Blackrider Postat Septembrie 26, 2005 Share Postat Septembrie 26, 2005 karnaj,o sa le afli in momentul in care vrei sa intri in HA,adica hangaround....mai bine zis o sa afli ceva ceva,iar pe masura ce esti acceptat in preajma lor si avansezi ca prospect,vei afla mai multe... B. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Pannoniachopper Postat Septembrie 26, 2005 Share Postat Septembrie 26, 2005 Apropos, inscriere... vara trecuta a venit la mine un „motociclist”, si m-a intrebat, de unde am cumparat color-ul, ca e asa de frumos, vrea si el... Am zis, la magazinul Luxor, din centru, este 500 de mii . Na. karnaj,o sa le afli in momentul in care vrei sa intri in HA,adica hangaround....mai bine zis o sa afli ceva ceva,iar pe masura ce esti acceptat in preajma lor si avansezi ca prospect,vei afla mai multe... B. Asa este. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Blackrider Postat Septembrie 26, 2005 Share Postat Septembrie 26, 2005 hehehe....mai pannonia mai.....pai si noua ni-sa intamplat la fel.....ce sa-i faci,oamenii nu stiE! B. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Pannoniachopper Postat Septembrie 26, 2005 Share Postat Septembrie 26, 2005 Asa este. Dar nici nu-i bai. E mai bine asa. Fara outsiders, fara prostii. Oricum, cine vrea sa fie 1%, vrea sa fie cu adevarat si invata ce trebuie sa stie.. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
florin_diliul Postat Septembrie 26, 2005 Autor Share Postat Septembrie 26, 2005 (editat) toti ar trebui sa gandim "1%" e un pas mare pt noi toti . nu neaparat motociclisti ! Editat Septembrie 26, 2005 de florin_diliul Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Karnaj Postat Septembrie 26, 2005 Share Postat Septembrie 26, 2005 Multumesc pentru informatii ... acum mi-am facut idee cam cum se intra in HA Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
r6a6d6u Postat Septembrie 27, 2005 Share Postat Septembrie 27, 2005 Multumesc pentru informatii ... acum mi-am facut idee cam cum se intra in HA Ar trebui sa sti si cum se iese. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
florin_diliul Postat Septembrie 27, 2005 Autor Share Postat Septembrie 27, 2005 crezi ca este cazul sa te retragi daca intri intr-o familie? e ca si cum ti-ai parasi propri-ati familie. UND E MAI BINE CA ACASA? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
r6a6d6u Postat Septembrie 29, 2005 Share Postat Septembrie 29, 2005 crezi ca este cazul sa te retragi daca intri intr-o familie? e ca si cum ti-ai parasi propri-ati familie. UND E MAI BINE CA ACASA? Corect.Dar cati sunt pregatiti pentru acest lucru? Toti vor sa devina membri cat mai repede,dupa un timp inteleg ce inseamna sa fi prospect. Cand vrei sa te casatoresti nu mergi a doua zi in fata altarului,trebuie sa cunosti foarte bine cu cine o sa-ti petreci restul vietii. Respect. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
robog Postat Septembrie 29, 2005 Share Postat Septembrie 29, 2005 Asa este. Dar nici nu-i bai. E mai bine asa. Fara outsiders, fara prostii. Oricum, cine vrea sa fie 1%, vrea sa fie cu adevarat si invata ce trebuie sa stie.. Esti sigur ca stii 100% ce inseamna si ce implica 1% PT. UN MEMBRU MC? multi se grabesc sa afirme ca isi doresc sa ajunga la acest statut dar nu inteleg ca inseamna mult mai mult decat a fi rebel ,motociclist ,etc. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Pannoniachopper Postat Septembrie 29, 2005 Share Postat Septembrie 29, 2005 Bineinteles ca stiu. Vorbeam chiar despre ce ai scris si tu. Ca 1% nu este o gluma, ca membru MC, ai obligatii foarte serioase. De asta cred, ca lumea moto inca nu este pregatita pentru un club 1%. Nu cel care stie ce inseamna 1% (ca pilda un club tare in Rom.) si chiar poate sa fie 1%, ci restul.... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
tro5 Postat Septembrie 29, 2005 Share Postat Septembrie 29, 2005 Ce reprezinta 1%????? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
r6a6d6u Postat Septembrie 29, 2005 Share Postat Septembrie 29, 2005 Ce reprezinta 1%????? /index.php?showtopic=16541 gasesti aici toate informatiile pe care le doresti. Respect. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
robychopper Postat Septembrie 29, 2005 Share Postat Septembrie 29, 2005 /index.php?showtopic=16541 gasesti aici toate informatile care le doresti. Respect. VAD CA SA UITAT DESTUL DE REPEDE TOPICUL ASTA MAI RADULE Este postat de mine si multi au MULTE DE INVATAT citind toate documetele traduse L&R roby Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate