta!....fara alcool..si dupa ce pun viroaga din nou la drum!
×
×
  • Creează nouă...