bubucaty Postat Octombrie 12, 2008 Share Postat Octombrie 12, 2008 Iata si primele poze, de la mine pentru restul celor care mi-au fost alaturi in acest weekend superb, dar si pentru cei care inca n-au calcat pe acele meleaguri si poate vor sa mearga pe viitor: Restul de poze am sa vi le transmit cat de repede, in privat. Asteptam si restul de poze ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vlad Codreanu Postat Octombrie 13, 2008 Share Postat Octombrie 13, 2008 O sa adaug si eu niste fotografii: - Grupul de Brasov Pentru ca mi s'a parut ca am mers cam putin, i'am condus si pe ei spre casa Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Gheorghe Postat Octombrie 13, 2008 Share Postat Octombrie 13, 2008 Am si eu cateva. Daca vreti mai multe si la rezolutii mai mari contact me Astept urmatoare excursie! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
guy_ana Postat Octombrie 14, 2008 Share Postat Octombrie 14, 2008 Distractie la maxim, asa cum m-am obisnuit cu voi! Mare pacat ca nu au venit si cei care au lipsit, se stiu ei care au fost! Am cam fost eu iara pe linga, dar pina la urma am reusit sa tin pasul. La s ca miine pun lantul cel nou si nu se mai repeta! Iaca si citeva poze de conservar si da, la hotel s-au aduunat in acea seara 22 de motoare! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
RaduSPR Postat Octombrie 14, 2008 Share Postat Octombrie 14, 2008 Foarte frumos, misto gasca... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate