marcus Postat August 23, 2012 Share Postat August 23, 2012 Kawasaki ZZR 1100 din 1995 in stare foarte buna (nu necesita investitii) 1500 euro tel 0766711603 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
marcus Postat August 23, 2012 Share Postat August 23, 2012 Kawasaki ZZR 1100 din 1995 in stare foarte buna (nu necesita investitii) 1500 euro tel 0766711603 Motoru este trecut pe mine cu toate actele la zi. ITP valabil aprilie 2014 ,asigurare valabila aprilie 2013 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
JonnyMorano Postat August 25, 2012 Share Postat August 25, 2012 Foarte adevarat.este bine pusa la punct.Bafta la vanzare. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Deimos Postat August 26, 2012 Share Postat August 26, 2012 Vând urgent Yamaha Fz6 S2, din 2007. Detalii la telefon : 0761 147 150 sau pe mail : bdkalexandru@gmail.com . Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
balurider Postat August 27, 2012 Share Postat August 27, 2012 vand motor yamaha r1 230 euro,scarite,sei,instalatie electrica,carburatoare,pt mai multe informatii suna-ti la nr de tel-0743471980 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Deimos Postat August 28, 2012 Share Postat August 28, 2012 Vând urgent Yamaha Fz6 S2, din 2007. Detalii la telefon : 0761 147 150 sau pe mail : bdkalexandru@gmail.com . Urgent! 3000e, negociabil. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
gabi-rd03 Postat Septembrie 9, 2012 Share Postat Septembrie 9, 2012 merita cumparat Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
murano Postat Septembrie 13, 2012 Share Postat Septembrie 13, 2012 buna cusca Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
pomo Postat Septembrie 13, 2012 Share Postat Septembrie 13, 2012 Trece la RD 03? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
LCA Postat Septembrie 13, 2012 Share Postat Septembrie 13, 2012 Trece la RD 03? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
puyuro Postat Septembrie 19, 2012 Share Postat Septembrie 19, 2012 vand http://www.bikeshop.ro/motociclete/anunturi-vanzare-motociclete-second-hand-kawasaki-vn750a-din-1994-463703.html pret negociabil Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
JonnyMorano Postat Septembrie 21, 2012 Share Postat Septembrie 21, 2012 nu.la rd 04. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bogdan_johnny Postat Septembrie 25, 2012 Share Postat Septembrie 25, 2012 din pacate se vinde ...http://www.bikeshop.ro/motociclete/anunturi-vanzari-motociclete-second-hand--honda- cbr%20f4i-din-2002-479009.html Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
IceLord Postat Septembrie 25, 2012 Share Postat Septembrie 25, 2012 De Vanzare Nokia X6 cu toate accesorile, liber de retea, plus cadou husa de silicon, pretul este de 400 de lei. Aici e un Review in engleza Ofer Detalii celor interesanti la 0744 47 53 52 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vizitator liviu86 Postat Octombrie 3, 2012 Share Postat Octombrie 3, 2012 (editat) Salutare motociclisti! Sunt interesat ca in perioada imediat urmatoare, sa imi achizitionez un Suzuki GSXF-600. Model: Suzuki GSXF-600 An: 2000 - 2004 Stare: Nu se accepta motocicleta cu defecte optice sau de functionare. Pret oferit: 2000€ Daca cineva are de vanzare si se incadreaza in oferta ceruta, il rog sa posteze poze cu motocicleta si date de contact. Nu ma intereseaza alte modele. Ofertele acceptate sunt doar din jud. Suceava. Editat Octombrie 3, 2012 de liviu86 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
hornet600 Postat Octombrie 3, 2012 Share Postat Octombrie 3, 2012 Salutare motociclisti! Sunt interesat ca in perioada imediat urmatoare, sa imi achizitionez un Suzuki GSXF-600. Model: Suzuki GSXF-600 An: 2000 - 2004 Stare: Nu se accepta motocicleta cu defecte optice sau de functionare. Pret oferit: 2000€ Daca cineva are de vanzare si se incadreaza in oferta ceruta, il rog sa posteze poze cu motocicleta si date de contact. Nu ma intereseaza alte modele. Ofertele acceptate sunt doar din jud. Suceava. Si nu ai vrea sa ti'o si aduca eventual acasa, sau deja incalzita? Bai nene, mai tre' umbli si tu sa vezi o oferta, alta, nu asa..dai anunt ca vrei motor si gata, sar baietii ca vrea Liviu motocicleta. Probabil vrei sa fie si necazuta nu? eventual fara zgarieturi, chiar si fara cele banale sau normale. P.S. chiar iti place modelul sau e la misto? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
noro Postat Octombrie 3, 2012 Share Postat Octombrie 3, 2012 (editat) S-ar putea sa te pacalesti daca o sa cumperi NUMAI din judetul Suceava... Daca e numai una acolo de vanzare care este o teapa? Iti recomand sa iti extinzi orizontul de cautare, s-ar putea sa te ajute! Numai bine! PS: Felicitari pt modelul ales! Unul din cele mai fiabile! Editat Octombrie 3, 2012 de noro Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vizitator liviu86 Postat Octombrie 3, 2012 Share Postat Octombrie 3, 2012 Si nu ai vrea sa ti'o si aduca eventual acasa, sau deja incalzita? Bai nene, mai tre' umbli si tu sa vezi o oferta, alta, nu asa..dai anunt ca vrei motor si gata, sar baietii ca vrea Liviu motocicleta. Probabil vrei sa fie si necazuta nu? eventual fara zgarieturi, chiar si fara cele banale sau normale. P.S. chiar iti place modelul sau e la misto? Doamne!!! Iti dai seama ca nu avea rost sa imi consum energia degeaba, daca nu eram interesat pe bune. Am mai avut asa ceva, de asta as vrea sa imi gasesc acest model. Eu doar am postat ce caut, nu am dat cu paru'. Va rog sa nu mai postati, daca nu aveti o oferta. S-ar putea sa te pacalesti daca o sa cumperi NUMAI din judetul Suceava... Daca e numai una acolo de vanzare care este o teapa? Iti recomand sa iti extinzi orizontul de cautare, s-ar putea sa te ajute! Numai bine! PS: Felicitari pt modelul ales! Unul din cele mai fiabile! Multumesc pentru sfat. Defecte optice = carene plesnite, julituri din cazaturi. Nu m-am referit la uzura normala. Accept oferte si din jurul jud. Suceava. Anunt valabil pana pe 8 oct. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
walker Postat Octombrie 3, 2012 Share Postat Octombrie 3, 2012 (editat) Salut .............. stiu un GSXF din Suceava in stare f. buna , care mai mult a stat in garaj............ Merita vazuta .... suna la 0744909565 .......... O sa incerc sa pun o poza ...... Editat Octombrie 3, 2012 de walker Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
hornet600 Postat Octombrie 3, 2012 Share Postat Octombrie 3, 2012 Doamne!!! Iti dai seama ca nu avea rost sa imi consum energia degeaba, daca nu eram interesat pe bune. Am mai avut asa ceva, de asta as vrea sa imi gasesc acest model. Eu doar am postat ce caut, nu am dat cu paru'. Va rog sa nu mai postati, daca nu aveti o oferta. Multumesc pentru sfat. Defecte optice = carene plesnite, julituri din cazaturi. Nu m-am referit la uzura normala. Accept oferte si din jurul jud. Suceava. Anunt valabil pana pe 8 oct. ca dupa 8 oct ce? iti trece pasiunea? Bai, mor de voi cumparatorii astia care impuneti niste conditii de te doare bila Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
o_OwNz Postat Octombrie 3, 2012 Share Postat Octombrie 3, 2012 nu exista motocicleta fara "defecte optice" decat alea noi sau proaspat refacute/revopsite cap coada Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vizitator liviu86 Postat Octombrie 3, 2012 Share Postat Octombrie 3, 2012 ca dupa 8 oct ce? iti trece pasiunea? Bai, mor de voi cumparatorii astia care impuneti niste conditii de te doare bila Breeeee, daca te "doare bila", stai la tine in curte si bea un ceai. Daca dau bani, vreau si calitate. Cat despre data de 8, daca nu gasesc un gsxf pana atunci, imi i-au alceva de la motomus. Te-am lamurit ca sa nu te mai "doara bila", acum stai jos si termina cu off-topic-ul. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
hornet600 Postat Octombrie 3, 2012 Share Postat Octombrie 3, 2012 Breeeee, daca te "doare bila", stai la tine in curte si bea un ceai. Daca dau bani, vreau si calitate. Cat despre data de 8, daca nu gasesc un gsxf pana atunci, imi i-au alceva de la motomus. Te-am lamurit ca sa nu te mai "doara bila", acum stai jos si termina cu off-topic-ul. nu pot sa ma abtin sa nu'ti fac "off-topic" doar asa, pt binele tau pe viitor, sper. deci, p.s. iau* si altceva* Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vizitator liviu86 Postat Octombrie 5, 2012 Share Postat Octombrie 5, 2012 (editat) nu pot sa ma abtin sa nu'ti fac "off-topic" doar asa, pt binele tau pe viitor, sper. deci, p.s. iau* si altceva* Ok! Cererea se extinde si catre modelul de 750cc. Suzuki gsxf 600/750cc intre 2000-2004. Astept in continuare oferte. Fara off-topic. Rog un admin sa stearga/inchida acest topic. Am deschis un altul in sectiunea care trebuie. /index.php?/topic/685115-cumpar-motocicleta/ Editat Octombrie 5, 2012 de liviu86 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
nova Postat Noiembrie 3, 2012 Share Postat Noiembrie 3, 2012 Se vinde Kawasaki Vulcan 800 Classic, an 2001, km 22252, 3800 euro. Arata si functioneaza impecabil, tinuta in garaj, plimbata in weekend. http://www.bikeshop.ro/handler.php?tip=am&act=view&src=db&ID=485835&selpic=1&zoom=1#foto Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate