Devil Sagaris Postat Octombrie 17, 2008 Share Postat Octombrie 17, 2008 http://motocicleteblog.ro/index.php/2008/1...1098r-si-mv-f4/ Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dani31 Postat Octombrie 17, 2008 Share Postat Octombrie 17, 2008 Ducati le da fum normal, nu mai era nevoie sa o spuna nimeni Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Reverse Postat Octombrie 17, 2008 Share Postat Octombrie 17, 2008 da , pe final se vedea ca incepe sa scoata fum ... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dani31 Postat Octombrie 17, 2008 Share Postat Octombrie 17, 2008 asta e problema celor din spate Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Daan Postat Octombrie 17, 2008 Share Postat Octombrie 17, 2008 Testul nu e elocvent. Pilotul de pe MV Agusta e cam balalau. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
kcuf_di Postat Octombrie 19, 2008 Share Postat Octombrie 19, 2008 N-am mai vazut pilot profesionist coanci. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ra964 Postat Octombrie 19, 2008 Share Postat Octombrie 19, 2008 aceiasi persoana a mers pe toate 3 motoarele tipu care si prezinta de altfel......restu se dadeau pe pista pt ca era track day... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Daan Postat Octombrie 20, 2008 Share Postat Octombrie 20, 2008 aceiasi persoana a mers pe toate 3 motoarele tipu care si prezinta de altfel......restu se dadeau pe pista pt ca era track day... Pai si eu daca ma dedeam pe cele 3 motociclete spuneam ca MV Agusta este mama lor. Asta pentru ca sunt subiectiv. Sau nu sunt profesionist. Garantezi tu pentru tipul care a facut testul? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ra964 Postat Octombrie 21, 2008 Share Postat Octombrie 21, 2008 nu pot garanta pt el dar tipul cu asta se ocupa se da si isi spune parerea, oricum tipul s-a dat pe mai multe motoare decat am vazut eu si probabil si tu vreodata, cauta pe youtube mcn, si o sa vezi, oricum fiecare alege ce ii place in functie de cateva criterii, dupa mine review-ul este ok Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Daan Postat Octombrie 21, 2008 Share Postat Octombrie 21, 2008 nu pot garanta pt el dar tipul cu asta se ocupa se da si isi spune parerea, oricum tipul s-a dat pe mai multe motoare decat am vazut eu si probabil si tu vreodata, cauta pe youtube mcn, si o sa vezi, oricum fiecare alege ce ii place in functie de cateva criterii, dupa mine review-ul este ok Da, cam asa e! Ducati face legea in SBK (aviz japonistilor) insa eu am sange rosu-argintiu asa ca nu pot sa tin decat cu MV Agusta desi sunt posesor de Ducati. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate