hexakuemion Postat Octombrie 17, 2008 Share Postat Octombrie 17, 2008 Cupa Endurocross from Hell! S.C. CustomZone in colaborare cu Enduro Garaj vă invită la o competiție mai drăcească in data de 8 noiembrie 2008 in Ernei, județul MureÂş (lângă Selgros, 14 km de Tg. MureÂş). La această cupă aÂşteptăm participanți din toată țara, in 4 categorii: A – profesioniÂşti, B – experți, C – amatori, D – ATV. Pista va avea 7 km, concursul având următorul program: ora 8.00 – inscriere participanți. 10.30 – start cat. C. 12.30 – start cat. A Âşi B. 15.00 – start cat. D. 16.30 – festivitate de premiere. Valoarea totală a premiilor este 1500 euro. Inscrierile se pot face on-line aici. Cei mai buni să câÂştige! Informatii suplimentare la endurocros@customzone.info sau 0745 895608 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
rgr Postat Octombrie 23, 2008 Share Postat Octombrie 23, 2008 credeti ca cei de la hobby se vor putea da mai mult de o ora? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
hexakuemion Postat Octombrie 24, 2008 Autor Share Postat Octombrie 24, 2008 Salutare! Da, cei din categoria C se vor da mai mult decat o ora. Cam o ora si jumatate. Dar in curand vom publica pe site programul final al concursului. Te asteptam! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
RaduSPR Postat Octombrie 24, 2008 Share Postat Octombrie 24, 2008 Sper sa ajung... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
baurtulus Postat Octombrie 29, 2008 Share Postat Octombrie 29, 2008 Cupa Endurocross from Hell! S.C. CustomZone in colaborare cu Enduro Garaj vă invită la o competiție mai drăcească in data de 8 noiembrie 2008 in Ernei, județul MureÂş (lângă Selgros, 14 km de Tg. MureÂş). La această cupă aÂşteptăm participanți din toată țara, in 4 categorii: A – profesioniÂşti, B – experți, C – amatori, D – ATV. Pista va avea 7 km, concursul având următorul program: ora 8.00 – inscriere participanți. 10.30 – start cat. C. 12.30 – start cat. A Âşi B. 15.00 – start cat. D. 16.30 – festivitate de premiere. Valoarea totală a premiilor este 1500 euro. Inscrierile se pot face on-line aici. Cei mai buni să câÂştige! Informatii suplimentare la endurocros@customzone.info sau 0745 895608 ceva detalii despre traseu? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ionut73 Postat Octombrie 30, 2008 Share Postat Octombrie 30, 2008 ceva detalii despre traseu? du-te acolo nu mai fi lenes ca sunt 100km de la cj la mures Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
solo Postat Octombrie 30, 2008 Share Postat Octombrie 30, 2008 vin sa va fac poze ca de motor inca pauza Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Covaci Postat Octombrie 30, 2008 Share Postat Octombrie 30, 2008 daca ma "repar" as veni si eu, din bucuresti merge cineva ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
hexakuemion Postat Octombrie 30, 2008 Autor Share Postat Octombrie 30, 2008 Salutare! Despre traseu: are in jur de 9 kilometri, din care 1 km este pista de cross, in rest partea de enduro este o pista care te solicita, cuprinde toate formele de relief. In joc s-au pus premii in valoare de peste 2000 de euro. Va asteptam! Haideti sa vedem premiile: Cat. A: locul: I – SET CACIUCURI CU CUIE TRELLEBORG locul II. –cizme WindBoots, HAND GUARD Acerbis, manusi acerbis locul III. – pantaloni cross Hebo + ulei SUPER Cat. B: locul I. – SET CAUCIUCURI CU CUIE TRELLEBORG locul II. – pereche de cizme Windboots , manusi acerbis locul III. – pantaloni cross Hebo + ulei SUPER Cat. C: locul I. – SET CAUCIUCURI CU CUIE TRELLEBORG locul II. –cizme Windboots, manusi acerbis locul III. – pantaloni cross Hebo + ulei SUPER Cat D: locul I. – echipament [geaca si pantaloni] Alpin locul II. – geaca Alpin locul III. – pantaloni Alpin CEI MAI BUNI SA CASTIGE! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
stilgar Postat Octombrie 30, 2008 Share Postat Octombrie 30, 2008 sa mor daca stiu cu ce se manaca enduro-cross-ul... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
hexakuemion Postat Octombrie 30, 2008 Autor Share Postat Octombrie 30, 2008 (editat) Nu se mananca... se face Editat Octombrie 30, 2008 de hexakuemion Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
stilgar Postat Octombrie 30, 2008 Share Postat Octombrie 30, 2008 very funny Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
hexakuemion Postat Octombrie 30, 2008 Autor Share Postat Octombrie 30, 2008 Am glumit si eu.... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
baurtulus Postat Octombrie 30, 2008 Share Postat Octombrie 30, 2008 du-te acolo nu mai fi lenes ca sunt 100km de la cj la mures eram deja inscris dar eram curios ce pista de motocross o fi la Tg MS ca nu am auzit nimic despre existenta uneia.off topic -oricum Ionut stiu ca mai ai de asteptat un pic si vei reveni printre noi deci insanatosire grabnica iar la anul ne vedem in B la enduro(asta daca nu treci la A) Bart Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ionut73 Postat Octombrie 31, 2008 Share Postat Octombrie 31, 2008 eram deja inscris dar eram curios ce pista de motocross o fi la Tg MS ca nu am auzit nimic despre existenta uneia.off topic -oricum Ionut stiu ca mai ai de asteptat un pic si vei reveni printre noi deci insanatosire grabnica iar la anul ne vedem in B la enduro(asta daca nu treci la A)Bart bafta! la ms sunt multi baietzi care se pricep, asa ca le-as da credit ca o sa faca un traseu misto. La anul ne vedem la B. Pe viata asta nu am ce cauta la A Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
MOD Postat Octombrie 31, 2008 Share Postat Octombrie 31, 2008 very funny Nu te ataca si tu asa usor! Vezi aici: /index.php?...t&id=204702 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
oake Postat Octombrie 31, 2008 Share Postat Octombrie 31, 2008 Salutare!Despre traseu: are in jur de 9 kilometri, din care 1 km este pista de cross, in rest partea de enduro este o pista care te solicita, cuprinde toate formele de relief. In joc s-au pus premii in valoare de peste 2000 de euro. Va asteptam! Haideti sa vedem premiile: Cat. A: locul: I – SET CACIUCURI CU CUIE TRELLEBORG locul II. –cizme WindBoots, HAND GUARD Acerbis, manusi acerbis locul III. – pantaloni cross Hebo + ulei SUPER Cat. B: locul I. – SET CAUCIUCURI CU CUIE TRELLEBORG locul II. – pereche de cizme Windboots , manusi acerbis locul III. – pantaloni cross Hebo + ulei SUPER Cat. C: locul I. – SET CAUCIUCURI CU CUIE TRELLEBORG locul II. –cizme Windboots, manusi acerbis locul III. – pantaloni cross Hebo + ulei SUPER Cat D: locul I. – echipament [geaca si pantaloni] Alpin locul II. – geaca Alpin locul III. – pantaloni Alpin CEI MAI BUNI SA CASTIGE! nu ar fii mai bine sa fie putin diferentziate premiile intre B si C? altfel probabil o gramada de experti se vor da la C.... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
disney Postat Octombrie 31, 2008 Share Postat Octombrie 31, 2008 daca se baga muresenii probabil va fi cea mai tare adunare de anul acesta! astept sa vad poze si numele participantilor, mai ales la categoria profesionistilor! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
hexakuemion Postat Octombrie 31, 2008 Autor Share Postat Octombrie 31, 2008 La categoria A pentru locul I. va si un premiu surpriza. Asta va fi facut public numai la momentul potrivit, deci in ziua concursului. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Enduro Braesti Postat Octombrie 31, 2008 Share Postat Octombrie 31, 2008 (editat) Salutare!Da, cei din categoria C se vor da mai mult decat o ora. Cam o ora si jumatate. Dar in curand vom publica pe site programul final al concursului. Te asteptam! Hm...cam putin sa bat drumul pentru o ora si jumatate de cursa. Faceti-l pe o medie de 3 -4 ore daca se poate PS: Dar la categ. B care e media de timp pentru traseu? Multumesc! Editat Octombrie 31, 2008 de Braccio Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
hexakuemion Postat Octombrie 31, 2008 Autor Share Postat Octombrie 31, 2008 Imi pare rau, dar nu se poate. Am stabilit deja programul concursului. Hai ca ramai la o bere sau vin fiert dupa concurs. O sa avem o mica intrunire acolo la o masa, doua, trei... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Enduro Braesti Postat Octombrie 31, 2008 Share Postat Octombrie 31, 2008 Imi pare rau, dar nu se poate. Am stabilit deja programul concursului. Hai ca ramai la o bere sau vin fiert dupa concurs. O sa avem o mica intrunire acolo la o masa, doua, trei... Daca se poate pe acelasi traseu, fara sa-l modificati, o tura sau doua in plus Imi pare rau, dar nu se poate. Am stabilit deja programul concursului. Hai ca ramai la o bere sau vin fiert dupa concurs. O sa avem o mica intrunire acolo la o masa, doua, trei... Daca se poate pe acelasi traseu, fara sa-l modificati, o tura sau doua in plus Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
hexakuemion Postat Noiembrie 3, 2008 Autor Share Postat Noiembrie 3, 2008 (editat) Programul final al concursului va fi facut public weekendul acesta pe http://customzone.info. Acolo o sa gasiti si regulamentul concursului. Va asteptam! Salutare! regulamentul si programul final al concursului este on-line pe http://customzone.info. Cine nu a avut posibilitatea de a se inscrie la aceasta competitie inca o mai poate face completand formularul on-line pana la date de 6 noiembrie sau in ziua concursului completand formularul pus la dispozitie pe hartie. Va asteptam! Editat Noiembrie 3, 2008 de hexakuemion Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
andi77 Postat Noiembrie 4, 2008 Share Postat Noiembrie 4, 2008 Daca se poate pe acelasi traseu, fara sa-l modificati, o tura sau doua in plus Daca se poate pe acelasi traseu, fara sa-l modificati, o tura sau doua in plus Problema cu turele in plus e doar ca efectiv nu este timp, nu uita ca la 5 si un pic e intuneric! Dar turele in plus sau in minus se vor compensa cu o petrecere pentru toti riderii! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
rgr Postat Noiembrie 6, 2008 Share Postat Noiembrie 6, 2008 (editat) am auzit ca organizatorii permit "campionilor locali" sa se antreneze pe traseu cam de doua saptamani. oare o sa ajungem la "gazeta de perete" cu organizarile care se petrec in ultima vreme? vai de capul nostru!!!!! www.motociclism.ro/forum/index.php?showtopic=278497&st=20&start=20 Editat Noiembrie 6, 2008 de rgr Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate