kawasakimann Postat Octombrie 9, 2008 Share Postat Octombrie 9, 2008 acesta e scuterul pe care il tot modific de vro 2 luni si nu ma voi opri . as vrea niste sugestii si idei , ce sa-i mai fac . vreau sa fie avion. mentionez ca am montat set malossi 47,5, variator malossi mhr , curea polini , ambreiaj modificat arc super tare, carburator 19,5 malossi , ventilatie transmisie,, ranforsari cadru,admisie polini dubla cu 2 lamele cu 3 petale din carbon si multe altele.astept sugestii si parerile voastre id: maniac_biker_46* am uitat sa va zic de toba MHR si filtru k&n dar se vad in poza .vreau sa cumpar un eleron unde pot gasi? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Razvy Postat Octombrie 9, 2008 Share Postat Octombrie 9, 2008 ce super arata Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
alex.cj Postat Octombrie 9, 2008 Share Postat Octombrie 9, 2008 da, arata f bine. apropo de filtru K&N... cum suna ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dOctOr Postat Octombrie 10, 2008 Share Postat Octombrie 10, 2008 acesta e scuterul pe care il tot modific de vro 2 luni si nu ma voi opri . as vrea niste sugestii si idei , ce sa-i mai fac . vreau sa fie avion. mentionez ca am montat set malossi 47,5, variator malossi mhr , curea polini , ambreiaj modificat arc super tare, carburator 19,5 malossi , ventilatie transmisie,, ranforsari cadru,admisie polini dubla cu 2 lamele cu 3 petale din carbon si multe altele.astept sugestii si parerile voastre id: maniac_biker_46* am uitat sa va zic de toba MHR si filtru k&n dar se vad in poza .vreau sa cumpar un eleron unde pot gasi? toba ca a mea vezi ca ai nevoie de un cdi sport ca sa-ti traga si mai tare (mareste turatiile) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ionel_ Postat Octombrie 10, 2008 Share Postat Octombrie 10, 2008 (editat) foarte frumos. Bravo. iti mai trebuie si niste frane bune! Editat Octombrie 10, 2008 de ionel_ Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
iReal Postat Octombrie 10, 2008 Share Postat Octombrie 10, 2008 unde gasesc si io inaltator dala pt suspensie spate ? io mi'am schimbat suspensia cu una mai lunga dar parca vreau si mai lunga Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
kawasakimann Postat Octombrie 10, 2008 Autor Share Postat Octombrie 10, 2008 (editat) filtru se aude bine nu horcae si referitor la toba si cdi, am inteles ca ii pun degeaba daca nu ii pun si magnetou. nu stiu ce sa fac mi-e sa nu dau banii pe cdi degeaba. as vrea un amortizor pe gaz cine poate sa ma ajute cu unu de aerox? si in scurt timp urmeaza Xenon turometru+temperatura motor si bara cu role in spate la coditza pentru mers pe o roata. Editat Octombrie 10, 2008 de kawasakimann Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
yzefeeR Postat Octombrie 10, 2008 Share Postat Octombrie 10, 2008 (editat) Ma bate si pe mine gandu . De fapt ... marti sau miercuri imi iau Boosterul . Nu NG . Booster Spirit ... Si vreau sa il fac full malossi si un pic tuning estetic ! Bafta ! E foarte misto ! LE : Baga-i niste ghidoane TNT si da-i jos oglinzile si numaru Editat Octombrie 10, 2008 de Thug-R Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ReSpeCT Postat Octombrie 10, 2008 Share Postat Octombrie 10, 2008 E bestial ;) ai bagat ceva bani in el.. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
crisU Postat Octombrie 10, 2008 Share Postat Octombrie 10, 2008 Wow.... deci e foarte misto Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mihaiand Postat Octombrie 10, 2008 Share Postat Octombrie 10, 2008 Felicitari ! Scuteru' e bijuterie ( cati bani ai bagat in el ... si cum merge ? sunt curios , pune un video ceva ) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
sony<3 Postat Octombrie 10, 2008 Share Postat Octombrie 10, 2008 mama e bestial gg Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ReDMoTo Postat Octombrie 10, 2008 Share Postat Octombrie 10, 2008 wow, rupe orice scuteru asta ...de ce nu ii pui semnale+stop clar?? uite cum am eu: http://img220.imageshack.us/img220/958/mbkboosterng1ca9.jpg http://img220.imageshack.us/img220/94/mbkboosterng5yr8.jpg http://img220.imageshack.us/img220/7526/mbkboosterng7dp6.jpg Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
kawasakimann Postat Octombrie 10, 2008 Autor Share Postat Octombrie 10, 2008 ms pt felicitari am ghidon tnt dar nu l-am pus il pun cand il fac de dat pe o roata. si semnale albe nu stiu daca ar da bine ca este culoare deschisa la tine e negru cu alb si da bine ma mai gandesc Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ReDMoTo Postat Octombrie 10, 2008 Share Postat Octombrie 10, 2008 ms pt felicitariam ghidon tnt dar nu l-am pus il pun cand il fac de dat pe o roata. si semnale albe nu stiu daca ar da bine ca este culoare deschisa la tine e negru cu alb si da bine ma mai gandesc aha am inteles ideea....dar vezi ca pe easy parts are pe ce culoare vrei...sau poti sa iei albe si le dai pe dinauntru cu ce vopsea vrei tu si ies super... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
kawasakimann Postat Octombrie 10, 2008 Autor Share Postat Octombrie 10, 2008 merge super tare la demaraj e racheta dar nu merge mai mult de 100 se opreste acu la 100 fix cered ca e din aprindere ca putere are (e limitat) merge constant de la 10 la 100km/h dar de la 70 merge mult mai rotund si mai bine. si inca ceva se simte mai bine demarajul cu socul tras Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dOctOr Postat Octombrie 10, 2008 Share Postat Octombrie 10, 2008 merge super tare la demaraj e racheta dar nu merge mai mult de 100 se opreste acu la 100 fix cered ca e din aprindere ca putere are (e limitat) merge constant de la 10 la 100km/h dar de la 70 merge mult mai rotund si mai bine. si inca ceva se simte mai bine demarajul cu socul tras atunci da aerul mai tare din carburator .. pune cdi sport cum ziceam..malossi,top etc Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
kawasakimann Postat Octombrie 10, 2008 Autor Share Postat Octombrie 10, 2008 pai cdi fara magnetou? se simte asa simplu? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dOctOr Postat Octombrie 10, 2008 Share Postat Octombrie 10, 2008 pai cdi fara magnetou? se simte asa simplu? daca ai bani sa iei cu tot cu magnetou,e super.. daca nu,se simte destul de tare si doar cdi-ul ...eu am malossi pe aerox si isi face toti banii Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
kawasakimann Postat Octombrie 12, 2008 Autor Share Postat Octombrie 12, 2008 (editat) daca are cineva nevoie de toba arrow carbon pt booster sr amico, o vand si mai dezmembrez si un booster spirit si un piaggio zip motor carene id: maniac_biker_46* 0727881292 Editat Octombrie 12, 2008 de kawasakimann Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vizitator brad_pit_lit79 Postat Octombrie 12, 2008 Share Postat Octombrie 12, 2008 te vad mereu pe bulevard cum mesteresti/surubaresti la scuterul tau cand il faci sa mearga si neimpins? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
kawasakimann Postat Octombrie 12, 2008 Autor Share Postat Octombrie 12, 2008 hahahhah nu cred ca m-ai vazut asa vreodata de fapt nu m-ai vazut ca mergeam prea repede ... sa va prezint si fratele mai mare al boosterului care produce zi de zi adrenalina si fetitze hihihi, cu toate astea nu renunt la boosterica pt ca e pasiunea mea si il voi face avion Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
crettz Postat Octombrie 12, 2008 Share Postat Octombrie 12, 2008 acesta e scuterul pe care il tot modific de vro 2 luni si nu ma voi opri . as vrea niste sugestii si idei , ce sa-i mai fac . vreau sa fie avion. mentionez ca am montat set malossi 47,5, variator malossi mhr , curea polini , ambreiaj modificat arc super tare, carburator 19,5 malossi , ventilatie transmisie,, ranforsari cadru,admisie polini dubla cu 2 lamele cu 3 petale din carbon si multe altele.astept sugestii si parerile voastre id: maniac_biker_46* am uitat sa va zic de toba MHR si filtru k&n dar se vad in poza .vreau sa cumpar un eleron unde pot gasi? Ba te rog io sa te opresti ca am inceput deja sa obosesc...iti vin prea multe idei. Ce pot sa spun(tre sa fie de bn fi'rar) a iesit in cele din urma cu truda multa din partea ta si multe pareri si opinii care imi apartin(cele mai importante in modificarea asta, dealtfel ) un bondar frumos si zic eu unicat...Insa ce trebuie sa retii tu si radu e ca oricat ai schimba la el si l'ai face sa mearga 200 tot mai frumos era al meu(mentorul tau) buhahaha . Pana ma mai gandesc ce sa ii facem mai sterge'mi un pic motoreta te rog...hai te'am scuipat, pa hahahhah nu cred ca m-ai vazut asa vreodata de fapt nu m-ai vazut ca mergeam prea repede ... sa va prezint si fratele mai mare al boosterului care produce zi de zi adrenalina si fetitze hihihi, cu toate astea nu renunt la boosterica pt ca e pasiunea mea si il voi face avion Intr'adevar o iubesti si pe vaca asta...dah nu pt. mult timp Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
kawasakimann Postat Octombrie 12, 2008 Autor Share Postat Octombrie 12, 2008 (editat) ti-ai bagat coada repede si aici da stapane am inteles am bagat-o ca ii era frig la intrunire la tg secuiesc Editat Octombrie 12, 2008 de kawasakimann Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ReDMoTo Postat Octombrie 12, 2008 Share Postat Octombrie 12, 2008 boosterica pt ca e pasiunea mea si il voi face avion ce sa-i mai faci ca deja e avion PS: Viteza este ingreunata si de rotile ff grele, iti spun din experienta este scuter off-road Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate