fhchth Postat Septembrie 26, 2005 Share Postat Septembrie 26, 2005 nu consuma nici unul peste 8 mai bagati poze cei cu oldscool in cap 2-lea poza Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Pannoniachopper Postat Septembrie 26, 2005 Share Postat Septembrie 26, 2005 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
fhchth Postat Septembrie 26, 2005 Autor Share Postat Septembrie 26, 2005 nu imi intra pozele:) sa mai incerc masa n poponeata imi pare rau nu se incarca pozele buza umflata ) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dead_man_walking Postat Septembrie 26, 2005 Share Postat Septembrie 26, 2005 vezi ca au remediat defectziunea shi potzi sa pui poze!!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
fhchth Postat Septembrie 27, 2005 Autor Share Postat Septembrie 27, 2005 acu merge ... DUPA PAREREA MEA AICI INCEP SHI SE TERMINA ATIT CHOPPERELE CIT SHI ARTA BASTY M-AM DOCUMANTAT MULT IN CEEA CE PRIVESHTE ZERO CHOPPER SPIRIT SHI MI SE PAR GENIALI PT CA AU DETALII CARE NU SE OBSERVA LA O PRIMA PRIVIRE ... .... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
alex123 Postat Septembrie 27, 2005 Share Postat Septembrie 27, 2005 cand e gata atelierul? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Pannoniachopper Postat Septembrie 28, 2005 Share Postat Septembrie 28, 2005 Stilul japonez... I like it!!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Dman Postat Septembrie 29, 2005 Share Postat Septembrie 29, 2005 (editat) vezi ca au remediat defectziunea shi potzi sa pui poze!!! I'm the distrubutor for Zero Eng. and have got the books, cards, stickers on stock. Contact me if you have interest. Editat Septembrie 29, 2005 de Dman Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
kerosen Postat Octombrie 6, 2005 Share Postat Octombrie 6, 2005 deci eu pe asta il iubesc la nebunie, e PERFECT! BASTY. oare cat costa un motor din asta sa iasa asha?-inmatriculat -tu ziceai ca o sa potzi face harley-uri din astea vechi? din bucatzi importate. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
kerosen Postat Octombrie 12, 2005 Share Postat Octombrie 12, 2005 din cate imi aduc aminte, basty e plecat in germany, cand te intorci baga ochiul aici! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Placebo Postat Octombrie 13, 2005 Share Postat Octombrie 13, 2005 Superbe motoarele. Intzeleg ca sunt old school dar trebuiau folosite neaparat caiciucuri tip balon. Totzi shtim dezavantajul lor. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
fhchth Postat Octombrie 13, 2005 Autor Share Postat Octombrie 13, 2005 deci eu pe asta il iubesc la nebunie, e PERFECT! BASTY. oare cat costa un motor din asta sa iasa asha?-inmatriculat -tu ziceai ca o sa potzi face harley-uri din astea vechi? din bucatzi importate. salut ma bucur ca sunt oameni care apreciaza stilul motorul de pe motocicleta este un shovelhead care costa 3000-3500 euro cutia 800-1000 transmisia inca 500 eu asta zic ca este etapa dupa flathead pai un motor stii shi tuh ce contine eu o sa fac cadru (300-500 eu) furca(200-300) rezervor(150-200) tobe ghidon etc daca e cineva cu adevarat interesat puteti veni la deschidere in primavara E APROAPE SIGUT CA INCEPIND DIN PRIMAVARA VOI FI SHI REPREZENTANT PETER PENZ ( CISTIGATOR DAYTONA 2002 ) IN ROMANIA BASTY Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mosaad Postat Ianuarie 4, 2006 Share Postat Ianuarie 4, 2006 (editat) e beton si vad ca japo vin tare din urma nu doar cu performanta la mecanica motoarelor dar nici inspiratia la design nu prea i-a lasat balta!E unul din astea care m-a inebunit,verde cu un cob maron pe stanga.Am vazut pe net! Editat Ianuarie 4, 2006 de mosaad Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate