solo Postat Octombrie 8, 2008 Share Postat Octombrie 8, 2008 (editat) Pe plaiurile mele prin bukovina(campulung moldovenesc) ne am adunat toti intr o duminica si uite ce a iesit http://www.youtube.com/watch?v=bW6mkxVS5Nk (atv+moto+samuray) si inca una cu nebuneli si cu camera prinsa cu izolir band de casca (SUZUKI rm250 xt600 si KTM 400) Editat Octombrie 8, 2008 de solo Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
MOD Postat Octombrie 9, 2008 Share Postat Octombrie 9, 2008 Pe plaiurile mele prin bukovina(campulung moldovenesc) ne am adunat toti intr o duminica si uite ce a iesit http://www.youtube.com/watch?v=bW6mkxVS5Nk (atv+moto+samuray) si inca una cu nebuneli si cu camera prinsa cu izolir band de casca (SUZUKI rm250 xt600 si KTM 400) Ma neseriosilor! Ati mers fara mine in Bucovina.... Ce oameni ma!! Sa nu se mai intample ca nustiu ce va fac!!!! Faine filme. Super super zona. Pacat ca e asa departe ca s-ar face niste trasee pe acolo...! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
solo Postat Octombrie 9, 2008 Autor Share Postat Octombrie 9, 2008 Ma neseriosilor! Ati mers fara mine in Bucovina.... Ce oameni ma!! Sa nu se mai intample ca nustiu ce va fac!!!!Faine filme. Super super zona. Pacat ca e asa departe ca s-ar face niste trasee pe acolo...! de data asta ne am dat pe creasta muntilor pana in varful muntelui pe la 1856m ca nu era zapada...ca data trecuta cand ai venit si tu Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Patrick boissy Postat Octombrie 9, 2008 Share Postat Octombrie 9, 2008 de data asta ne am dat pe creasta muntilor pana in varful muntelui pe la 1856m ca nu era zapada...ca data trecuta cand ai venit si tu de mult dorim sa gasim o cale de legatura intre Gheorgheni si Vatra Dornei cunosti zona? ;) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Achile Postat Octombrie 9, 2008 Share Postat Octombrie 9, 2008 de mult dorim sa gasim o cale de legatura intre Gheorgheni si Vatra Dorneicunosti zona? acolo s-a nascut ametzitul...prin fhun boschete, langa o sticla de palinca si 2 fumei frumoase @solo Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
solo Postat Octombrie 9, 2008 Autor Share Postat Octombrie 9, 2008 de mult dorim sa gasim o cale de legatura intre Gheorgheni si Vatra Dorneicunosti zona? cunosc destul de bine zona ca am tot batut cu piciorul toate potecile strangem o gasca mai mare si tragem o endureala Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Patrick boissy Postat Octombrie 9, 2008 Share Postat Octombrie 9, 2008 cunosc destul de bine zona ca am tot batut cu piciorul toate potecile strangem o gasca mai mare si tragem o endureala ok dar nu pe jos!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cetateanulx Postat Octombrie 9, 2008 Share Postat Octombrie 9, 2008 FRUMOS,bravo!!!!!!!!!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ionut73 Postat Octombrie 9, 2008 Share Postat Octombrie 9, 2008 cat noroi, cata apa ... ce sport urat Super filmuletze. Bravo Solo. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Angi Postat Octombrie 12, 2008 Share Postat Octombrie 12, 2008 FRUMOS,bravo!!!!!!!!!! Mi-ai luat vorba din gura. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate