Sari la conținut

Vigneta De Bucuresti


clickerfux
 Share

Postări Recomandate

"Edilii Capitalei au gasit solutia pentru un trafic aerisit: rovigneta de Bucuresti sau Buvigneta, taxa care urmeaza sa fie introdusa incepand cu 2009. Insa cum se va calcula aceasta taxa si cum au de gand primariile sa utilizeze banii astfel stransi?"

Ce stiti de asta? asa o fi?

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Aberant, dar e bine si asa, macar se mai aeriseste traficul. In toate celelalte marile orase aglomerate ale europei s-a rezolvat problema traficului aglomerat construind parcari mari, supraetajate cu plata. Cand o sa aibe bucuresteni de plata 15E sau 10E pe zi pt. parcare n-o sa se mai urce in masina sa mearga la servici pt 2 km, si o sa inceapa sa se urce in RATB, care va circula si el mai lejer. Noi acum suntem la faza unde construim MALLuri, in cativa ani cand or sa falimenteze o parte din ele si se vor transorma cel mai probabil in parcari...dar pana atunci mai avem putin de asteptat.

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

chiar credeti ca o sa fie mai putin aglomerat centrul bucurestiului? fiti siguri ca unii o sa plateasca(inclusiv, noi care facem taxi) iar altii vor merge fara taxa stiind ca intr-o aglomeratie nu pot fii opriti pt control. Poate noaptea sa fie controale, sau controalele sa fie facute prin parcari si care nu are in geam emblema sa fie amendat, desii la cum sunt parcate acum ar face banii destui dc s-ar da amenzi pt parcare neregulamentara.

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

  • 4 weeks later...

cred ca Vigneta este o mare prostie fabricata doar pentru cei care au foarte multi bani. Niste nimicuri care vor sa-si faca orasul lor, in care sa circule numai cururile lor paroase si umflate din banii nostrii, cu masinile lor de 4000 cm. Cred ca ar trebui sa ne mai gandim pana sa spunem ca-i o solutie buna.

Numai bine :P

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

  • 11 years later...

Plătim să respirăm aer mai poluat , cine ne dă asigurarea că,  în București va fi ok. Toată poluarea vine de la praful și noroiul care basculantele îl plimbă prin București,  Ghencea de când se construiește noul stadion toată Ghencea e plină de noroi iar , doamna stirista care a devenit primăria ne tot păcălește că,  mașinile sunt devină și pentru care trebuie plătită anca o taxă și nu prea mică. Cum va folosi acești bani?, mai dăm lui tata popa încă 152 milioane de euro?, toată clasa politică nu știu alt ceva de cât să-și bată joc. 

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Vizitator
Răspunde la acest topic...

×   Alipit ca text avansat.   Restituie formatare

  Doar 75 emoji sunt permise.

×   Linkul tău a fost încorporat automat.   Afișează ca link în schimb

×   Conținutul tău precedent a fost resetat.   Curăță editor

×   Nu poți lipi imagini direct. Încarcă sau inserează imagini din URL.

 Share

  • Navigare recentă   0 membri

    Nici un utilizator înregistrat nu vede această pagină.

×
×
  • Creează nouă...