grex Postat Decembrie 23, 2008 Autor Share Postat Decembrie 23, 2008 da Mihai, inca nu am trecut de hopul cu vopsitul, am fost ff ocupat la serviciu si nu am mai avut timp de moto. dar nu este problema ca dupa sarbatori revin in forta! gasesc undeva sa-mi vopseasca dungile de pe aripi si rezervor? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Radu_OldSchool Postat Decembrie 23, 2008 Share Postat Decembrie 23, 2008 (editat) da Mihai, inca nu am trecut de hopul cu vopsitul, am fost ff ocupat la serviciu si nu am mai avut timp de moto.dar nu este problema ca dupa sarbatori revin in forta! gasesc undeva sa-mi vopseasca dungile de pe aripi si rezervor? Salut. Ia legatura cu user-ul zoliart (il gasesti pe sub-forumul chopper-istilor pe topicul CUSTOM PAINTING). Stiam ca el se ocupa si cu pinstripe-uri. Spor in continuare la surubareala! Radu. Editat Decembrie 23, 2008 de smoky_bad Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mihai_prd Postat Decembrie 23, 2008 Share Postat Decembrie 23, 2008 Vb cu Cuxi, cred ca e cel mai apropiat de tine si face treaba buna. Cuxi e din Fagaras. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
grex Postat Mai 7, 2010 Autor Share Postat Mai 7, 2010 dupa ce am facut pauza 1 an reincepem in forta. cateva poze cu vopsitul si reasamblarea. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mihai_prd Postat Mai 7, 2010 Share Postat Mai 7, 2010 Bravo fratele meu. Hai ca in sfarsit anul asta or sa iasa mai multe motorete pe strada. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
grex Postat Mai 7, 2010 Autor Share Postat Mai 7, 2010 Bravo fratele meu. Hai ca in sfarsit anul asta or sa iasa mai multe motorete pe strada. am uitat ca vb de niste acte de ij. vezi daca afli ma intereseaza. oricum de mers pe strada prea putin o sa vada. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
master_alexut Postat Mai 8, 2010 Share Postat Mai 8, 2010 felicitari..si interesanta culoarea, deja un ij 49 e ceva mai deosebit putin peste media comunistelor mai vechi, sper sa ai puterea sa o faci cum o doresti..ce se vede arata foarte bine.Asteptam poze cu ea pe roti. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Mougli Postat Mai 10, 2010 Share Postat Mai 10, 2010 Felicitari pt toate. Intr-adevar munca, dedicare si incredere in forte proprii. Partea cea mai importanda, din punctul meu de vedere, e ca ai inceput munca pe o comunista buna. Eu am facut greseala sa reconditionez/modific o Jawa. De 3 ani lucrez la ea, m-a dus intre timp ceva kilometri, dar la fiecare drum mai lung se mai ivea cate o defectiune. Inca nu m-am apucat de vopseli pentru ca inca mai schimb piese. Se pare ca fiabilitatea Jawelor isi spune iar cuvantul. Cand oi fi sigur de integritatea ei, o sa ma apuc si de vopseli. Inca o data felicitari si sper sa o vad cat mai curand pe roti. Cands o fi gata ne dai o adresa la care sa venim sa o vedem in carne si oase... sau ma rog, echivalentul. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate